Miniferie eller skiferie i Geilo på Ustedalen Hotell

Dansk | DKK

Ustedalen Hotell

Billigt hotelophold i Geilo med masser af muligheder hele året rundt

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skøn placering i et af Norges mest populære skiområder
 • Fantastisk udsigt over dalen fra hotellet
 • Nyligt renoverede værelser
1.136,-
3~8 dage fra
1.149,-

Inkl. halvpension

Populære Geilo

3 dage
Kun 1.149,- / spar op til 276,-
SPAR
4 dage
Kun 1.689,- / spar op til 448,-
SPAR
5 dage
Kun 2.229,- / spar op til 620,-
SPAR
6 dage
Kun 2.769,- / spar op til 792,-
SPAR
7 dage
Kun 3.299,- / spar op til 975,-
SPAR
8 dage
Kun 3.849,- / spar op til 1.137,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Ustedalen Hotell ligger nær Ustedalsfjorden, ikke langt fra centrum, i den yderst populære norske by, Geilo. Her har I alletiders base for en ferie, både sommer og vinter, med kort afstand til et af Norges mest besøgte skiområder såvel som den herlige badestrand ved Ustedalsfjorden, midtbyen og masser af spændende sportsaktiviteter og naturoplevelser. Bo på et af hotellets nyligt renoverede dobbeltværelser, og nyd et ophold med fri adgang til indendørs swimmingpool, sauna og fitness.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en suveræn beliggenhed lidt udenfor Geilos centrum, og byder på hyggelige stuer med panoramaudsigt over Ustedalsfjorden og det nærliggende skicenter. På de tilknyttede solterrasser kan I nyde den friske alpine luft og den herlige udsigt i fulde drag.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets lækre indendørs swimmingpool og sauna, samt et fitnessrum udstyret med moderne faciliteter. I den hyggelige sportscafé er der fladskærms-TV, hvor der ofte vises aktuelle sportsbegivenheder, og i løbet af dagen serveres forskellige snacks og drikkevarer.

Hotellet tilbyder alletiders udgangspunkt for oplevelser og udflugter, uanset årstid. Geilo byder på masser af forskellige aktiviteter, og udover at I har nogle af Norges mest populære skifaciliteter, med mulighed for både langrend og alpinski, så har I samtidig også kort afstand til både badestrand og smukke naturområder, i årets øvrige sæsoner. Det er muligt at leje cykler på hotellet så I let kommer ud i den herlige natur.

Hver morgen serveres en herlig omgang morgenmad i hotellets hyggelige rammer. Om aftenen serveres masser af god mad med fokus på kvalitet og norsk madtradition. Til maden serveres desuden vin fra hotellets egen vinkælder.

Nær hotellets restaurant findes et legerum, hvor børnene bl.a. kan hygge sig med rutsjebane, legehus og tegnefilm. Der kan også lånes spil i receptionen.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Ustedalen Hotell har 60 flotte og nyligt renoverede værelser, som alle tilbyder hyggelige og komfortable rammer for opholdet i Geilo. De nydelige dobbeltværelser er indrettet i smukke farver og udstyret med flotte og behagelige møbler. Mange af værelserne er forbundet til hinanden, hvilket er perfekt når man er flere mindre grupper afsted. Samtlige værelser har eget badeværelse med marmorfliser og er udstyret med hårtørrer, behagelige senge og TV. Nogle af værelserne har desuden badekar.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 4
Lyse og pæne værelser. Alle værelser er renoveret, de sidste i efteråret 2018. Smukke farver og møbler. Marmorgulv i badeværelserne med bruser, nogle få værelser har badekar. Næsten alle værelserne har en forbindelsesdør. Gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

240 km fra
Bergen, Norge
250 km fra
Larvik, Norge
360 km fra
Stavanger, Norge
400 km fra
Kristianssand, Norge
525 km fra
Göteborg, Sverige
725 km fra
Helsingborg, Sverige 
825 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Geilo (1.6km)

Beliggende langs Bergen-jernbanen (fra Oslo - Bergen) og RV7, er Geilo den perfekte destination både sommer og vinter. Her er I tæt på to nationalparker; Hallingskarvet og Hardangervidda Nationalpark. Selve byen Geilo er meget lille og har kun 2300 indbyggere.

Geilo tilbyder en bred vifte af aktiviteter, et udvalg af hoteller, shopping, restauranter, hyggelige caféer og flere lokale fødevareproducenter.

Geilo var et af de første skiområder i Norge, som derfor satte Geilo på kortet for skientusiaster. Med de høje bjerge og skoven er mulighederne for alpint skiløb og langrend perfekt. Geilo har mere end 500 km langrendspor og 39 forskellige løjper. Geilo er også perfekt til nybegyndere, der ønsker at opleve sjov ved alpint skiløb.

Om sommeren og efteråret er Geilo kendt for sine muligheder for vandreture og mountainbike. Der er også andre spændende aktiviteter som white water rafting, downhill cykling, fiskeri og ridning. Vandring sæsonen begynder i slutningen af ​​juni og varer indtil sneen falder, som normalt er i oktober.

Slaatta Skicenter (2km)

Slaatta Skicenter er en del af Geilo Skiheiser og det er et must hvis I besøger Geilo om vinteren. Byen har en lang tradition for langrend, slalom og snowboard og mange besøgende rejser dertil netop af den grund. I kan melde jer til på Geilo skiskolen, hvis I vil finpudse lidt på jeres færdigheder eller tage på udflugt med hundeslæde, hvis I har lyst til at prøve noget helt nyt. Slaatta Skicenter har også en hyggelig cafe med det passende traditionsrige navn Slaatta Stugu Kafe.

Geilo Sommerpark (4km)

I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer have det sjovt!

I Geilo sommerpark er der en sjov og udfordrende cykelpark. Her kan man også leje en cykel, da sommerparken har Geilos største cykeludlejning. Cykelparken har også et roligt børneområde. I sommerparken kan I også svinge jer, balancere, klatre og hænge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens café kan I nyde varme og kolde drikkevarer, lette frokoster og kaffe.

Sommerparken er åben sommer og efterår. I sommerparken kan I få information og tips om vandreture, cykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

Slædehunde i Dagali (25.7km)

Geilo Husky tager sine gæster på en oplevelsesrig tur med udgangspunkt i Dagali, og sammen med et spænd af toptrænede hunde, som også deltager i Finnmarksløbet og Iditarod. Der er også kortere ture rundt om Mustedalsfjorden i Geilo eller meget længere ture mod Hardangervidda.

Om fredagen går der halvdagsture fra Dagali, og de lidt kortere ture starter fra Geilo onsdag og lørdag. I højsæsonen er der flere tilbud at vælge imellem. Der arrangeres også gruppearrangementer og dagsture på forespørgsel.

Rafting på Numedalslågen (26.1km)

Rafting er en oplevelse, I bare må prøve! Her får I udfordret jer selv til en superspændende oplevelse med masser spænding. Her er garanti for sug i maven, vandprøjt i ansigtet og store smil. Der er flere forskellige typer raftingture, lige fra rolige familieture til ekstremture.

Dagali, som ligger ved Geilo, er verdenskendt i padlermiljøet for sine fantastiske muligheder indenfor denne vandsport, som har foregået her siden 1989. Dagalifallene, som er den øvre del af Numedalslågen, er en af Europas bedste elvestrækninger til rafting. Turen er teknisk krævende, hvilket betyder, at der sker noget hele tiden og I må arbejde godt sammen. Turen er udfordrende og morsom for deltagerne hele vejen. Der er naturligvis en erfaren guide med i hver båd.

Tag badetøj og håndklæder med. I kan låne våddragt, sko og alt nødvendigt sikkerhedsudstyr.

Ål i Hallingdal (25.8km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og besøg den lille by Ål. Læg vejen forbi det lille kulturhus, som åbnede i 1992 og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset indeholder to amfisale med biograf, koncerter, teater, dans og koncerter mm. Ål kulturhus tilbyder et aktivt kulturprogram hele året. Se aal.kulturhus.no for detaljer.

Sportsfiskeri er også en mulighed, da Ål har omkring 50 søer og elve med en god bestand af ørreder. Tag fiskeudstyret med og gå på tur. Der er store oplever for både store og små. Er I mere til at spænde vandrestøvlerne på, kan Ål kommune også byde på dette. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en kør-selv ferie med hele familien.

Dagali Fjellpark (27.6km)

Dagali Fjellpark er et familievenligt skicenter med fem lange skibakker, et skiområde til børnene samt Norges længste kælkebakke.

Hivjufossen (28.3km)

Hivjufossen er et imponerende vandfald på intet mindre end 250 meter. Der findes en 3 km lang vandrerute i området, som er velegnet for hele familien og de som er til aktiv ferie i naturen. Turen starter fra RV 50, som ligger ca. 300 meter nedenfor Bakke Bro. Halvvejs imellem broen og vandfaldet kan I se ruiner af et gammel beboelsesområde. Destinationen er oplagt på en billig ferie for de vandre-glade og de som bare elsker Norge's fantastiske natur.

Dokken Fjellgard (33.9km)

Dokken Fjellgard ligger i byen Sudndalen i Hol og fungerer som et friluftsmuseum, som viser, hvordan gårdene så ud i 1700- og 1800 tallet i det øvre Hallingdal. Friluftsmuseet består af 8 bygninger, der er indrettet, som i gamle dage. Friluftsmuseet indgår som en del af Hol Bygdemuseum.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Bardøla Høyfjellshotell

Inkl. halvpension

Hallingdal

Fjeldhotel i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters sæson menu
 • Adgang til swimmingpool
 • Gratis parkering

603,-
Fra kun
1.549,-

Vis kort

Geilo - et norsk fjeldeldorado

Læs mere

Dr. Holms Hotel

Miniferie i Geilo

Hallingdal

Afslapning og velvære

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til wellness
 • Gratis internet

684,-
Fra kun
1.399,-

Vis kort

Historisk hotel med spa

Læs mere

Lia Fjellhotell

Inkl. halvpension, kaffe og kage

Hallingdal

Ferie i Sydnorge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x frokostpakke (medbringes)
 • 2 x Kaffe og kage efter middagen
 • Gratis internet og parkering

2.390,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Kør-selv på bilferie i Sydnorge

Læs mere

Geilo Hotel

Ophold med morgenbuffet

Hallingdal

Hyggeligt hotel i Geilo

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

281,-
Kun
779,-

Vis kort

Centralt i populære Geilo

Læs mere

Vats Fjellstue

Inkl. 2x2-retters menu

Viken

Tæt på Geilo

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering

437,-
Fra kun
549,-

Vis kort

Charmerende familievenligt hotel i Norge

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.