Ferie på Villa il Patriarca i Toscana

Dansk | DKK

Villa il Patriarca Hotel

Eksklusivt hotel med pool og Michelin restaurant

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Romantisk miniferie i Toscana
 • Udsøgt toscansk mad på Michelin restaurant
 • 4-stjernet elegant hotel
1.473,-
4~8 dage fra
2.199,-

Miniferie i Toscana

Bestil inden 01.08

4 dage
Kun 2.199,- / spar op til 614,-
SPAR
5 dage
Kun 2.899,- / spar op til 821,-
SPAR
6 dage
Kun 3.569,- / spar op til 1.059,-
SPAR
7 dage
Kun 4.269,- / spar op til 1.266,-
SPAR
8 dage
Kun 4.969,- / spar op til 1.474,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis internet
 • Gratis parkering
Wild Offer
Det eksklusive feriekompleks Villa il Patriarca har en naturskøn beliggenhed i Chiusi. Hotellet byder jer velkommen til et behageligt ophold med afslapning, lækker mad, gode vine og mulighed for at solbade og svømme i Toscana.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel ligger i en elegant toscansk bygning, omgivet af smukke landskaber. Hotellets faciliteter omfatter 22 værelser og suiter, 2 restauranter (herunder en Michelin restaurant), en udendørs terrasse, en frodig have og en udendørs pool.

Hotellets to restauranter, "Ristorant La Taverna Restaurant" og "Ristorant I Salotti", serverer toscanske specialiteter. Der serveres en lækker morgenmad hver morgen og en lækker middag om aftenen.  Hotelpakken omfatter også en flaske vin på værelset.

Blandt de nærliggende seværdigheder er det etruskiske museum i Chiusi, de termiske bade i Theie eller Bagni San Filippo, kulturlandskabet Val di Orcia, Trasimenosøen og øerne Isola Polvese og Isola Maggiore. Mad- og vinelskere kan også bestille vinsmagning, guidede ture til de nærliggende vingårde, eller deltage i en guidet trøffeljagt og -smagning.

I kan kombinere ferien med besøg i Città della Pieve, Siena, Arezzo, Cortona, Perugia, Perugia, Assisi, Ovieto og Civita di Bagno Regio.

Der er gratis parkering på hotellet og trådløs internetadgang.

Værelser

På Villa il Patriarca kan I vælge mellem indkvartering i et standard dobbeltværelse, et superior dobbeltværelse eller en juniorsuite. I superior-værelserne og suiterne er det muligt at bestille en ekstra seng.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Standard dobbeltværelser med aircondition og eget badeværelse med bruser eller badekar, toilet, toiletartikler, hårtørrer, badekåbe og tøfler. Værelserne er desuden udstyret med værdiboks, skrivebord, minibar, tv, telefon og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 3
Superior dobbeltværelser med aircondition og eget badeværelse med bruser eller badekar, toilet, toiletartikler, hårtørrer, badekåbe og tøfler. Værelserne er desuden udstyret med værdiboks, skrivebord, minibar, tv, telefon og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 7
Rummelig og elegant juniorsuite med aircondition og eget badeværelse med bruser eller badekar, toilet, toiletartikler, hårtørrer, badekåbe og tøfler. Værelserne er desuden udstyret med værdiboks, skrivebord, minibar, tv, telefon og WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1550 km fra
Rostock, Tyskland
1650 km fra
Puttgarden, Tyskland
1675 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Chianciano Terme (9.5km)

Chianciano Terme er en udsøgt kurby beliggende i det sydlige Toscana. Byen ligger 550 m. over vandoverfladen og tilbyder utallige kurbade, da vandet her siges at have en helende effekt. Byen er omgivet af den smukkeste natur med utallige grønne områder og den betragtes i dag som et af de bedste kursteder i Europa.

Nyd en gåtur i den gamle bydel, hvor I kan suge til jer af den italienske stemning og nyde de mange spændende bygninger. Den gamle bydel er beliggende på en lille bakketop og nyder godt af en charme og atmosfære, som kun findes i Italien. Dele af den gamle bymur kan stadigvæk ses og I bør også kigge forbi klokketårn fra Middelalderen.

Den lille by ligger i smukke omgivelser og I kan bevæge jer ud på ruter i naturen, som er som skabt til enhver naturelsker. Der er utallige muligheder både hvis I ønsker at vandre eller I kan tage cyklerne med på ferien og virkelig udforske det særprægede landskab.

Montepulciano (19.5km)

Vinbyen Montepulciano er bestemt et besøg værd. Byen er en af Toscanas højest beliggende middelalderbyer, bygget på en smal vulkansk højderyg. Et besøg i en af Toscanas mest berømte vinbyer inkluderer smagsprøve på den berømte Vino Nobile di Montepulciano.

Bagni di San Fillippo (30.8km)

En bilferie i Europa gemmer altid på en masse oplevelser. Så nyd en billig weekendferie i Toscana, Italien. Besøg den gamle kurby Bagni di San Fillippo som på det mest bestemte kan anbefales til en udflugt. Her kan I gå en tur i den smukke skov og se det hvide vandfald " Fosso dell'Acqua Bianca". Her har vandet dannet drypstenslignende formationer og masser af naturlige bassiner, hvor I gratis kan bade i det "helsebringende" vand. Et meget særpræget og smukt sted. Forkæl dig selv med en forkælelsestur og oplev det smukke Toscana i Italien og få lidt wellnessferie med samtidig.

Museo Etrusco "Claudio Faina" (49km)

Det spændende museum startede oprindeligt med 34 vaser, som blev doneret til Grev Mauro Faina og senere arvet af hans bror Claudio Faina. Siden har samlingen vokset og en tur op på anden sal er en spændende historisk rejse tilbage i tiden da etruskerne, et avanceret folkeslag , der levede i Etrurien i det nordlige Italien fra 800 f.Kr. indtil ca. 300 f.Kr.

Der er også en samling af gamle mønter samt vaser og krukker fra blandt andet Chiusi samt tre imponerende amforaer malet af Exekias, som var kendt for sine flotte udsmykninger på vaser og amforaer.

Orvieto (49.8km)

Orvieto havde sin storhedstid i middelalderen og mange paver søgte ly i byen. Midt i byen finder I en af Italiens største og smukkeste domkirker. Byens borgere betalte for opbygningen af kirken i næsten 300 år før den stod færdig omkring år 1600, og når I ser nærmere på facaden og de farverige malerier i kirken, forstår I hvorfor. Under byen gemmer der sig en spektakulær oplevelse - et besøg i Citta Sotterranea. I kan gå ned i det udgravede gangsystem, som i flere hunderede år blev brugt som en kælder til opbevaring af mad og byens fine vine. I kan også besøge byens runde tårn, som gemmer Skt. Patricius brønd. Følg en vindeltrappe 62 meter ned til bunden af brønden, som blev indviet af paven i 1529.

Perugia (53.4km)

Perugia synes at brede sig uendeligt ud over den bakke, byen har ligget på i mere end 2500 år. Perugia blev grundlagt af en lokal befolkning kaldet umbriere, siden blev den udviklet af etruskere og romere og på fornemmeste vis fuldendt af aristokratiet og håndværkerlaugene i middelalderen. Bevæg jer ind bagved bymurene til det gamle middelaldercentrum ”centro storico”. Byens bankende hjerte er pladsen Piazza IV Novembre. Nyd en tur på byens hovedstrøg Corso Vanucci, i de smalle gyder og i de gamle akvædukter.

Siena (76km)

Lad Jer omgive af arkitektonisk pragt i Siena. Byen er nærmest ét stort friluftsmuseum med gotiske bygninger, gamle kirker og kunst. At gå rundt i Sienas gader, er som en tidsrejse tilbage i Italiens historie, før renæssancen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Massimo D'Azeglio

Centralt i Montecatini Terme

Toscana

Kurby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

374,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Afslapning, velvære og toscansk charme

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Hotel Panorama Jesolo

Adgang til privat strand

Veneto

Ferie nær Venedig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Strand med parasol og liggestol
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

176,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Badebyen Lido di Jesolo ved Venedig

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Puccini

Inkl. halvpension

Toscana

Ferie i Toscana

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 æske Montecatini Cialde pr. vær.

1.879,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Luksuriøse omgivelser i toscansk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse