Wellnessophold nær Gardasøen med billigt hotelophold på Vital Hotel Flora

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Vital Hotel Flora

Nyd en fantastisk ferie med wellness og skøn natur i Comano Terme

4-stjernet wellnesshotel i Comano Terme
Swimmingpool, wellness og udsøgt mad
Udforsk Trentino-provinsen og Gardasøen
 • 1.275 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 1.250 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.150 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Dette 4-stjernede wellnesshotel ligger skønt i den norditalienske kommune, Comano Terme, som hører under Trentino-provinsen. Her er der lagt op til skøn afslapning omgivet af pragtfuld natur, med wellness, spa, swimming pool og massagebehandlinger i kort afstand fra Brenta Dolomitterne hvorfra nogle af regionens reneste kilder udspringer. En kort køretur sydpå og I vil befinde Jer direkte ved Gardasøen, som indbyder til badning, afslapning, sejlads, sport, sightseeing, shopping, vandre- og cykelture og meget andet.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger roligt i den norditalienske ’spa-kommune’ Comano Terme, omgivet af dejlig natur med bjerge, parker og UNESCO-listede områder, lige uden for den charmerende lille landsby, Ponte Arche med ca. 3.000 indbyggere.

Her kan I bl.a. forkæle Jer selv med wellness på hotellet, og nyde de fantastiske omgivelser. Under opholdet har I både mulighed for, at hoppe i den store udendørs swimmingpool eller slappe af med tyrkisk bad, sauna, massage og boblebad i det smukke wellnesscenter.

Stå op til en morgenbuffet, som serveres hver morgen kl. 07.30 - 9.30. Her får I en god start på dagen med et stort udvalg af brød og pålæg i dejlige lyse omgivelser. Om aftenen kan I nyde et udvalg af regionale retter i hotellets egen hyggelige restaurant. 

I løbet af dagen kan I kigge forbi hotellets nydelige bar, og nyde en god kop kaffe eller en forfriskende drink – både med og uden alkohol.

Hotellets placering giver Jer et væld af muligheder i alle retninger! Udforsk de omkringliggende bjerge og parker, tag på opdagelse i Brenta Dolomitterne, kør ned til Gardasøen og slap af eller besøg en af de mange charmerende landsbyer i nærheden. Lej en cykel og kør på eventyr i den naturskønne region, tag på sightseeing og shoppeture eller se nogle af områdets mange slotte og andre spændende seværdigheder.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Vital Hotel Flora har i alt 65 værelser i de fem forskellige kategorier ’Relax’, ’Nature’, ’Life’, ’Balance’ og ’Vital’. Alle værelserne er udstyret med en stor balkon og eget badeværelse, hårtørrer, TV, minibar, telefon, safe, menu med urtete samt et Spa Kit med badekåbe, tøfler og saunahåndklæde.

Relax-værelset og Nature-værelset er begge egnet til to personer. Nature-værelset tilbyder en fortryllende udsigt over skoven fra balkonen.

Life-værelset og Balance-værelset er begge minisuites velegnet til familier på mellem 4 og 5 personer. Balance-værelset er desuden velegnet til sportsinteresserede, med forskellige redskaber på værelset såsom træningsmåtte og yogabold.

Vital-værelset er velegnet til 2-3 personer og tilbyder en skøn panoramaudsigt. Værelset er indrettet med to separate senge med mulighed for at tilføje en tredje.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Arco Slottet (27.7 km)

  Det vides ikke med helt nøjagtighed hvornår dette prægtige slot, Castello di Arco, blev bygget. Men efter forlydender skulle det have været omkring år 1000 e.Kr. Det spændende slot bærer på en utrolig historie om kampe, belejringer, store slag og det har ofte spillet en rolle i kampens centrum. En rigtig familietur med gode muligheder for at udforske og komme helt tæt på et af områdets absolutte brændpunkter op gennem historien. Samtidig er det også en god mulighed for at opleve den charmerende middelalderby Arco, så bestil en billig bilferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kør selv direkte til disse fascinerende oplevelser!

  Arco Slottet
  Det imponerende Arco Slot
 • The MUSE (30.6 km)

  Dette fantastiske science-museum blev til i 2013, da selvstyret i Trentino bad den berømte arkitekt Renzo Piano (bl.a. arkitekten bag Centre Georges Pompidou i Paris) om hjælp til, at omdanne et ubrugt industriområde på ca. 19.000m² til – ikke blot et museum, men et sted som skulle reflektere på forholdet mellem mennesket og naturen. Således blev denne smukke bygning til og museet fik meget hurtigt stor success – faktisk så stor at museet, som det eneste i Italien, høstede hæderlig omtale ved ”Museum of the Year Awards” 2015.

  The MUSE
  Dette fantastiske science-museum blev til i 2013.
 • Riva del Garda (27.0 km)

  Riva del Garda er en hyggelig lille by, som blandt andet byder på butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde servering i det gode vejr. Og så ligger den som navnet antyder ned til den smukke Gardasø.

  Riva del Garda
  Riva del Garda har en masse at byde på
 • Valle dei Laghi (16.9 km)

  I det smukke dalområde, umiddelbart bag det umiskendelige alpebjerg, Monte Bondone, finder I et pragtfuldt landskab hvor romantiske slotte, charmerende landsbyer og idylliske søer synes strøet med løs hånd. Det er her Vino Santo Passito-vinen bliver produceret, såvel som forskellige typer af Grappa samt en lang række af andre produkter.

  Valle dei Laghi
  Valle dei Laghi er et smukt landskab liggende i ly af Monte Bondone
 • Cascata del Varone (24.2 km)

  Det unikke og fascinerende vandfald Cascata del Varone ligger 3 km. nord for byen Riva. Igennem mere end 20.000 år har vand fra Tennosøen gravet en knap 70 m. dyb klippekløft ind i selve bjerget, hvor vandet falder fra 98 meters højde. Et usædvanligt og spændende besøg, hvor I af stier, trapper og broer oplever både bjerget og vandfaldet inde- og udefra. På grund af kløftens helt specielle mikroklima har det været muligt at indrette en lille botanisk have, som I kommer igennem i forbindelse med besøget.

  Cascata del Varone
  Nyd spektakulær natur ved Cascata del Varone vandfaldet.
 • Trento (30.3 km)

  Storbyen Trento er hovedstaden i den autonome provins Trento, der ligger i regionen Trentino-Alto. Her kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser. Byen huser omkring 100.000 indbyggere og bugner af et rigt udvalg af museer med historiske monumenter, især i den gamle bydel. Det er også spændene at gå opdagelse på det nationalhistoriske museum, ”Museo Tridentino di Scienze Naturali”. Her kan I tage børnene med på lærerige oplevelser. Særligt i den gamle bydel finder i et eldorado af charmerende serveringssteder placeret i smalle gader og på byens små pladser og torve.

  Trento
  I Trento kan I nyde de urbane impulser og få lidt variation til de mange naturskønne oplevelser.
 • Castello del Buonconsiglio (30.9 km)

  Buonconsiglio slottet har status som det vigtigste slot i hele regionen. Det har en fortid som residens for prinser og biskopper og står i dag som Trento’s helt store vartegn. I dag huser slottet også et museum som hvert år danner ramme om en række succesfulde udstillinger.

  Castello del Buonconsiglio
  Besøg det gamle hjem for prinser og biskopper.
 • La Limonaia del Castel (36.0 km)

  Find en billig ferie til Brescia i Italien med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg citronmuseet, Limonaia del Castel. Det lyder umiddelbart ikke interessant med et citronmuseum, men det er et par spændende timer, I kan få til at gå der. Som navnet på byen også antyder, så har citron-frugten spillet en stor rolle for byen, Limone Sul Garda. Den kan I lære på dette lille og hyggelige museum i den nordlige del af byen Limone Sul Garda. Find og tilrettelæg den perfekte familieferie med billige hoteller hos Risskov Bilferie.

  La Limonaia del Castel
  Besøg den smukke La Limonaia del Castel.
Vis flere

Kort

Vital Hotel Flora
38071 Comano Terme (TN) - Localita' Maso Da Pont, 1

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Balance dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat