Ferie i Danmark på Voldstedgård Herregårdspension

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Voldstedgård Herregårdspension

Dejligt ophold på en hyggelig herregård midt i den smukke natur på Falster

Dansk herregårdsidyl
Golfbane lige ved siden af hotellet
Naturoplevelser og spændende udflugter
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Mulighed for cykelleje
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Voldstedgaard er en gammel herregård beliggende i Eskilstrup på Falster. Med et ophold på Voldstedgaard befinder i jer midt i den dejlige danske natur, mellem skønne grønne marker og skove. Området omkring hotellet er ideelt til vandreture og med kort afstand til adskillige interessante steder såsom Møns Klint, Bogø og Vordingborg Slotsruin, er der masser af oplevelser i vente. Falster Golfklub ligger lige ved siden af Voldstedgaard.

Hotellet tilbyder

På Voldstedgaard Herregård starter dagen med en god omgang morgenmad, og om aftenen er der dækket op til middag i restauranten. Der er gratis parkering og gratis trådløst internet. Det er muligt at leje cykler på hotellet.

Værelser

Voldstedgaard tilbyder i alt 8 dobbeltværelser, nogle med eget bad og toilet og nogle med fælles bad og toilet. Der er ikke tv på værelserne.

I stueetagen på Voldstedgaard Herregårdspension er der tre hyggelige dobbeltværelser med eget bad og toilet. To af værelserne har udsigt til haven, og et har udsigt til gården.

På 1. sal er yderligere fem dejlige værelser, som alle har en skøn udsigt over skov og marker. Værelserne på 1. sal deles om to fælles badeværelser. På nogle af værelserne på 1. sal er der mulighed for opredning til børn på sovesofa.

Bemærk at

Tjek-ind skal ske senest kl. 18:00 og aftensmad serveres kl. 19:00.

Vis flere

Værd at se

 • Fuglsang Kunstmuseum (20.1 km)

  Fuglsang Kunstmuseum har til huse i en smuk ny bygning fra 2008. Museet rummer dansk maleri, skulptur og kunst på papir fra ca. 1780-1980, og huser desuden samlinger af de væsentligste kunstnere og strømninger i dansk kunsthistorie – heriblandt Jens Juel, Skagensmalerne og Fynboerne. Museet har, udover samlingerne, 2-3 særudstillinger årligt.

  Fuglsang Kunstmuseum
  Den prisbelønnede bygning er tegnet af Tony Fretton.
 • Middelaldercentret (16.6 km)

  Nyd en billig weekendferie eller miniferie og oplev lidt af Danmark. I Nykøbing Falster finder I Middelaldercentret, som byder på oplevelser for hele familien. Kom tilbage i tiden og få et spændende indblik i middelalderlivet, med bragende kanoner, ridderturneringer, købstader og meget mere. I Middelaldercentret får I en, vel afmålt, blanding af spænding, historie og aktiviteter. Det er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie i Danmark. 

  Middelaldercentret
  I Middelaldercentret kommer I på en spændende rejse tilbage til 1400-tallet.
 • Krokodille Zoo (6.7 km)

  Tag på bilferie i Danmark med hele familien. Find billige ferier hos Risskov Bilferie og besøg det smukke Falster. Læg vejen forbi Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster, hvor bl.a. Europas største krokodille, Sobek, har til huse. Udover krokodiller er der også mange andre spændende krybdyr og padder som leguaner, frøer, varaner og slanger. Mød f.eks. Medusa; en kæmpe slange på hele 6 meter og 100 kg. Og som noget af det nyeste kan man nu også opleve træleoparder i denne fantastiske Krokodille Zoo. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie i eget tempo.

  Krokodille Zoo
  Krokodillens stamtræ går mere end 200 millioner år tilbage i tiden.
 • Danmarks Traktor museum (7.7 km)

  Oplev mere end 200 gamle traktorer og motorer på Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup på Falster. Museet blev grundlagt i 1988 og er indrettet i en gammel pakhusbygning fra 1918. I dag huser museet bl.a. en næsten komplet samling af den danske Bukh-traktor med særudgaver og prototyper. I finder også en fantastisk dampdrevet traktormaskine fra 1901. Danmarks Traktormuseum har løbende forskellige særudstillinger. I 2011 havde man f.eks. en særudstilling hvor temaet var sjældne traktorer.

  Danmarks Traktor museum
  Pakhusbygningen som danner rammerne om museet, var den første bygning af sin art på Falster.
 • Guldborgsund Zoo og Botanisk Have (12.7 km)

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have gennemgik, i årene op til 2016, en stor forvandling, i form af nyrenovering og oprettelse af helt nye anlæg. Parken lægger stor vægt på dyrenes mulighed for, at udfolde deres naturlige adfærd, samtidig med at gæsterne skal kunne komme helt tæt på.

  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have
  Guldborgsund Zoo og Botanisk Have ligger i hjertet af Nykøbing Falster.
 • Bogø (25.3 km)

  Tag på ferie i egen bil og oplev Danmarks perler på en kør-selv ferie. Tag på en dejlig tur til Bogø, en ca. 14 km² ø beliggende i Storstrøm bæltet, lige mellem Falster, Møn og det sjællandske fastland. I kan både vælge at køre, eller tage en hyggelig lille færgetur. Bogø er en tidligere søfartsø og de gamle statslige kaptajnvillaer, navigationsskolen og skipperhusene, understreger Bogøs fortid som en særdeles betydningsfuld ø. Udover spændende fortidsminder, byder øen på smuk og frodig natur, en lille dejlig by og en charmerende havn. Find et billigt hotelophold og børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Bogø
  Bogø huser godt 1.100 fastboende mennesker.
 • Danmarks Borgcenter (31.1 km)

  Oplev Gåsetårnet - ét af Danmarks allerbedst bevarede borgtårne ved Borgcentret i Vordingborg. Navnet kommer af at man satte en gylden gås på toppen for at gøre nar af det tyske Hanseforbund. Få hele den historie og meget mere på Danmarks Borgcenter, med daglige rundvisninger på hele borgen. Under jorden har man også indrettet et udstillingshus, hvor gæsterne gennem bl.a. projektioner og autentiske middelaldergenstande får en ekstra oplevelse.

  Danmarks Borgcenter
  Gåsetårnet i Vordingborg - nyd den fantastiske udsigt
 • Gedser Odde (35.5 km)

  Tag en tur til Gedser Odde som ikke bare er Danmarks, men Skandinaviens sydligste punkt. På en klar dag, kan I skue over til Tyskland, på den anden side af Østersøen. I området finder I også ”Sydstenen”, Formidlingshuset Marinestationen Gedser, Gedser Fyr og Gedser Fuglestation.

  Gedser Odde
  Danmarks sydligste punkt.
 • Møns Klint (61.9 km)

  Tag en fantastisk tur til Møns Klint; ét af Danmarks smukkeste steder. Møns Klint består af kridtaflejringer, stammende tilbage til slutningen af Kridttiden, for ca. 75 millioner år siden. Nogle steder er helt op til hundrede meter over vandoverfladen, og her får I altså et unikt sus af dansk historie og natur, når det er allerbedst.

  Møns Klint
  Møns Klint er ét af de steder i Danmark, I bare skal opleve.
 • Geocenter Møns Klint (64.6 km)

  Geocenter Møns Klint, byder på fantastiske oplevelser for hele familien, i form af interaktive udstillinger, 3D-biograf, workshops og meget andet. Området er på mere end 1.200 m² og ligger på toppen af Møns Klint, 128 meter over havoverfladen.

  Geocenter Møns Klint
  I finder Geocentret på toppen af Møns Klint.
Vis flere

Kort

Voldstedgård Herregårdspension
Virketvej 42, 4863 Eskilstrup

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse med fælles bad/toilet
Barn 0~100 år i ekstra opredning 0% rabat