Kør-selv miniferie til Vann Spa, Hotell & Konferens

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ud til Gullmarnfjorden ligger et af Sveriges bedste spahoteller

Egen badebro og privatstrand ved Gullmarsfjorden
Spa- og wellness med massage og skønhedsbehandlinger
Der udlejes cykler og der kan spilles tennis
 • 390 km fra Øresundsbroen
 • 110 km fra Göteborg, Sverige
 • 330 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna

Hotellet

Tag en mini ferie med både spa, fitness og wellness på Vann Spa Hotell & Konferens. Hotellets har sin egen badebro og private strand lige på Gullmarsfjorden.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede Vann Spa Hotell & Konferens ligger ved Gullmarsfjorden nord for Göteborg ved den smukke svenske vestkyst, og er et af landets ypperste spahoteller med egen strand og badebro, store fitnessområder, 6 swimmingpools, sauna og dampbad. 

Derudover tilbydes også en række spa- og wellness-, massage- og skønhedsbehandlinger. På hotellets egen hjemmeside kan I se det komplette udvalg. Bemærk venligst at eventuelle behandlinger skal bestilles forud for ankomsten.  

Fra hotellets store lyse restaurant kan I nyde udsigten over fjorden, mens I spiser god mad. I køkkenet overlades intet til tilfældighederne. Hotellet har dagligt frisk brød og kager og der er også en bar og en hyggelige pejsestue hvor I kan nyde en drink eller en kop kaffe.  

Hotellet tilbyder også en række andre aktiviteter, såsom tennis og cykeludlejning. I kan også blot drage ud i naturen til fods og tage en afslappet spadsertur i de skønne omgivelser.  

Der er gratis parkering på stedet og fri adgang til hotellets trådløse internetforbindelse.

Værelser

Alle hotellets værelser er stilfuldt indrettet i skandinavisk stil og udstyret med eget bad og toilet, komfortable senge af mærket ’Carpe Diem’, en telefon, TV og minibar. Dobbeltværelserne er mellem 18 m² og 22 m². Flere af dobbeltværelserne kan omdannes til familieværelser på anmodning.

Bemærk venligst at ekstra opredninger kun er tilgængelige for børn op til 12 år.

Bemærk at

Grundet mange gæster, kan I på lørdage vælge at få adgang til spa kl. 14.00-16.00, 16.00-18.00 eller 18.00-21.00. Dette for at der ikke skal blive helt fuldt i alle pools og spa, og for at I som gæster skal få det mest mulige ud af oplevelsen. Henvend jer I spaafdelingen for at booke tid om lørdagen.

Børn i alderen 13-18 år har adgang til spa afdelingen i følge med voksen. Mindre børn har adgang til spa afdelingen i følge med voksen hver fredag kl. 07.00-10.00 og 15.00-18.00. I perioden 6/7-12/8 har mindre børn adgang til spa afdelingen hver dag kl. 07.00-10.00 og 15.30-17.30.

Om sommeren serveres buffet i stedet for 2-retters menu.

Det er ikke muligt at betale med kontanter på hotellet. Alle betalinger på hotellet skal derfor gennemføres med kort uanset beløbets størrelse.

Vis flere

Værd at se

 • Röe Gård (10.7 km)

  På Röe Gård kan I nyde god mad og en stille stund. I kan besøge den hyggelige butik hvor I finder keramik, tekstiler, mad, slik, sæbe, nostalgisk legetøj og meget mere. Der er også flere naturoplevelser i nærheden. Fra gården er der bare 500 meter til saltvandet i Åbyfjorden, og hele tre forskellige ruter at gå. Der er fantastiske muligheder for bjergbestigning- og vandring samt en stor legeplads og en middelalderborg i nærheden.

  Röe Gård
  Röe Gård har både restaurant og butik med en masse at tilbyde
 • Nordens Ark (12.0 km)

  Tag en tur til en af Bohusläns mest populære attraktioner. Nordens Ark er en zoologisk have med mere end 80 af Verdens truede dyr. Den smukke natur og muligheden for at se dyr som ulve, sneleoparder og den store Amurtiger gør parken til et oplagt sted for en udflugt hvor hele familien kan more og hygge sig.

  Nordens Ark
  Nordens Ark er en zoologisk have med mere end 80 af Verdens truede dyr.
 • Backa Helleristninger (12.6 km)

  Tag til Sverige på en af de mange familievenlige rejser som arrangeres af Risskov Bilferie. Er I interesserede I Sveriges svundne tider, bør I også helt sikkert aflægge et besøg ved Backa Helleristninger! Ved Backa udenfor Brastad finder I et af Sveriges største helleristningsområder. Backa var især i den tidlige bronzealder et vigtigt religiøst centrum. Dette har man netop udledt af de mange udvalg af udskårne sten og motiver der er fundet i området. Udskæringerne er direkte spor af de mennesker der levede og arbejdede her for 3.000 år siden! Er det en kør-selv ferie, og bilen er kommet med, så er det nemt at komme ud til Backa Helleristninger.

  Backa Helleristninger
  Oplev den svenske historie og besøg Backa Helleristninger.
 • Torreby Slot og Golf Klub (19.3 km)

  Benyt lejlighed til at spille 18 huller på den smukke bane i Torreby Golf Klub. Torreby Slot er Bohusläns eneste borg og at spille på denne bane er absolut en oplevelse. Efter en runde kan I spise et godt måltid i det flotte slot.

  Torreby Slot og Golf Klub
  Torreby Slot og Golf Klub
 • Smögen Whisky (21.9 km)

  Besøg Smögens egen whiskyproducent! Siden 2009 har de produceret ægte maltwhisky fra den bohuslänske vestkyst, med inspiration fra havet. Der er åbent for besøgende og I finder Smögen Whisky blot ca. en kilometer nord for Smögen.

  Smögen Whisky
  Besøg Smögen Whisky under en ferie i nærheden
 • Lysekil (29.3 km)

  Besøg Lysekil på en kør-selv ferie til Sverige. Byen ligger i Bohuslän og er hovedbyen i Lysekils kommune, Västra Götalands län i Sverige. Find billige hotelophold og kom afsted på en skøn tur til det naturskønne Västra Götalands län. Byen ligger ved Gullmarsfjorden og har siden 1800-tallet været Besøg den gamle badeby Lysekil. Her finder I en dejlig kombination af natur, fred, shopping, natteliv og gode restauranter. Stranden er meget populær, men kurbyen trækker med sine traditioner folk til både sommer og vinter. Lysekil tilbyder mange forskellige aktiviteter og attraktioner. I kan f.eks. gå en tur i den hyggelige gamle bydel eller besøge Havets Hus hvor man kan finde 40 forskellige akvarier. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom så afsted på en skøn kør-selv tur med masser af oplevelser både til voksne og til børnene.

  Lysekil
  Den lille havneby Lysekil ligger i Västra Götalands län.
 • Havets Hus (29.8 km)

  På en billig sommerferie eller en kør-selv ferie på den svenske sydkyst er det oplagt at besøge Havets Hus, som er et saltvandsakvarium i Lysekil, hvor man kan opleve livet i Nordsøen og møde hundredevis af fascinerende arter. Havets Hus er et af Bohusläns mest populære rejsemål med ca. 40 akvarier og masser af spændende aktiviteter såsom sælsafari og strandskole.

  Havets Hus
  Havets Hus i Lysekil, hvor man kan opleve livet i Nordsøen.
 • Vikarvets Bohusmuseum (30.0 km)

  Navnet Vikarvet refererer til området Viken, som omfatter det nuværende Bohuslän og området omkring Olsofjorden. Foreningen blev stiftet i 1915 og museet viser genstande fra Bohusläns kystnære industrier såsom konserveringsmiddel,- sten-, fiskeri- og søfartsindustrien samt en række fine modelskibe og skibsmalerier. Udover museumsbygningen er der møblerede fiskerhuse med bådhuse fra 1800-tallets begyndelse. Oplev den gamle åbne fiskekutter, ”Frifararen”, som står udstillet i området. Museet fejrede sit 100 års jubilæum i 2015.

  Vikarvets Bohusmuseum
 • Stångehuvud Naturreservat (30.7 km)

  Nyd naturen i Stångehuvud Naturreservat. Området har haft status som naturreservat siden 1982 og er stedet hvor bohusgranitten har sin sydligste landfaste udløber. Den granit, der blev dannet for ca. 920 millioner år siden, blev meget eftertragtet blandt stenbrydervirksomhederne i anden halvdel af 1800-tallet. I næsten 50 år blev der brudt granit i store dele af Stångehuvudområdet. I dag kan vi spadsere over den uberørte granit, skabt udelukkende ved naturens egne kræfter.

  Stångehuvud Naturreservat
  Nyd den fantastiske natur i Stångehuvud Naturreservat under en ferie nær Lysekil
Vis flere

Kort

Vann Spa, Hotell & Konferens
Lingådde 45480 Brastad

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vann Spa, Hotell & Konferens er virkelig anbefalelsesværdig.
  Vi havde sådan en god tur. Vi fik noget lækkert mad og nød den skønne beliggenhed..."
  Anita fra Randers

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstra opredning 45% rabat