Kør-selv til Van der Valk Sélys Hotel & Spa

Dansk | DKK

Van der Valk Sélys Hotel & Spa

Hold en gastronomisk sommerferie i Vallonien i Belgien

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Besøg den historiske og meget smukke by Liége
 • Oplev Vallonien og de omkringliggende områder
 • Besøg det dejlige Vallonien med familien på bilferien
206,-
3~8 dage fra
919,-

Ophold med morgenbuffet

Historisk hotel i Liège

3 dage
Fra 919,- / God pris!
SPAR
4 dage
Fra 1.369,- / God pris!
SPAR
5 dage
Fra 1.819,- / spar op til 131,-
SPAR
6 dage
Fra 2.269,- / spar op til 169,-
SPAR
7 dage
Fra 2.719,- / spar op til 206,-
SPAR
8 dage
Kun 3.299,- / spar op til 114,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • Gratis adgang til indendørs pool
 • Adgang til wellness og fitness
Risskov Pakken

Inkl. halvpension

Historisk hotel i Liège

3 dage
Fra 1.449,- / God pris!
SPAR
4 dage
Fra 2.159,- / God pris!
SPAR
5 dage
Fra 2.869,- / God pris!
SPAR
6 dage
Fra 3.589,- / God pris!
SPAR
7 dage
Fra 4.299,- / God pris!
SPAR
8 dage
Kun 5.149,- / God pris!
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis adgang til indendørs pool
Risskov Pakken
Van der Valk Hotel Sélys Hotel er en del af den store hollandske internationale restaurations- og hotelkæde, der drives af Van der Valk-familien. Van der Valk Sélys Hotel & Spa ligger midt i det historiske, kulturelle og kommercielle hjerte af Liège. Hotellet tilbyder en masse dejlig komfort samt spa.

Hotellet tilbyder

Hotellets beliggenhed er et stort plus når turen går til Liège. Det historiske hotel er en glimrende mulighed for at komme tæt på byen og opleve det pulserende liv i den centrale del af Liège.

Hotellets fremragende køkken skal opleves i restauranten, som er en blanding af bistro og gastronomiske oplevelser inspireret af lokale og regionale retter med friske råvarer. På Van der Valk Hotel Sélys Liège kan I nyde morgenmaden og middagen i ro og fred med udsigt over den smukke by. 

Der er Wellness med Spa, indendørs pool og jacuzzi. Der er også dampbad sauna samt mulighed for at træne i Fitness-lokalet. Der tilbydes desuden massage og spa-behandlinger, som bør bookes i forvejen. 

Naturen spiller også en vigtig rolle, og i området omkring Liège er der både cykelruter og muligheder for vandreture. Men det er der bestemt også i selve Liège, så husk at få de rigtige sko med på turen. I kan også leje cykler på hotellet, I skal blot henvende jer i receptionen.

Værelser

Hotellet har i alt 125 værelser, herunder otte luksuriøse suiter. De er alle moderne, i top kvalitet og fuldt udstyret. Alle værelserne har eget badeværelse samt WiFi og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Værelset er ca. 31 m2 stort og har udsigt over floden eller byen og har et skrivebord. Desuden er der aircondition, minibar og behagelige senge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Klassisk dobbeltværelse

1 / 3
Værelset er ca. 31 kvm stort, har udsigt til byens flod samt et skrivebord. Derudover er værelset udstyret med air-condition, minibar og bløde senge der kan separeres eller samles. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Klassisk dobbeltværelse med udsigt til haven

1 / 3
Værelset er ca. 31 kvm stort, har udsigt til byens have samt et skrivebord. Derudover er værelset udstyret med air-condition, minibar og bløde senge der kan separeres eller samles. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

675 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
675 km fra
Puttgarden, Tyskland
725 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Leuven (81.5km)

Tag på bilferie i Europa og få en masse oplevelser med på turen. Find billige hoteller til rejsen hos Risskov Bilferie og kom afsted med det hele arrangeret hjemmefra. Der er også billige weekendophold for hele familien, så det er bare med at få smurt hjulene på bilen og komme afsted. Leuven ligger ved floden Dijle, ca. 20 km øst for Bruxelles, og er en gammel hovedstad, med en en af verdens største bryggerikoncerner, ImBev, og samtidig er det også Flanderns ældste universitetsby, hvilket bestemt er med til at give byen den ekstra gnist.

Leuven mest ikoniske bygning er uden tvivl dens rådhus, Stadhuis, som er et klassisk eksempel på sengotisk arkitektur med fantastisk tårne og dekoreret med 235 statuer. En rundtur på det store Stella Artois Bryggeri i weekenden vil bestemt være et mindeværdig oplevelse. Stella Artois er uden tvivl byens øl, men der er også mange småbryggerier i nabolaget, Domus, som brygges tæt på centrum, tappes direkte i Domus´ egen pub og restaurant. Men prøv også de udsøgte varer fra bryggerier som Luvanium, Delvaux og Koeieschieter som kan afprøves i specialiserede barer som for eksempel ´De Fiere Margriet´.

Der er også mange lækre restauranter i byen, prøv at tage en tur på Muntstraat, som især om sommeren syder af gode dufte og lækker mad. Find også børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie så der er plads til hele familien. 

Hergé Museum (82.8km)

Hergé-museet i Louvain-la-Neuve åbner dørene til en rejse gennem Hergés forunderlige verden. Der er mere end 800 fotografier, dokumenter og genstande samlet i dette enestående museum, alt relateret til Hergés arbejde. Oplev reporteren Tintin, hans hund Terry, uadskillelige ven Kaptain Haddock, den skøre opfinder Tournesol, de to siamsiske tvillinger Dupont og Dupont og selvfølgelig Tintins berømte fjender Rastapopoulos og dr. Müller.

Oplev en af de store kunstnere fra det tyvende århundrede i hans eget Hergé Museum.

Hergé var ikke kun Tintins far men også en dygtig grafisk designer, illustrator, historiefortæller og så meget andet og samlet en meget talentfuld kunstner. For tegneserie-elskere er det oplagt at tage hele familien med på miniferie i Hergé's forunderlige univers!

Wavre (85.5km)

Den lille by, Wavre, med et befolkningstal på ca 33.000, er hovedstaden i den belgiske provins Walloon Brabant og ligger i Dyle-dalen. De fleste indbyggere taler fransk som modersmål.

Byen byder på flere smukke seværdigheder, som den gotiske kirke, Skt. Johannes Døberen, bygget i 1475, og byens flotte rådhus, som stammer tilbage fra det 18. århundrede og er indrettet i Karmeliterordenens tidligere kloster. I 1975 blev den første Walibi forlystelsespark bygget og opkaldt efter Wavre, da den ligger lidt vest for byens centrum, længere op ad floden Dyle.

18. og 19. juni 1815 blev slaget ved Wavre udkæmpet, på samme dag, som slaget ved Waterloo. Napoleon havde sendt Marshal Grouchy afsted for at forfølge en del af den tilbagevendende preussiske hær, men selv om kanonerne buldrede fra slaget ved Waterloo, valgte Grouchy at adlyde Napoleon og engagere preusserne i Wavre. Var han kommet Napoleon til undsætning kunne slaget have været endt anderledes.

Walibi Belgium (86.4km)

Walibi Belgium er den ideelle forlystelsespark at besøge med familie og venner. Parken har sjove attraktioner til alle aldre. Den berømte Radja-flod, den skøre Calamity Mine eller Tutankhamons udfordring. Der er masser at gå i gang med og hele familien er garanteret en oplevelsesrig eftermiddag bland en masse vilde forlystelser.

Parc du Cinquantenaire (93.9km)

Tag turen gennem den imponerende triumfbue og træd ind i Parc du Cinquantenaire, også kendt som Jubelpark. Parken er både en national seværdighed som det er en park. I anledningen af 50 året for Belgiens uafhængighed fra det Forenede Kongerige Nederlandene, byggede Kong Leopold II denne imponerende park på 30 hektar og med tre museer. Autoworld er et ikon inden for bilmuseer i Europa med biler helt tilbage fra 1886 og selvfølgelig en masse luksusbiler. Militærmuseet er en gennemgang af Belgiens militærhistorie og så er der det kongelige kunst- og historiemuseum, som også byder på spændende oplevelser. Her kan svagtseende opleve kunsten gennem berøring.

Foran Triumfbuen er der er skøn udsigt over parken og Bruxelles´ EU-kompleks.

Mont des Arts (95km)

Mont des Arts eller Kunstberg, hhv. fransk og flamsk for ´Kunstens bakke´er et historisk område, som blev bygget i forbindelse med Verdensudstillingen i Bruxelles i 1910. Den består af en park og en trappe med fontæner. Fra Mont des Arts er der en herlig udsigt til blandt andet Rådhustårnet og Grand Place, som er nogle af Bruxelles stoltheder. Nogle af de bedste museer ligger også her Bozar, Musikmuseet, Kunstmuseet og selvfølgelig Musikmuseet. Nyd en lille frokost på femte sal i Musikmuseet, hvorfra der er en meget smuk udsigt over Bruxelles.

Bruxelles (95.7km)

Tag på en billig kør-selv ferie til Belgiens meget charmerende hovedstad Bruxelles, som bestemt kan byde på lidt af hvert. Mest kendt er Bruxelles nok for at være sæde for NATO og flere af de kendte EU-institutioner som f.eks. Kommissionen og det ene af Europa-Parlamentets to mødesteder.

Men faktisk er der tre ting yderligere ting som byen også er rigtig godt kendt for, menlig chokolade, øl og tegneserier. Sidstnævnte er især hædret på Hergé Museum og chokolade kan der købes på næsten alle gadehjørner i den indre by. Nu er det svært at undgå chokoladen, men gør det til en lille udsøgt fornøjelse at prøve lidt af hvert, hver dag, Neuhaus, Maison Pierre Marcolini, Belvas, Galler Chocolatier, og mange, mange flere. Belgien er også kendte for deres øltraditioner, og derfor er et besøg i Bruxelles også en glimrende mulighed for at afprøve noget af det skummede gode øl på en af byens mange barer, caféer eller restauranter. Læg eventuelt vejen forbi café-kvarteret ved Halles St-Gery eller Rue des Bouches, Slagtergaden, hvor restauranterne ligger side om side eller tag turen op til Place Jourdan, hvor elegancen blandes med det afslappede.

Et af Bruxelles mødesteder er Grand Place som også en en af Europas flotteste og smukkeste pladser. Det er simpelthen også et imponerende syn. Det gotiske rådhus på pladsen blev bygget i det 15. århundrede og Grand Place er på UNESCOs liste over verdensarv.

Der er også mange oplevelser ,når det kommer til at shoppe rundt i Bruxelles. De kendte mærker kan findes ved Boulevard de Waterloo men så er der også Europas ældste indkøbscenter, Galeries St. Hubert, som går tilbage til 1847 og bestemt vil være et spændende bekendtskab. Hvis der er tid til det, så besøg også et af Bruxelles mange markeder. Find en familieferie eller et billigt weekendophold for hele familie hos Risskov Bilferie og nyd en ferie i eget tempo og egen bil.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

141,-
Kun
999,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 90kr per nat
 • Barn 13~17.99 år i ekstra opredning 135kr per nat

Hotel Pistono

Tag på ferie i vinregionen ved Mosel

Mosel

Oplev Sydtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • 1 x velkomstdrink

169,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Hyggeligt familieejet hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Ringhotel Haus Oberwinter

Inkl. 3-retters menu

Rhindalen

Ferie ved Rhinen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 4-retters menu med vine
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis Sky-TV, internet og parkering

409,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Ferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat