Kør-selv til Villa Maritime Marstrand med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Villa Maritime Marstrand

Tag på bilferie midt i den svenske skærgård ved Bohuslän med Risskov Bilferie

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hold bilferie midt i den smukke skærgårdsnatur
 • Tæt på spændende seværdigheder og oplevelser
 • Opvarmet udendørs swimmingpool
753,-
3~4 dage fra
1.079,-

Inkl. halvpension

Oplev Marstrand

3 dage
Kun 1.079,- / spar op til 476,-
SPAR
4 dage
Kun 1.579,- / spar op til 753,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Villa Maritime Marstrand har en dejlig placering ved Marstrand kun 35 minutter fra Göteborg. Her bor du midt i den charmerende Bohuslän-skærgård, lige ved kajen og med udsigt over havnen. Marstrand ligger på de to øer Marstrandsön og Koön og blev grundlagt i det 13. århundrede af kong Håkon Håkonsson.

Hotellet tilbyder

Villa Maritime Marstrand ligger på gågaden i Marstrand og kan nemt nås med færgen fra Koön, hvor I også kan parkere bilen. På trods af at øen er bilfri, er hotellet det perfekte til en bilferie med familien. Der er halvpension inkluderet i prisen, og I kan nyde maden på hotellets Restaurant Storm, hvor der er plads til 150 personer. Når vejret tillader det, er det også muligt at sidde udenfor på hotellets dejlige terrasse. Menuen er af en høj kvalitet, med lokale råvarer og masser af inspiration fra havet og kyststrækningen Menuen varierer alt efter sæsonen, men inkluderer ofte hummer, krebs, østers, rejer, muslinger og oksekød.

Hotellet har en opvarmet udendørs swimmingpool, som er åben fra kl. 9.00 til 22.00 om sommeren, der er også en sauna og et fitnesscenter, der er åbent hele året rundt, og som kan benyttes gratis af hotellets gæster.

Marstrand er også et af de mest kendte mødesteder for lystsejlere, og der er altid en hyggelig stemning på havnen. Hvert år starter Match Cup Sverige RC44 og andre store sejlmesterskaber fra Marstrand. Der er også en golfbane 4 km fra hotellet, så I kan kombinere en golfferie med bilferien, mens i bor på Villa Maritime Marstrand.

Der er adgang til gratis trådløst internet og der er gratis parkering kun 600 meter fra hotellet og 500 meter fra færgeterminalen på Koön. Derfra kan I tage færgen til hotellet og det tager kun 2 minuter og den afgår 4 gange i timen indtil 22.00 og derefter hver halve time, når der ringers.

Værelser

Hotellet har i alt 70 værelser og lejligheder, som alle er indrettet i en klassisk maritim stil, og de fleste har balkon eller terrasse. Det er muligt at booke enkeltværelser eller dobbeltværelser med mulighed for en eller to ekstra senge. Værelserne er 20-30 m² store og udstyret med TV og eget badeværelse med hårtørrer. Kæledyr er også velkommen, men det skal arrangeres på forhånd, når I bestiller værelserne.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

50 km fra
Göteborg, Sverige
270 km fra
Helsingborg, Sverige 
360 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Marstrand (0.6km)

Marstrand er en smuk lille by ude i skærgården. Byen er fordelt over to øer. Øerne er forbundet af en færge. Her er sejllads i fokus men der er også et stort udvalg af restauranter, butikker, kulturhistorie og fantastiske omgivelser. Om sommeren trækker området mange besøgende, men det er også et dejligt udflugtsmål resten af året. 

Pater Noster Fyrtårn (61.8km)

På en bilferie til Marstrand i Sverige er det også muligt at tage en bådtur og besøge det gamle Pater Noster fyrtårn, som ligger i havet, kun 5.5 km udenfor Marstrand. Fyrtårnet tændtes for første gang i 1868, men det blev lukket igen i 1977. Efter en grundig renovering fremstår fyrtårnet i dag som nyt og det er åbent for besøgende. Bådturen ud til fyrtårnet tager jer igennem det smukke landskab. 

Elin af Marstrand Bådture (0.5km)

Om sommeren kan I tage en bådtur med Elin of Marstrand og opleve smukke Marstrand fra vandsiden. Der er rigtig mange seværdigheder i området og man kan tage en vandtaxi eller en bådtur til flere af dem. Masser af oplevelser venter på jer her!

