Aktiv ferie i Jørpeland i Norge med Risskov bilferie

Dansk | DKK

Verkshotellet

Hyggelig base for aktiv ferie med besøg ved Preikestolen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Perfekt base for at opleve Preikestolen
 • Hyggelig strand, tæt på hotellet på Jørpelandsholmen
 • Lille, hyggeligt og historisk hotel
979,-
3~4 dage fra
779,-

Inkl. halvpension

Historisk hotel med fjordudsigt

3 dage
Kun 779,- / spar op til 484,-
SPAR
4 dage
Kun 1.049,- / spar op til 980,-
SPAR
* Pris pr. person i mini dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Verkshotellet har en pragtfuld beliggenhed ved Jørpelandsholmene i det sydvestlige Norge, tæt på både Stavanger, Lysefjorden og ikke mindst Preikestolen, som hører til blandt nogle af Norges største naturoplevelser.

Hotellet tilbyder

Hotellets historie går helt tilbage til 1911, hvor Stålverket oprettede bygningen til indkvartering for funktionærer, og stadig den dag idag, præges både arkitekturen og detaljerne på væggene af Stålverkets historie. Under opholdet har alle gæster adgang til et køkken hvor der er fælles køleskab og kaffe- og tefaciliteter.

Lige ud for hotellet ligger den lille øgruppe, Jørpelandsholmene, hvor I bl.a. finder ’det norske stonehenge’, Solspeilet, såvel som en hyggelig strand og en park. I har mulighed for at leje en kajak og drage ud mellem øerne, og fra fastlandet er der også adgang til hovedøen, Jørpelandsholmen, via en bro.

Fra hotellet har I blot en kort køretur til parkeringspladsen, hvor vandrestien op mod Preikestolen starter. Således har I alletiders base for at opleve udsigten over Lysefjorden fra mere end 600 meters højde, ved en af Norges absolut mest populære attraktioner. En anden stor naturoplevelse, Kjeragbolten, finder I heller ikke langt væk, og kan nås med bilfærge om sommeren.

Hver morgen serveres morgenmad i hotellets hyggelige omgivelser, og om aftenen kan I nyde velsmagende retter i restauranten.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Verkshotellet har 28 hyggelige og nyligt renoverede værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser, mini dobbeltværelser, Standard dobbeltværelser, dobbeltværelser med en ekstra opredning og familieværelser med en eller to ekstra opredninger, samt ekstra komfortable Superior værelser.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Farverigt enkeltværelse med eget bad og toilet, enkeltseng (90x120cm) og varmeovn. Værelset har ikke TV, men hotellets TV-stue findes på samme etage.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Farverigt dobbeltværelse med eget bad og toilet, to enkeltsenge som enten er adskilt eller sammensat, varmeovn og TV. Det er muligt at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Mini dobbeltværelse

1 / 2
Farverigt dobbeltværelse med eget bad og toilet, to enkeltsenge som er sammensat, varmeovn og TV. Disse værelser er mindre end Standard dobbeltværelserne, men tilbyder samme faciliteter.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 3
Farverigt Superior dobbeltværelse med eget bad og toilet, to enkeltsenge som er sammensat, varmeovn og TV. Disse værelser er større end Standard dobbeltværelserne og tilbyder en skøn udsigt over Jørpelandsbugten.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

3-personers familieværelse

1 / 3
Farverigt familieværelse med eget bad og toilet, varmeovn og to separate soveværelser; et med to sammensatte og et med to adskilte enkeltsenge. Der er ikke TV på disse værelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

4-personers familieværelse

1 / 3
Farverigt familieværelse med eget bad og toilet, varmeovn og to separate soveværelser; et med to sammensatte og et med to adskilte enkeltsenge. Der er ikke TV på disse værelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

44 km fra
Stavanger, Norge
240 km fra
Bergen, Norge
250 km fra
Kristianssand, Norge
420 km fra
Larvik, Norge
525 km fra
Göteborg, Sverige
775 km fra
Øresundsbroen
800 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Preikestolen (27.4km)

Preikestolen er Rogalands best besøkte attraksjon og fjellplatået er kåret til verdens flotteste utkikkspunkt av Lonely Planet. Den ruver hele 604 meter over Lysefjorden og samler alle nasjonaliteter i naturopplevelser, selfies og varierende fottøy.

Gamlebyen i Stavanger (30.1km)

Oplev det historiske område i Stavanger, også kendt som ´Gamlebyen´, og bestemt fortjener et besøg. Oplev Europas bedst bevarede træhuskonstruktioner fordelt på ca. 170 hvide træbygninger. Tag turen rundt i Gamlebyen en søndag formiddag, da det er det bedste tidspunkt at nyde de smukke huse i ro og fred.

Fjordcruise på Lysefjorden - Stavanger centrum (30.6km)

Uanset hvilken årstid I vælger at besøge Stavanger på, vil der altid være mulighed for at nyde en fjordcruise på Lysefjorden og blandt andet opleve vandfaldet, de mange idylliske øer samt den overdådige og barske natur som Norge kan præstere, og selvfølgelig kommer gæsterne også forbi Prædikestolen.

Der er afgang fra Skagenkaien i Stavanger og turen varer ca. 3 timer.

Skagenkaien i Stavanger (30.6km)

´Lysløypa´ i Stavanger er måske ikke helt så kendt som ´Bryggen´ i Bergen, men de smukke huse langs den oplyste Skagenkaj i Stavanger, er en oplevelse at se i skumringen og der er med garanti også mulighed for at få sig lidt at drikke.

Mange af bygningerne var tidligere boder, men huser i dag både restauranter og natklubber. Her mødes de festende gæster om aftenen, især når vejrguderne er milde, men som bekendt stopper vejret sjældent en god fest, dog kan der blive pænt koldt om vinteren, men så har man som bekendt også noget passende varmt tøj på.

Stavanger domkirke (30.7km)

Den fornemme domkirke i Stavanger er en af de bedst bevarede bygninger fra middelalderen. Kirken ligger i en nordlige del af det idylliske Breiavatnet i Stavanger og fortjener så bestemt et besøg.

I domkirken afholdes der en del koncerter og spændende arrangementer, så husk at se efter i kirkens aktivitetskalender, måske foregår der noget spændende, lige nu?

Stavanger (30.7km)

Stavanger er en af Norges mest befolkede kommuner med over 100.000 indbyggere. Stavangers centrum virker ikke særlig stort, men til gengæld er fordele så, at det er nemt at komme rundt til fods og dermed også en glimrende mulighed for at nyde byens seværdigheder fra gadeplan. Den centrale butiksstrøg ligger i et område omgivet af ældre træbygninger med snævre og charmerende smågader, læg turen forbi Kirkegata og se om det ikke skulle være muligt at få lidt shopping ind i en ellers snæver tidsplan.

Siden Nordsøens første oliefelt blev fundet i 1969 har Stavanger været en kulturhovedstad, det blev også til en universitetsby og har samtidig også tiltrukket en masse international arbejdskraft. Med andre ord har Stavanger forandret sig til en spændende by med rigtig mange kulturoplevelser og et natteliv med fuld fart over feltet.

Sola strand (42.5km)

Sola strand er en lavvandet strand med masser af sol i løbet af sommeren. Det er naturens helt eget vandland og egner sig godt til børn. Hele året rundt kan besøgende vade i vandet og tage en romantisk promenadetur over den silkebløde strand. Så snart vinden starter, kommer surferne væltende, og med god grund, området er skønt hele året rundt.

Gladmatfestivalen (30.7km)

Det smager jo næsten for sig selv; Gladmadfestivalen løber af stablen i slutningen af juli og får hvert år besøg af ca. 250.000 glade festivalsgæster. Hver en krog i Stavanger er udnyttet og der foregår mange arrangementer i løbet af festivalen.

Tidligere har der været arrangementer, hvor besøgende blandt andet kunne lære at røge sardiner på Hermetikkmuseet og chilispisningskonkurrence i Øvre Holmegate. Der er altid mange boder og så kører restauranterne i byen med specielle tilbud.

På Hovedscenen er der underholdning og musik og ved en tidligere festival var højdepunktet kunstneren Pia Myrvolds store spiselige kunstværk, som hun lavede på Hovedscenen.

Julemarked i Stavanger (30.7km)


Tag til Stavanger på juleferie og besøg byens mange hyggelige julemarkeder, som alle hver især sørger for at få enhver besøgende i julestemning uanset alder. Nogle af markederne varer få dage, mens andre kører helt fra slutningen af november og frem mod jul. Et af de hyggeligste markeder er placeret i Stavangers gamle bydel og finder som regel sted den første søndag i december. Her får den historiske kulisse og de mange hyggelige kunstforretninger, værksteder, caféer og museer selskab af en skøn julestemning, og her finder I helt sikkert inspiration til julegaverne.

Lidt udenfor Stavanger finder I Kongeparken, som er den største forlystelsespark i det sydøstlige Norge, og også her vil der være julemarked - ét som børnene vil elske hvis I har familien med på ferie. Hele Kongeparken forvandler sig nemlig til et eventyrligt kongerige af julenisser, funklende lys, juleværksteder, gløgg, musik, chokoladefabrik, juleshows og masser af spændende aktiviteter.

Find et billigt hotelophold i Stavanger og tag med Risskov Bilferie på alletiders kør-selv ferie i julen! 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Sauda Fjordhotell

Inkl. halvpension

Rogaland

Ferie i Norges fjordlandskab

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x Dagens ret
 • 2 x Kaffe/te efter middagen
 • Gratis parkering

229,-
Kun
1.249,-

Vis kort

Oplev de norske fjorde og fjelde

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i hovedbygning
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Arendal Herregaard Spa & Resort

Inkl. 5-retters menu

Agder

Wellness i Sydnorge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 5-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (alkoholfri)
 • Adgang til spa afdeling
 • Gratis parkering

659,-
Kun
1.549,-

Vis kort

Unik atmosfære

Læs mere