Ferie i Danmark på Vissenbjerg Storkro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Vissenbjerg Storkro

Tilbring en hyggelig kroferie på Midtfyn og besøg øens mange seværdigheder.

Skøn krostemning
Oplev Egeskov Slot
Kort afstand til Odense
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Blot 20 km fra Danmarks 3. største by, Odense, ligger den lille landsby Vissenbjerg, hvor I kan besøge den hyggelige storkro med en hjemlig atmosfære. Kroen ligger i dejlige grønne omgivelser og ikke langt fra naturskønne områder. Her kan I nyde et kroophold eller en hyggelig miniferie i rolige omgivelser, hvorfra I nemt kan komme til alle Fyns mange naturoplevelser og spændende attraktioner. 

Hotellet tilbyder 

Hotel Vissenbjerg Storkro er et af den lille landsbys vartegn og kroen har budt gæster velkommen i mange år. Kroen har en filosofi, der hedder; glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen. På hotellets restaurant serveres der årstidens specialiteter tillavet med friske grøntsager. Aftensmaden bliver serveret mellem kl. 18:00 - 20:30. Efter en dag fyldt med oplevelser kan I tage i hotellets opholdsstue med billard, dart, bordtennis, bordfodbold samt øl/vandautomat m.m. eller læse dagens avis i receptionen. For de golfinteresserede er der rabat på greenfee på udvalgte Fynske golfbaner, dette kan I høre nærmere om på hotellet ved ankomst. Der er også gratis parkering ved hotellet. Det er muligt at købe entré med rabat til adskillige lokale attraktioner – bl.a. Terrariet Vissenbjerg, Danmarks Fugle Zoo og Frøbjerg Festspils musical ”Midt om natten”, som bliver spillet i 2020. Spørg i receptionen. 

Værelser 

Alle de komfortable værelser er indrettet i lyse farver med eget bad, toilet og tv. Fra alle værelser er der udsigt ud over de omgivende naturområder. Der er gratis internet på værelserne. Kroen råder over et mindre antal rygerværelser. Hvis I medbringer hund, vil I automatisk få tildelt et ryger værelse.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket søndag efter morgenmaden, så I vil ikke få aftensmad søndag aften. Hotellet vil derfor tilbyde enten en flaske vin til maden på den anden aften eller en madpakke/sandwich på en anden dag. Dette skal senest bestilles dagen inden før kl. 15.00. Restauranten er sommeråbent alle søndage i juli og 1. søndag i august.

Hotellets reception lukker omkring klokken 12 om søndagen. Herefter vil der dog også være mulighed for at komme ind på hotellet. I kan finde jeres værelsesnøgle i en kuvert med jeres navn i postkassen ved receptionen.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

OBS: Hvis I medbringer hund, vil I få tildelt et ryger værelse.

Vis flere

Værd at se

 • Frøbjerg Bavnehøj (10.7 km)

  Besøg det fredede naturområde Frøbjerg Bavnehøj, som bl.a. har Fyns højeste punkt på 131 meter. Herfra får I en pragtfuld udsigt. I området vil I desuden opdage, at der er mange forskellige ruter at gå og følger I den længste sti, vil I passere adskillige mindesteder af nationalhistorisk betydning – deriblandt, ikke mindst, en smuk mindelund for ofrene under besættelsestiden, etableret i 1954.

  Frøbjerg Bavnehøj
  Frøbjerg Bavnehøj er et sandt vandreparadis med smukke udsigtspunkter.
 • Danmarks Fugle Zoo (13.4 km)

  Få ægte fynsk bondegårdsidyl i Danmarks Fugle Zoo i Tommerup. Det 5 hektar store område rummer hele 800 forskellige fugle fra alle fire verdenshjørner. Heriblandt vil I finde spændende fuglearter som storke, papegøjer, strudse, ibis, traner, ugler, trope- og svømmefugle.

  Danmarks Fugle Zoo
  Danmarks Fugle Zoo i Tommerup er et rent paradis for alle fugle-interesserede.
 • Brandts Klædefabrik (16.0 km)

  Tag på opdagelse på Fyn på en billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøg et af Odenses helt store kultursteder. Brandts Klædefabrik ligger i det centrale Odense, tæt på gågaden og stammer fra begyndelsen af 1900-tallet. I dag huses, bl.a. kunstmuseet Brandts, Cafe Biografen, Musik –og comedyhuset Magasinet, Kulturmaskinen og den danmarksberømte fantastiske Tidens Samling. Amfiscenen som står midt mellem alle disse spændende kulturhuse, anvendes gerne til koncerter, især om sommeren. Er I i Odense for første gang, er Brandts Klædefabrik én af de ting, I helt sikkert ikke bør gå glip af. Find en billig miniferie og tag hele familien med på en billig familieferie i det danske land. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev blandt andet Brandts Klædefabrik i Odense på Fyn.

  Brandts Klædefabrik
  Brandts Klædefabrik er indbegrebet af Odenses mangfoldige kulturudbud.
 • H.C. Andersens Hus (17.2 km)

  Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

  H.C. Andersens Hus
  H.C. Andersens eventyr er oversat til mere end 160 forskellige sprog.
 • Odense Zoo (16.1 km)

  Et besøg i Odense Zoo, kåret til ”Europas Bedste Zoo” to gange i træk, er et must. Denne fantastiske zoologiske have byder på alt, hvad hjertet begærer af oplevelser for hele familien.

  Odense Zoo
  Kør-selv til Odense Zoo - Europas Bedste Zoo to gange i træk.
 • Den Fynske Landsby (18.9 km)

  Den Fynske Landsby er et imponerende frilandsmuseum, bygget som en ægte fynsk landsby, som den kan have set ud i 1800-tallet. Her går I rundt mellem huse og gårde, som alle oprindeligt har stået i landsbyer rundt om på Fyn og de andre øer. Hele vejen igennem støder I på nogle af de mange spændende mennesker der, i autentisk beklædning, arbejder i landsbyen og med et smil fortæller og formidler og svarer på jeres spørgsmål.

  Den Fynske Landsby
  Rejs tilbage i Fyns fascinerende historie og oplev landsbylivet i 1800-tallet.
 • H.C. Andersens Barndomshjem (22.2 km)

  Træd ind i eventyrets begyndelse for H.C. Andersen, med et besøg i hans barndomshjem i Odense. Her kan I opleve en rekonstruktion af den lejlighed, hvor H.C. Andersen boede 1807 – 1819 sammen med sine forældre. Bygningen blev indrettet som museum tilbage i 1930 og er i dag en filial af hovedmuseet H.C. Andersens Hus, en kort gåtur derfra. Et besøg hér, er næsten ikke til at komme udenom på en miniferie eller weekendophold i Odense.

  H.C. Andersens Barndomshjem
  Kom og se, hvor eventyret tog sin begyndelse.
 • Odense Domkirke (22.3 km)

  Se den store smukke Odense Domkirke. Kirken er også kendt som Sankt Knuds Kirke, opkaldt efter Knud den Hellige, som i 1086 blev myrdet tæt derpå. I dag er Knud den Helliges skelet udstillet i domkirkens krypt og giver et historisk sus gennem kroppen at opleve.

  Odense Domkirke
  Tag på weekendophold i Odense og besøg byens Domkirke
 • De Japanske Haver (22.6 km)

  Oplev de, tilsammen, 5500 m² smukke japanske haver i Broby, nordvest for Faaborg. De fantastiske haver er anlagt efter ægte japanske traditioner, med hele 6 forskellige stilarter fordelt udover området. Mærk roen som I går rundt mellem idylliske små søer og vandløb, og nyd denne havearkitektoniske perle. De Japanske Haver har også en hyggelig café, som bl.a. byder på sushi og Japan-inspirerede frikadeller.

  De Japanske Haver
  De Japanske Haver i Broby er en havearkitektonisk perle.
 • Det Sydfynske Øhav (56.1 km)

  Det Sydfynske Øhav er det lavvandede farvand syd for Fyn, hvor der ligger mere end 55 øer, småøer og holme. Et fint færgesystem muliggør transport mellem de beboede øer, hvor en del af øboerne fortrinsvis lever af landbrug, lidt fiskeri eller pendler ind til job på ”fastlandet”. En god måde at opleve Det Sydfynske Øhav på er ved en vandretur langs Øhavsstien, der med sine 220 km. er en af Danmarks længste vandreruter. Øhavsstien er et afmærket stisystem fra Faldsled i vest til Langeland i øst over Ærø i syd.

  Det Sydfynske Øhav
  Nyd udsigten over Det Sydfynske Øhav.
Vis flere

Kort

Vissenbjerg Storkro
Søndersøvej 30 5492 Vissenbjerg

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi har d. 27.10.14 været på ophold på Vissenbjerg Storkro. Vi havde en fantastisk tur, dejligt hotel, super god mad og ikke mindst et meget venligt personale. Vi var meget tilfredse og vender gerne tilbage..."
  Gert og Anette fra Sorø

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat