Miniferie i Tyskland på Victor's Hotel Gummersbach

Dansk | DKK

Victor's Residenz Hotel Gummersbach

Tilbring nogle dejlige dage omgivet af natur i Bergisches Land

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernet kvalitet og komfort
 • Omgivet af skøn natur i alle retninger
 • God mad og rummelige værelser
517,-
2~6 dage fra
399,-

Inkl. 1 frokost og 1 aftensmad

Besøg Nordrhein-Westfalen

2 dage
Kun 399,- / spar op til 242,-
SPAR
3 dage
Kun 749,- / spar op til 226,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 3-retters frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Inkl. 1 frokost og 1 aftensmad

Besøg Nordrhein-Westfalen

4 dage
Kun 1.049,- / spar op til 260,-
SPAR
5 dage
Kun 1.279,- / spar op til 364,-
SPAR
6 dage
Kun 1.459,- / spar op til 517,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 3-retters frokost
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Det 4-stjernede Victor’s Residenz-Hotel Gummersbach har en central placering i Gummersbach, som ligger i Nordrhein-Westfalen, ca. 50 km. øst for Köln. Victor-hotelkæden er kendt for sin høje kvalitet og professionelle service, og tilbyder stilfulde og behagelige rammer for opholdet, hvadenten I er her på miniferie eller blot skal bruge et mellemstop, på vejen videre til en anden destination.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger blot en kort gåtur fra centrum i Gummersbach, hvor I finder et godt udvalg af butikker, caféer og forskellige seværdigheder.

Gummersbach er en by beliggende i den skiferstensprægede bjergregion, Bergisches Land, i Nordrhein-Westfalen. Om vinteren er området et populært sted for skisport, og resten af året byder særligt den sydøstlige del af området (Oberbergisches Land), på nogle yderst naturskønne omgivelser, som egner sig perfekt til vandre- og cykelture.

Bare en kilometer fra hotellet finder I Gumbala Water Park, som er et kombineret bade- og saunalandskab i Gummersbach. Også indenfor kort afstand fra hotellet kan I bl.a. besøge Aggertalsperre, som er en imponerende 230 meter lang og 45 meter høj dæmning. Dæmningen anvendes både til at regulere vandstanden i floderne Agger og Genkel, samt at generere energi.

Hver morgen får I den perfekte start på dagen med hotellets velsmagende morgenbuffet, som serveres i lyse og hyggelige rammer. Om aftenen kan I nyde kulinariske lækkerier i den hyggelige Victor’s Restaurant.

Hotellet har også en stemingsfuld bar, som er åben døgnet rundt, og hvor I kan slappe af med en drink eller et glas vin og runde en dejlig dag af.

Hotellet tilbyder gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 89 flotte værelser, som alle tilbyder et 4-stjernet komfortniveau. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser og der kan vælges dobbeltværelse med plads til en ekstra opredning. Derudover kan I også vælge at nyde opholdet i et af hotellets Comfort dobbeltværelser, som er placeret et mere roligt sted i bygningen.

Alle værelserne er mindst 23 m² og er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, telefon, TV med SkyTV, sikkerhedsboks og behagelige senge. Det er tilladt at medbringe kæledyr - dette er dog forbundet med et gebyr.

Alle billedrettigheder forbeholdes (C) af VICTOR'S RESIDENZ-HOTELS GmbH.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De rummelige enkeltværelser har en størrelse på 25-27 m² og har en enkeltseng (1,50 x 2,00 m). Yderligere udstyr inkluderer værdiboks, skrivebord, siddepladser, satellit-tv med udvalgte Sky-programmer, gratis WiFi - gratis telefonopkald fra værelsetelefonen til alle fastnet og mobilnetværk over hele verden. Badeværelset indeholder toilet, brusebad, hårtørrer og make-up spejl.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
De rummelige dobbeltværelser (25-27 m²) har en dobbeltseng (1,80 x 2,00 m). Yderligere udstyr inkluderer værdiboks, skrivebord, siddepladser, satellit-tv med udvalgte Sky-programmer, gratis WiFi - gratis telefonopkald fra værelsetelefonen til alle fastnet og mobilnetværk over hele verden. Badeværelset indeholder toilet, brusebad, hårtørrer og make-up spejl. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 4
De nyrenoverede komfort-dobbeltværelser (25-27 m²) er udstyret med en behagelig Box Spring Seng (1,80 x 2,00 m). Andre faciliteter inkluderer værdiboks, skrivebord, siddepladser, satellit-tv med udvalgte Sky-programmer, gratis WiFi - gratis telefonopkald fra værelsetelefonen til alle fastnet og mobilnetværk over hele verden. Badeværelset indeholder toilet, brusebad, hårtørrer og make-up spejl.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

550 km fra
Puttgarden, Tyskland
575 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
600 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gumbala Water Park (1.8km)

Tag ungerne med i Gumbala Water Park under en familieferie i nærheden af den hyggelige by, Gummersbach. Det store kombinerede bade- og saunaland ligger centralt i byen og byder på masser af forskellige bassiner, rutsjebaner og wellnesstilbud samlet i ét stort område.

Et af højdepunkterne er helt sikkert oplevelsesbassinet, som er opvarmet til 32° og både omfatter neonlys, strømkanal, hydromassage, bølgebold og en hele 34 meter lang vandrutsjebane!

Børnene fra fire år og op vil også elske den store vandlegeplads, Gumbalino, hvor de kan boltre sig med rutsjebaner, vandpistoler og meget andet.

Saunaområdet består af fire forskellige saunahytter og dampbade, hvor man kan komme helt ned i gear og mærke roen brede sig helt ud i fingerspidserne. Der findes også et halvt overdækket udendørs rum, hvor man kan få lidt frisk luft, et afslapningsrum med tæpper og massagestole, en biosauna, saltkrystalsauna og en aromasauna med skiftende dufte. Derudover kan I nyde en forfriskning i den hyggelige saunabar.

Der er med andre ord lagt op til en skøn dag for hele familien af vandhunde, og der er virkeligt noget for folk i alle aldre.

Aggertalsperre (8.2km)

Oplev den imponerende vandkraftsdæmning, Aggertalsperre, som ligger lidt udenfor centrum af byen Gummersbach, og fodres af floderne Agger, Genkel og Rengse. Dæmningen er ca. 230 meter lang og 45 meter høj, og har en samlet lagerkapacitet på hele 20,5 millioner kubikmeter. Aggertalsperre blev bygget i årene mellem 1927 og 1929 og har flere forskellige funktioner, hvilket både omfatter vandstandsregulering af floderne, beskyttelse mod oversvømmelse og samtidig energiproduktion ved vandkraft.

Den nærliggende vandresti, ’Streifzug Energieweg’, udgør alletiders rute gennem de naturskønne landskaber i ’Bergisches Land’, og går fra dæmningen, gennem et smukt skovområde og ender op i den lille charmerende landsby, Lieberhausen. Undervejs på ruten, som er 11,9 km. lang, får man en masse forskellige spændende og nyttige informationer om energiproduktion. Under en miniferie eller aktiv ferie i Gummersbach eller omegn er det helt oplagt, at besøge den imponerende konstruktion, Aggertalsperre, og gå en dejlig og lærerig tur ad ’Streifzug Energieweg’.

Köln (52km)

Tag på bilferie i Tyskland og kør sydpå mod Köln. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kør-selv afsted i eget tempo. Besøg domkirkebyen Köln, hvor det er et must at nyde en eftermiddag på de små, hyggelige værtshuse omkring Alter Markt og Heumarkt og et af de store bryghuse i den gamle bydel. Her flyder den lokale øl, Kölsch'en – byens nationaldrik, i stride strømme, her serveres der rhinske specialiteter, og her er stemningen dejlig og afslappet.

Kölns museer opfylder alle forventninger, ikke mindst det storslåede Museum Ludwig med værker af Picasso, Warhol og Lichtenstein. Også det romersk-germanske museum med udstillingsgenstande fra Kölns 2000-årige historie er et besøg værd.

Den nok smukkeste udsigt over Kölns gamle bydel og domkirken har man fra udsigtsplatformen på KölnTriangle i 100 meters højde. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelsestur i Köln.

Siebengebirge (65.4km)

Naturparken Siebengebirge strækker sig fra Bonns byområde til Bad Honnef. Naturparken er et enestående landskab, der er fyldt med højdedrag, der stammer fra en vulkan. Naturparken byder desuden på vinmarker, bøge- og egeskove samt helt fantastiske udsigtspunkter, hvor I kan skue udover Rhin-dalen.

Schloss Drachenburg (65.9km)

Besøg det smukke Schloss Drachenburg, som ligger i udkanten af Bonn. Efter en gennemgribende renovering kan besøgende nu gå en tur igennem slottet og opleve, hvordan livet på slottet var tilbage i det 19. århundrede. Gå også en tur i den store slotspark, som omgiver slottet.

Slut besøget af med en tur på Museum zur Geschichte des Naturschutzes, som er indrettet i en bygning lige ved siden af slottet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel zum Grünen Kranz

Vinferie ved Rhinen til spotpris

Rhindalen

5. nat er gratis

Wild Offer - 6 dage inkl.
 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 5 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 x velkomstdrink

255,-
Fra kun
1.999,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Brenner Hotel Bielefeld

Miniferie i historiske Bielefeld

Nordrhein-Westfalen

Besøg Sparrenburg Slot

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (prosecco)
 • 1 flaske mineralvand
 • Gratis internet og parkering

264,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Besøg Tysklands 20. største by

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 40% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat