Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Villa Vicko

Beliggende tæt ved stranden og det indbydende blå hav

Skøn kroatisk morgenbuffet med retter fra området
Tæt på stranden med liggestole, parasoller og bruser
Værelserne har aircondition og satellit-tv
 • 1.700 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.675 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.525 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Beliggende tæt ved stranden og det indbydende blå hav ligger det hyggelige hotel Villa Vicko.

Hotellet tilbyder

Hver morgen får I serveret en typisk kroatisk morgenbuffet bestående af klassiske kolde og varme retter fra lokalområdet. Restaurant “4 Ferala” er en á la carte restaurant, som har specialiseret sig i traditionelle retter fra Dalmatien. Retterne er baseret på produkter og krydderurter fra Velebit bjergene. Restauranten er specielt kendt for sine fiske- og skaldyrs retter samt grillet kød og lam. På terrassen kan I nyde maden og den smukke udsigt. I kan frit vælge imellem de lækre retter på menukortet. Restauranten har vundet flere priser for sin gode mad og fremgik i år 2007, 2008, 2009 og 2011 på listen over de 100 bedste restauranter i Kroatien. 

Hotellet ligger tæt ved stranden og her finder I liggestole, parasoller og mulighed for brusebad. 

Der er overvåget parkering ved hotellet og mulighed for at veksle penge.

Værelser

De lyse værelser er udstyret med eget badeværelse, aircondition, satellit tv, telefon og værdiboks. Værelserne har udsigt til enten havet eller parken. Ved opgradering til værelsestypen "Maritim", får I et værelse med balkon og havudsigt. I kan opgradere til værelse med havudsigt samt balkon i bestillingsprocessen.  

Hotellets tilbygning Villa Vicko ligger 50 meter fra hotellet og her er yderligere 16 værelser, som alle har balkon og havudsigt.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Pakken indeholder én entré til Nationalpark Paklenica og I kan medbringe en hjemmelavet frokost af lokale produkter.

Vis flere

Værd at se

 • Velebit bjerget (97.4 km)

  Velebit er den største, men ikke det højeste bjergkæde i Kroatien. Dets højeste top er Vaganski Vrh på 1.757 m. Området er en del af de Dinariske Alper og ligger langs Adriaterhavskysten. Velebit begynder i nordvest nær Senj med Vratnik bjergpasset og slutter 145 km mod sydøst nær kilden til Zrmanja-floden nordvest for Knin.

  Velebit bjerget
  Velebit bjerget er et oplagt besøgsmål for naturelskere på ferie i Kroatien
 • Novigrad Dalmacija (32.5 km)

  Novigrad er den kroatiske Portofino, et sted som havet har været med til at presse ind i fastlandet og skabt en skøn fjord, omgivet af små stenhuse, en fæstning på toppen af bakken samt en lille fiskehavn. Trods sin lille størrelse er det en by med masser af spændende historie. Det var her at den ungarske dronning Elizabeth, hustru til Louis I af Anjou, blev fængslet sammen med sin datter Mary. Under hendes fangenskab broderede dronningen et præsteklæde, som stadig bevares i den lokale kirke. Novigradhavet er faktisk en dyb bugt, med en smuk udsigt, og et godt sted at slappe af og nyde den lokale vin og oliven og selvfølgelig gastronomi, rig på fisk.

  Novigrad Dalmacija
  En stille og romantisk by
 • Pag (64.5 km)

  Den smukke ø Pag er Kroatiens femte største ø. Om noget er øen nok mest kendt for sine mange oliventræer og selvfølgelig de herlige strande og den bedårende kystlinje og det lækre hav. På Pag er der en oliventræspark med ca. 80.000 oliventræer. Nyd turen rundt i parken og slut formiddagen af i den lille charmerende by eller ved en af de mange lækre strande i området.

  Pag
  Pag er navnet på øen og den lille by med de dejlige strande
 • Zadar (46.5 km)

  Byen ligger godt beskyttet af øen Ugljan og er en lille provinsby med godt og vel 80.000 indbyggere. Byens 3.000 år gamle historie har også markeret byen, hvor især den gamle bydel stråler, efter at være blevet genopbygget og genrestaureret efter krigen. For mindre end 20 år siden var Zadar, som så mange andre byer i området, en trist del af den krig, der udspillede sig i Balkanlandene. Udenfor Zadar vil også forsat bære den triste vidnesbyrd med blandt andet advarselsskilte om miner. Men byen har haft en turbulent historie og været underlagt både romerne, det byantinske rige, Venedig, Ottomanerne, Østrig og Italien som faktisk ledede byen frem til slutningen af 2. Verdenskrig, hvorefter byen blev en del af Jugoslavien. Tag en tur i minitoget som kører gennem den gamle bydel og både starter og slutter ved kirken Skt. Donatus, som er fra det 9. århundrede og placeret ved siden af det romerske Forum. De mange gyder og bugtede gade huser også flere butikker. Men der er også nyere seværdigheder, som det berømte havorgel, hvor bølgernes skvulpen presser luft op i orgelpiberne, der gengælder tjenesten med sagte og lidt triste klange fra havorglet på stenmolen. Oplev en solnedgang akkompagneret af naturens egne orgeltoner, en uforlignelig oplevelse set i lyset af den store lysskulptur, der med en diameter på 22 meter stråler vidt og bredt og også virker som samlingspunkt for byens indbyggere. Nede ved færgelejet er der dagligt afgange til Ancona i Italien.

  Zadar
  Zadar er en uforglemmelig oplevelse
 • Pladsen med de Fem Brønde (46.4 km)

  Mellem bymurene fra middelalderen og den gamle renæssancebastionen, Grimani, ligger den ældste park i Kroatien, som gemmer på en særlig perle, nemlig ´Trg pet bunara´, eller Pladsen med de Fem Brønde. I middelalderen var der en forsvarsvold under de gamle bymurer og senere i det 16. århundrede hjalp venetianeren byen mod en tyrkisk belejring ved at bygge en stor vandbeholder med fem brøndhuller. Brøndene er ikke længere er i brug og pladsen er istedet blevet et populært udflugtssted, hvor der afholdes koncerter og arrangementer, men det er samtidig også et af de bedste steder at gå sig en lang tur i den smukke og velholdte park. Parken er opkaldt efter Dronning Jelena Madije og er grundlagt af den østrigske kommandør Baron Franz Ludwig von Welden i 1829, som var en passioneret botaniker og beundrer af den dalmatiske flora.

  Pladsen med de Fem Brønde
  Trg pet bunara, Pladsen med de Fem Brønde
 • Vrana (59.7 km)

  Vrana hørte i det 12. århundrede under Tempelridderne, og dermed hører der også spændende og mystiske historier om skjulte skatte med til byens historie. Det var her i Vrana at Tempelridderne havde begravet en af deres største skatte, spøg bare nogle af byens beboere, der er forskellige meninger om hvor, men alle er enige om, at den er begravet i nærheden. Vrana bliver allerede nævnt i det 9. århundrede og har dermed en lang og spændende historie at fortælle. Byen husede den første ambassade til Vatikanet, hvilket tiltrak rang indenfor præsteordnen, og siden udviklede byen sig til at blive et vigtig politisk center i slutningen af det første årtusind e.Kr. Besøg Benediktinerklostret eller fæstningen Vrana, og benyt også lejligheden til at lægge vejen forbi den smukke Vrana sø, Vransko jezero.

  Vrana
  Maskovica han i Vrana
 • Sankt Donatus kirken (47.2 km)

  Den katolske kirke er bygget i romansk stil, tidligt i det 9. århundrede og betragtes som en vigtig kulturarv i Dalmatien. Kuppelen er 27 meter høj og omgivet af et imponerende galleri. Den arkitektoniske stil bærer de første vidnesbyrder om den karolingiske kunst og byzantinske templer. Mange af byggematerialerne stammer fra det gamle Forum Romanum, og inde i kirkens skatkammer gemmer der sig noget utroligt velbevaret metalarbejde i sølv samt også relikvieskrinet med San Simeon. Kirkens hårde interiør giver til gengæld en fremragende akustik og bruges ofte til koncerter, og den Internationale Festival for Renæssance Musik også kendt som de Musikalske nætter med San Donato afholdes også her i kirken.

  Sankt Donatus kirken
  Sankt Donatus kirken er et oplagt besøgsmål under en ferie i Zadar
 • Pašman øen (78.6 km)

  Øen Pasman ligger lidt sydvest for Zadar og er en del af Zadar skærgården fyldt med vidunderlige øer. Der er omkring 2.000 boende Pasmanianere og øen er også kendt for både sine strande men også som den grønneste ø i hele Kroatien. Vandet omkring øen er desuden skønt klart og har et vidunderligt skær af renhed, som skyldes at havstrømmen omkring øen ændre sig i løbet af dagen og bringer nyt og klart vand ind til kysten og dermed strandene. Husk svømmetøjet og fra Biograd na Moru er der en færgeovergang til Tkon på Pašman.

  Pašman øen
  Strand tæt på Nevidane på øen Pašman
Vis flere

Kort

Villa Vicko
Jose Dokoze 20 23244 Starigrad-Paklenica

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Dette hotel var langt over vores forventning. En herlig og varm velkomst, de stod på pinde for os fra vi ankom til vi rejste. Receptionen 10 ud af 10, værelset 10 ud 10, restauranten 10 af 10. Serveringspersonalet var så opmærksomme og imødekommende, såvel morgen som aften. De ydede en fantastisk service og huskede næsten, hvad vi gerne ville have til morgenmaden som ekstra tilbehør. Ligeledes en fin guidening omkring turer i bjergene og udlån af detailkort. Skal vi retur til dette område, er det et sikkert valg for os også næste gang, så lidt kado til jer, for at have fundet det gode hotel..."
  Steen M. fra Aarhus

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i forældres seng 100% rabat
Barn 2~10 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 10~18 år i ekstra opredning 20% rabat