Aktiv ferie med wellness i Østrig på Urslauerhof

Dansk | DKK

Urslauerhof

Billig ferie med god mad, skøn wellness og herlig natur i Østrig

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Omgivet af smuk natur
 • Gå fra bjerget direkte til swimmingpoolen
 • Ved foden af Hochkönig
211,-
3~8 dage fra
1.669,-

Inkl. 5-retters menu

Wellness i Hinterthal

3 dage
Fra 1.669,- / spar op til 131,-
SPAR
4 dage
Fra 2.469,- / spar op til 151,-
SPAR
5 dage
Fra 3.269,- / spar op til 161,-
SPAR
6 dage
Fra 4.049,- / spar op til 181,-
SPAR
7 dage
Fra 4.849,- / spar op til 191,-
SPAR
8 dage
Fra 5.649,- / spar op til 211,-
SPAR
* Pris pr. person i room type doubleroom (studio)

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x eftermiddagssnack
 • 2 x 5-retters menu/buffet
 • Adgang til wellnessafdeling
 • 20 EUR værdibevis til spa behandlinger
Risskov Pakken

Der er lagt op til et skønt ophold på det 4-stjernet bjerg- og spahotel, Urslauerhof, som ligger ved foden af Hochkönig-bjerget i Vestøstrig. Her venter nogle helt perfekte forhold for såvel aktiv ferie som wellnessophold, omgivet af fantastisk natur. Hotellets personale ser frem til at byde jer velkommen.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel ligger i Hinterthal, som er et dalområde i den østrigske delstat, Salzburg. Hinterthal er en populær feriedestination, med fantastisk natur for vandre- og cykelture.

Under opholdet har I fri adgang til den flotte wellnessafdeling med saunaer, dampbad, infrarød kabine samt swimmingpools, både indendørs og udendørs. Derudover tilbydes et godt udvalg af eksklusive massage- og skønhedsbehandlinger.

Hver morgen serveres en omfattende morgenbuffet med et godt udvalg af regionale delikatesser. Om aftenen serveres både regionale og internationale retter af høj kvalitet i den indbydende restaurant.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Urslauerhof tilbyder ophold i smukke studio dobbeltværelser og rummelige junior suites. Det er muligt at tilføje en ekstra seng i dobbeltværelserne, og op til to ekstra senge i hotellets junior suites.

Dobbeltværelserne er 20-22 m² store, mens junior suites er ca. 30 m², og begge værelsestyper har alle balkon og udsigt, enten mod bjergene eller naturen.

Samtlige værelser er indrettet med eget bad og toilet, med hårtørrer, badekåbe, saunahåndklæder, tøfler og gratis toiletartikler, og er udstyret med komfortable senge, radio, telefon, værdiboks og fladskærms-TV.

Værelsestyper *

room type Doubleroom (Studio)

1 / 2
Disse dobbeltværelser er mellem 20-22 m2 store, med udsigt til enten Selbhorn bjerget eller de andre omkringliggende bjerge og har en hyggelig fransk dobbeltseng. Ensuite badeværelse med enten bruser eller badekar, hårtørrer, make-up spejl, håndklæder, tøfler, toiletsager. Værelserne har også radio og telefon, fladskærms TV, gratis WIFI, sikkerhedsboks og balkon. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 2
De store junior suiter (ca. 30 m2) har en smuk udsigt over Hochmais bjerget eller Torscharte. Ensuite badeværelse med enten bruser eller badekar, hårtørrer, make-up spejl, håndklæder, tøfler, toiletsager. Værelserne har også radio og telefon, fladskærms TV, gratis WIFI, sikkerhedsboks og balkon. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

950 km fra
Rostock, Tyskland
1100 km fra
Puttgarden, Tyskland
1125 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Grossglockner Hochalpenstrasse (59.8km)

En mulighed, hvis I gerne vil nyde de imponerende bjerge, er, at tage turen til Fusch. Herfra kan I komme på hårnåle-svingsturen på panoramavejen Grossglockner Hochalpenstrasse. På denne tur kommer I op i omkring 2000 meters højde og I kan nyde den fantastiske panorama udsigt på hele turen.

Dorfgastein (27.1km)

I kan forvente jer mange herlige timer i den smukke natur i Gasteindalen. Vand, bjerge og enge i Salzburgerland lokker med romantisk charme. Dorfgastein, Salzburgerland, viser sig fra forår til efterår fra sin bedste side. Majestætiske bjerge, grønne enge og store skove omringer jer på alle jeres udflugter. Gasteindalen kaldes også "vandets dal". Det forfriskende vand med den lige så forfriskende bjergluft garanterer en afslappende ferie i Gastein.

Kombinationen af den flade, brede dal og de omgivende smukke bjerge vil forbløffe jer. Klimatet er skånsomt og mildt. Hvis I vandrer i Gastein, kan I opleve det enestående bjerglandskab. I nationalparken kan I bekvemt vandre fra en græsgang til den næste, eller klatre op på de høje toppe. Forandring garanteres af de 55 smukke græsmarker og 350 km. alpine vandrestier, som alle venter jer i Gastein. I kan også tage på udflugter på cykel eller mountainbike. Uanset om I foretrækker den flade dals cykelstier eller mountainbike-stier i bjergene, finder I fine muligheder i Gastein.

Zell am See (27.5km)

Den hyggelige ferieby Zell am See er et af de smukkeste steder i Østrig med en fantastisk placering mellem Zeller søen og Schmittenhöhe bjergene. Den lille by ligger omgivet af høje bjerge og grønne bakker. Samtidig hører byen til en af de hyggeligste med de mange snævre stræder i centrum, hvor I kan slentre en tur og nyde atmosfæren eller sidde på en af de mange fortovscaféer. På byens torv er der masser af liv og I kan sidde og betragte de mange mennesker.

Rauriser Hochalmbahnen familieskiområde (31.1km)

Hochalmbahnen er et velholdt familieskiområde i Rauris dalen. Skiområdet byder på pister for alle, men især for begyndere. Området er velegnet for børn, med den lille skibakke og den lokale børneskiskole. De kan hygge sig med at kælke og køre slæde på de oplyste bjergskråninger.

Golf Club Zell am See (31.6km)

Golfelskere vil sikkert synes godt om Golf Club Zell am See's to 18-hulsbaner, Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn, som ligger i naturskønne omgivelser udenfor den populære ferieby Zell am See. Golfklubben tilbyder også golf undervisning og pro shop samt en restaurant.

Bruck an der Glocknerstraße (33.6km)

Besøg Bruck an der Glocknerstraße på en familieferie med Risskov Bilferie.  Bruck an der Glocknerstraße er en lille by i Østrig med ca. 4500 indbyggere som ligger i nationalparken Hohe Tauern og her finder I fantastiske vandreruter i alle sværhedsgrader. I området er der mange udsigtspunkter, hvor I rigtig kan beundre de smukke omgivelser. Langs vandreruterne vil I opleve en unik kunstudstilling bestående af adskillige træskulpturer. For børnefamilier bliver der arrangeret vandreture for børn og I kan tage en tur på legepladsen. Om sommeren indbyder den nærtliggende store sø Zeller See til en kølig dukkert.

Golf klub Zell am See-Kaprun er den største golfbane i de østrigske alper. De to 18-hullers mesterskabsbaner "Schmittenhöhe" og "Kitzsteinhorn" tilbyder golfspillere en attraktiv og varieret bane: et park-lignende fladt terræn med flere søer, velholdte faciliteter og en smuk alpin panoramaudsigt. Tag på golfferie i  Bruck an der Glocknerstraße og oplev også den smukke by Bruck an der Glocknerstraße. Østrig er velegnet til en bilferie hvor I sætter jeres eget tempo og får oplevet det smukke område, enten på en sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie.

Sankt Johann im Pongau (33.3km)

St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur.

Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden.

Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

Liechtensteinklamm (31.8km)

Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og tag afsted i egen bil til Østrig på en kør-selv familieferie. Besøg Østrigs måske nok mest storslåede bjergslugt, Liechtensteinklamm. Her kan I opleve store mængder af smeltevand, der kommer brusende ned i imponerende vandfald. I kan gå på opdagelse i slugten og fra flere af broerne har I et godt overblik over naturens kræfter. Liechtensteinklamm er desuden en af de længste og dybeste slugter i Alperne. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i det smukke Østrig, i eget tempo.

Water Park Käptn Hook (36.7km)

I Water Park Käptn Hook finder I et 1000 m2 stort vandland, hvor der er noget for alle aldre. Vilde vandrutsjebaner med lys- og vandeffekter kombineret med beachvolley, udendørs børnebio samt en restaurant danner rammen om en hyggelig dag for hele familien.

Ishulerne i Werfen (40.5km)

Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

497,-
Kun
1.869,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Kirchenwirt

Ægte tyrolerstemning

Tyrol

Fantastiske Kitzbühl

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

131,-
Fra kun
1.369,-

Vis kort

Tyroler-stemning tæt ved Kitzbühl

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 15% rabat

Hotel Goldenes Schiff

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Oplev Salzkammergut

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling

2.154,-
Fra kun
2.349,-

Vis kort

Unik luksusferie til fantastisk pris

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse med udsigt over byen
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 522kr per nat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 576kr per nat