Carlstens Fæstning (1.5km)

På en bilferie til Sverige kan I besøge den flotte Carlstens Fæstning, som ligger på Marstrandøens højeste punkt. Det var Kong Carl X Gustav der i sin tid besluttede at bygge fæstningen og den har ligget på øen i mere end 300 år. I højsæsonen arrangeres der guidede ture, men det er også muligt at gå rundt på egen hånd. Her kan I tage et skridt tilbage i tiden og lære mere om fæstningens interessante historie. Der afholdes også store fæstningsspil, hvor I kan opleve marcherende soldater, trommeslagere og kanoner.

Marstrand Vandreture (0.6km)

Marstrand er en skøn ferieoplevelse, især om sommeren. Der er mange vandreture på kryds og tværs af øen. Gåturen rundt på øen er ca. 5 km lang. Tag hele familien med på opdagelse og kom helt tæt på den smukke natur og nyd den fantastiske udsigt over skærgården. I kan finde kort over øen og gode råd hos den lokale turistinformation i Marstrand. 

Bohus fæstning (29.6km)

Tag på en dejlige kør-selv bilferie til Sverige. Find et billigt nord for Göteborg og besøg Bohus fæstning, som er mere end 700 år gammel. Et besøg her er spændende for både børn og voksne. Her kan I opleve ægte nordiske historier om kongelige, blodige belejringer, hekseprocesser og fangekældre. Det spændende program skaber øjeblikke og erindringer som bliver siddende længe efter. Tag på en guidet tur eller prøv at skyde med bue og pil. Der er masser af børnevenlige hoteller, find dem hos Risskov Bilferie og nyd en skøn familieferie i det svenske på en ægte kør-selv ferie.

Kungälv (28.2km)

Tag på en familieferie til Sverige og gå på opdagelse i den spændende historie i Västra Götaland. Besøg den lille by hvis lange historie strækker sig tilbage til 900-tallet. Ifølge historikeren Snorre Sturlasson var dette stedet hvor trekongermødet blev afholdt i 1101, men dengang hed byen Kongahälla. I 1600-tallet brændte træbyen ned, efter at være blevet flyttet tættere på fæstningen. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn tur i den svenske historie.

Stenungsund (41.5km)

Stenungsund ligger 5 km nord for Göteborg. Stenungsund byder på mange aktiviteter, tæt på havet. Her kan I nyde en svømmetur i havet, smukke klipper, frisk fisk og skaldyr samt flere butikker og restauranter. Stenungsund gæstehavn er et populært rejsemål, hvor I kan sejle og nyde god mad på bryggerestauranten.

På Stenungsund er der meget at opleve. Besøg Stenunge by, en gammel middelalderlig by, der nu tjener som en kulturpark med gårde fra det 18. århundrede. Tag på en spændende fisketur og prøv blandt andet dybhavsfiskeri eller oplev en sæl eller hummer safari. For golfentusiaster er der også en golfklub med en tilhørende restaurant.

Paddan-bådene (46.1km)

Find en billig ferie i Sverige hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser i Göteborg. En god måde at opleve byen på er ved at tage en guidet tur på Paddan-bådene og se Göteborg fra vandet. Paddan-bådene er hop-on-hop-off både, som tager jer rundt i kanalsystemet og havnen. Bådene er tilgængelige på de varme årstider, men der findes også særlige afgange omkring jul.

Gøteborg (47km)

Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Quality Hotel 11

4 stjernet ophold i Gøteborg

Gøteborg

Miniferie nær centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Adgang til motion og afslapningsområde

198,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Bo med udsigt over vandet i Göteborg

Læs mere

Marstrands Havshotell

Wellnesshotel ved Sveriges vestkyst

Vestkysten

Wellness ved havet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x entré til spa
 • Gratis internet

816,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Wellnesshotel ved havet nord for Göteborg

Læs mere

Hav & Logi

Ophold i 7-personers lejlighed

Vestkysten

Populære rejsemål i Vestkysten

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Slutrengøring
 • Bed linen

973,-
Kun
2.289,-

Vis kort

Skærgårdsidyl i Sverige

Læs mere

Hotell & restaurang Solliden

Inkl. halvpension

Vestkysten

Miniferie nær Göteborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

553,-
Kun
789,-

Vis kort

Ro og hygge nær havet

Læs mere

Treetop Spa Hangout & Hotel

Inkl. halvpension

Vestre Götaland

Spa hotel nær Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis internet og parkering
 • 2 x 2 timers adgang til wellness

412,-
Kun
719,-

Vis kort

Slap af med boblebad og sauna

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.