Billig miniferie på Vertshuset Røros i Norge

Dansk | DKK

Vertshuset Røros

Herlig miniferie med god mad i UNESCO-listede omgivelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Unikke, historiske rammer
 • Udsøgt mad af høj kvalitet
 • Naturoplevelser og hygge
870,-
3~6 dage fra
1.149,-

Ophold med morgenbuffet

Minebyen Røros

3 dage
Kun 1.149,- / spar op til 468,-
SPAR
4 dage
Kun 2.019,- / spar op til 349,-
SPAR
5 dage
Kun 2.669,- / spar op til 450,-
SPAR
6 dage
Kun 3.359,- / spar op til 510,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Lån af sparkstøtte (vinter)
 • Gratis internet og parkering
 • 3 x Entré til Bad og Velvære Røros Hotel
Risskov Pakken

Ophold med morgenbuffet

Minebyen Røros

4 dage
Kun 1.769,- / spar op til 599,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenmad
 • Lån af sparkstøtte (vinter)
 • Gratis internet og parkering
 • 4 Entré til Bad og Velvære Røros Hotel
Risskov Pakken

Ophold med morgenbuffet

Minebyen Røros

5 dage
Kun 2.389,- / spar op til 730,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenmad
 • Lån af sparkstøtte (vinter)
 • Gratis internet og parkering
 • 5 Entré til Bad og Velvære Røros Hotel
Risskov Pakken

Ophold med morgenbuffet

Minebyen Røros

6 dage
Kun 2.999,- / spar op til 870,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

6 dage inkl.

 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenmad
 • Lån af sparkstøtte (vinter)
 • Gratis internet og parkering
 • 6 Entré til Bad og Velvære Røros Hotel
Risskov Pakken

Bo i UNESCO-listede omgivelser i hjertet af den charmerende norske minedriftsby, Røros, tæt på Norges længste elv, Glomma. Her er der lagt op til en skøn miniferie med masser af herlig natur, udsøgt mad og spændende historie. Området er også yderst velegnet til skiferie i vintermånederne. Vertshuset Røros byder velkommen i historiske rammer med værelser fordelt over to bygninger, som hver især har deres helt eget særpræg.

Hotellet tilbyder

Vertshuset Røros har en yderst central beliggenhed i hjertet af den UNESCO-listede norske minedriftsby, Røros. Her bor I i historiske omgivelser blot 100 meter fra byens charmerende kirke og bare 300 meter fra Rørosmuseet som bl.a. skildrer byens spændende minedriftshistorie, arrangerer byvandringer og meget andet.

Værelserne på Vertshuset er fordelt over to historiske bygninger; Rammgården, som er hovedbygningen og stammer fra 1844 samt byens gamle uldvarefabrik, som opererede fra 1914 og frem til 1990, og som ligger umiddelbart bag hovedbygningen. Vertshuset Røros er sidst renoveret i 2007.

Opholdet inkluderer mulighed for at leje cykler og sparkstøtte (en form for kælk), såvel som adgang til Bad & Velvære-afdelingen på Røros Hotell, som ligger 800 meter fra Vertshuset.

Langs med Røros på den østlige side løber Norges længste elv, Glomma. Området er helt ideelt til både vandre- og cykelture, skiferie, jagt og fiskeri. Røros har siden 1980 været på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Restauranten på Vertshuset serverer udsøgt mad af en høj kvalitet, og er en god ambassadør for Røros’ lokale madkultur. Start dagen med en lækker omgang morgenmad i lyse rammer, og fyld godt op med energi forud for dagens oplevelser. Om aftenen bydes I indenfor til en varieret á la carte-menu som byder på masser af lækre retter tilberedt med omhu og passion og krydret med årstidens lokale ingredienser.

Vertshuset har sin egen Berkel – en særlig skæremaskine til kød, som blev opfundet tilbage i 1898, og som i dag findes rundt om på nogle af Verdens bedste restauranter. Maskinen er således blevet lidt af et kvalitetsmærke, idet den skærer de tyndeste og lækreste skiver kød, og bredt anvendes til delikatesser. I har mulighed for selv at se den i aktion, i det hyggelige område ’Berkel og Bar’, hvor I bl.a. kan nyde regionale kød- og ostespecialiteter og slappe af med en drink eller en kold øl. I kælderen har Vertshuset desuden sit eget lille bryggeri, hvor I på anmodning har mulighed for at komme ned og smage på sagerne.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Vertshuset Røros har 38 nydelige værelser, mere eller mindre ligeligt fordelt over de to historiske bygninger, Rammgården (hovedbygningen) og Uldvarefabrikken. Hver især tilbyder de to bygninger to meget forskellige værelsestyper.

Rammgården er en unik og yderst velholdt træbygning fra 1844 og her er værelserne indrettet i en traditionel, rustik stil med smukke træbjælker som giver en helt særlig charme.

Uldvarefabrikken tilbyder hyggelige værelser som har en mere moderne og tidssvarende indretning med flotte trægulve og et generøst naturligt lys.

Alle værelser har eget bad og toilet, hårtørrer, TV og behagelige senge. Kæledyr er velkomne mod et gebyr.

Det er muligt at bestille en lejlighed med køkken og mere plads.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

525 km fra
Larvik, Norge
625 km fra
Bergen, Norge
675 km fra
Göteborg, Sverige
700 km fra
Kristianssand, Norge
775 km fra
Stavanger, Norge
900 km fra
Helsingborg, Sverige 
975 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Julemarked i Røros (0.2km)

Julemarkedet i Røros er i 2019 åbent den 5. til den 8. december med vejledende åbningstider torsdag kl. 13 - 18, fredag og lørdag kl. 10 - 18 og søndag kl. 11 - 16.

Kulturarvsbyen Røros forvandles til et ægte vintereventyr hvert år i december. Her pyntes de charmerende gader op til jul, de farverige huse indhylles i et hvidt lag sne og der summer af liv i de hyggelige gader med juleboder, hvor besøgende fristes med traditionelle julegodter, håndværk og gaveidéer. 

Julemarkedet i Røros er en stemningsfuld begivenhed for både store og små. Foruden de ca. 50 små boder, er der også nisser i gaderne, julesang, slædeture med hest og andre aktiviteter. 

Slegghaugan (1.2km)

Slagger er det affaldsprodukt der er tilbage efter, at kobberet har været igennem smelteprocessen. 'Slegghaugan' eller Slaggehøjen minder os om den enorme aktivitet der har været i over 300 år både med minedrift og kobbersmeltning. På toppen af slaggehøjen er der en skøn udsigt over Bergstaden. Både Slegghaugan og Malmplass-områderne er beskyttet af den norske kulturarvslov.

Ikke langt fra Slegghaugan ligger Sleggvejen, som også er kendt under navnet 'Pippigatan', da der blev filmet en episode af Astrid Lindgrens historie om Pippi Langstrømpe i selv samme gade.

Smeltehytten (0.7km)

I 'Smelthytta' kan besøgende se den spændende udstilling der viser Røros kobberværks historie op gennem tiderne, herunder forskellige arbejdsprocesser i udvindingen af kobber fra minerne, og fremstillingen af kobber i smelteværkerne. Udstillingen er suppleret af bevægelige modeller der gør det både nemmere og sjovere at følge med, og det gælder både voksne og børn.

Udstillingen 'Ti finpussa' viser Røros stentøj fra det 19. århundrede og så afholdes der også skiftende både kunst- og temaudstillinger.

Røros kirke (2.3km)

'Bergstadens Ziir' - dog bedst kendt som Røros kirke, blev bygget da Røros kobberværk havde sine bedste tider. Kirken blev færdigbygget i 1784 og er så bestemt også til at få øje på. Den norske Rigsantikvar har udnævnt kirken som en af de 10 mest profilerede kirker i Norge. Det er også samtidig en af landets største med plads til 1.600 besøgende.

Kirken kan være lukket for offentligheden under gudstjenester, ved bryllup og dåb mm.

Doktortjønna Friluftspark (1.1km)

Den store udendørspark ved Doktortjønna ligger kun ca 5 minutters gang fra centrum af Røros. Parken er det helt oplagte sted at tage hen hvis ungerne skal have sig en helt fantastisk dag. Parken er det perfekte sted til familier og børn og der foregår rigtig mange aktiviteter. Der er et zoologisk have, der kan klatres, leges, fiskes, ros eller padles, og glem ikke en tur med Elias båden. Der er også mange smukke stier i området, der enten leder op til Kvitsandas eller søen. Så skulle der være lidt kræfter tilbage, så tag på en af de skønne ture.

Olavsgruva museet (15.7km)

Deltag i en tur gennem 300 års minedrift i Nyberget-minen, som var aktiv i det 17. århundrede samt Olavsgruva, som var en mere moderne mine, med de arbejdsprocesser som blev brugt i det 20. århundrede.

Turen går 50 meter ned og siden 500 meter ind i minen, ind til Bergmannshallen. Der er koldt under jorden, omkring 4 grader hele året rundt, så husk det varme tøj og sko eller støvler. Der er rundvisninger på både norsk og engelsk, og det kan bestemt betale sig.

Museet på Ratvolden (20.6km)

Johan Falkberget som levede mellem 1879 og 1967 var en norsk forfatter som tilhører gruppen af 'nyrealister' fra starten af det 20. århundrede. Johan Falkberget er mest kendt for blandt andet Eli Sjursdotter fra 1913 og Brændoffer fra 1907. Hans bøger tog ofte udgangspunkt i Røros og kobbersmelteværket og et besøg i hans hjem kan virke både inspirerende og beroligende. Det kan bedst betale sig at tage en rundvisning der giver et enestående indblik i forfatterens liv og forfatterskab.

Der kan også fiskes i Ruglsjøen, men det kræver et fiskekort.

Femundsmarka nationalpark (30.9km)

Femundsmarka nationalpark ligger i Engerdal kommune og blev oprettet i 1971. Dengang fyldte parken 386 km² men den blev udvidet i 2003 og den smukke naturpark er nu på hele 573 km². Parken grænser op til en række beskyttede områder på den svenske side af grænsen, og det gør så parken til det største sammenhængende og beskyttet vildmarksområde i Sydskandinavien.

Dølmotunet - Tolga (33.6km)

Dølmotunet er et levende 'gårdsmuseum' i centrum af den charmerende by Tolga. Der er ni huse, stalde, masser af dyr som børnene kan møde og over sommeren foregår der rigtig mange aktiviteter med blandt andet udstillinger, markeder og koncerter. Husk at se efter i Dølmotunets kalender, hvor der er en liste over løbende arrangementer.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Røros Hotell

Besøg UNESCO byen Røros

Sør-Trøndelag

Historie og kultur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Entré til Bad og Velvære
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

121,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

Bo midt i UNESCOs verdenskulturarv

Læs mere

Thon Hotel Skeikampen

Aktiv ferie på fjeldet

Oppland

Miniferie i Skeikampen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe
 • Gratis internet

342,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Aktiv familieferie

Læs mere

Erzscheidergården Hotell

Ophold med morgenbuffet

Sør-Trøndelag

Smukke Norge

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • Lån af sparkstøtte (vinter)
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Entré til Bad og Velvære Røros Hotel

612,-
Fra kun
959,-

Vis kort

UNESCO-listede omgivelser i Norge

Læs mere

Hornsjø Høyfjellshotel

Aktiv ferie på Øyerfjellet

Oppland

Dansktalende hotelvært

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering

404,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Fjeldhotel i Norge

Læs mere

Venabu Fjellhotell

Naturoplevelser på Venabygdsfjellet

Oppland

Fantastisk natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • Gratis internet og parkering

679,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Fjeldhotel i Norge

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.