Sommerferie eller familieferie ved Vrådal Ferieleiligheter

Dansk | DKK

Vrådal Ferieleiligheter

Ferielejlighed i naturskønne omgivelser i Vrådal

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Lyse og rummelige lejligheder
 • Skov, fjeld og sø lige udenfor døren
 • Fantastiske oplevelser i Telemark
748,-
3~6 dage fra
749,-

Inkl. 1 aftenbuffet

Familieferie i Norge

3 dage
Kun 749,- / spar op til 456,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-personers lejlighed

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 1 x aftenbuffet
 • 1x kaffe efter middagen
 • Adgang til swimmingpool
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Inkl. 1 aftenbuffet

Familieferie i Norge

4 dage
Kun 1.049,- / spar op til 560,-
SPAR
5 dage
Kun 1.359,- / spar op til 655,-
SPAR
6 dage
Kun 1.669,- / spar op til 749,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-personers lejlighed

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 1 x aftenbuffet
 • 1 x kaffe efter middagen
 • Adgang til swimmingpool
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Med en pragtfuld udsigt over Telemarks største sø, Nisser, blot 100m fra centrum i Vrådal ligger Vrådal Ferielejligheder. Her vil I bo i rummelige og velfaciliterede lejligheder i et naturskønt område med mange muligheder både sommer og vinter.

Opholdet tilbyder

Opholdet er yderst velegnet til såvel familieferie som par på aktiv ferie samt større grupper på op til otte personer. Lige udenfor døren har I både skov, fjeld og sø. Om vinteren er området oplagt til skiaktiviteter med løjper og lifte indenfor få kilometer. Om sommeren er der bl.a. lagt op til vandre- og cykelture i den skønne natur og besøg i Straand Sommerland, 800 meter fra lejlighederne, med badning ved Nisser-søen. Vil I have endnu mere sommerland og badning kan I køre en tur til Skandinaviens største vandpark, Bø Sommerland, som ligger omkring en times køretur fra Vrådal.

Fra lejlighederne har I bare omkring 100 meter til centrum i Vrådal, hvor der bl.a. er sportsforretning og dagligvarebutik.

Under opholdet vil I have fri adgang til den lækre indendørs swimmingpool på Straand Hotel, som ligger få hundrede meter fra lejlighederne. Det er også her I tjekker ind og ud og modtager og tilbageleverer sengelinned. I har også mulighed for at leje cykler på hotellet, og I kan spise i hotellets restaurant, som er åben alle dage kl. 7.30 - 21.00.

Der er gratis parkeringspladser ved lejlighederne og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Lejlighederne

Der findes 28 lejligheder på stedet fordelt på 11 stk. 4-sengs, 14 stk. 6-sengs og 3 stk. 8-sengs lejligheder. De lyse og rummelige lejligheder er indrettet med køkken, flisebelagt badeværelse med brus, en opholdsstue med TV og op til to soveværelser. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, køleskab med fryser, ovn, komfur, kaffemaskine og elkoger.

Lejlighederne til 2-4 personer er indrettet med ét soveværelse med en dobbeltseng og en køjeseng. 5-6 personers lejlighederne har to soveværelser, begge udstyret med en dobbeltseng og en overkøje. Og sluttelig er lejlighederne med plads til 7-8 personer indrettet med to soveværelser, begge udstyret med en dobbeltseng og en overkøje, og derudover har et af soveværelserne en ektra køjeseng.

I kan vælge selv at rengøre lejligheden ved opholdets slutning. I har også mulighed for at få lejligheden rengjort for Jer mod gebyr.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

130 km fra
Larvik, Norge
170 km fra
Kristianssand, Norge
260 km fra
Stavanger, Norge
330 km fra
Bergen, Norge
420 km fra
Göteborg, Sverige
650 km fra
Helsingborg, Sverige 
725 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bådtur med M/S Fram (1.1km)

Der er altid et godt rejsetilbud hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke planlægge en bilferie i Norge og oplev den smukke og storslående natur i Telemark på en billig kør-selv ferie til Norge. Afsæt en dag til en tur med veteranbåden 'M/S Fram' fra Vrådal. Båden sejler ind i indsøerne Nisser og Vråvatn og der er også indlagt sluseture. Veteranbåden M/S Fram sejler fra maj til oktober, så gå ikke glip af den skønne tur, når turen går til Vrådal.

Vrådal (1km)

Vrådal er en lille landsby i Telemark amtet og der bor ikke mere end måske lidt over 500 indbyggere i dette lille idylliske område. På trods af det, har der i hundredevis år kommet mange besøgende, først og fremmest for at opleve naturen, med skønne vandreture, badestrande og gode muligheder for at sejle. Men der kan også plukkes bær, der kan løbes på ski, cykles og ikke mindst er skoven og bjergene de store trækplastre, hvor friluftsfolket kan boltre sig med masser af suveræne udendørsaktiviteter. Der er flere markerede løjper, og med lidt hjælp fra GPS´en er det nemt at finde endnu flere attraktive steder, klar til at blive udforsket.

Bø Sommarland (61km)

Find en billig ferie til Bø Sommarland, Norge hos Risskov Bilferie og kom på . Bø Sommarland er Skandinaviens største vandpark. Badelandet ligger i Bø Telemark og parken åbnede sine døre for første gang i 1985. Bø Sommarland er også Norges eneste udendørs vandaktivitetspark, som også derfor er åben hele sommeren. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og nyd en tur i et badeland, hvor hele familien kan have det sjovt.

Telemarkskanalen (9.5km)

Den tidligere hovedvej mellem Kristiania og Bergen var en vandvej i Midt-Telemark, der blev døbt Telemarkkanalen. Det nærmeste bryggeri fra Vrådal ligger kun otte kilometer væk, i Spjotsodd.

Gå ombord på et af de tre passagerskibe der også sejler videre til det berømte Kviteseid. Kanalturen starter i Skien og fortsætter gennem Ulefoss, Lunde og videre til Kviteseid og Dalen. Der er også en kanaltur der starter fra Akkerhaugen i Sauherad og sejler videre til Lunde.

Vrådal Golf (2.5km)

På den lille ø, som ligger i indsøen Nisser, ligger der en 9-huls golfbane, lige mellem skoven og bjergene. Hvis vejrforholdene er fornuftige, så kan der spilles golf i perioden maj frem til oktober.

Der ligger også en café på Vrådal Golf, hvor der kan bestilles frokost. Skulle der være brug for golfbolde eller andet golfudstyr, så lader det sig også gøre.

Slædeture i Vrådal (1.1km)

Det er vitterlig en eventyrlig oplevelse at tage på en slædetur i skoven i Vrådal. Sæt jer godt tilrette og nyd det hvide landskab glide forbi. Der kan bestilles ture direkte med Vrådal Panorama Skisenter. Der kan også bestilles ture på Quality Straand Hotel.

Rideture i Kviteseid (1km)

Skulle der være lyst til en ridetur i skoven, så kan det arrangeres hos Straand Hestesenter, som holder åbent hver dag fra kl. 10.00 - 17.00. Hestene fodres fra kl. 13.00–15.00.

På med sneskoene i Kviteseid (5.1km)

Det er ikke alle, der som nordmændene, er født på ski, og hvis det med skiene ikke er det helt store, så findes der heldigvis også andre måder, at komme frem i sneen på. Så hvis drømmen om at få en oplevelse i vinterlandskabet ligger og lurer, så prøv en 'trugetur' eller en tur med snesko på. Sneskoene kan lejes på Quality Straand Hotel, som også organiserer sneskosture rundt i Kviteseid.

Sneskoene har en stor bæreflade, men man skal lige vænne sig til at gå i sneen med dem først. Sneskoene skal faktisk bare spændes på fødderne med et par remme og gummisnore, og så er I klar til en vandretur i sneen. Sneskoen var faktisk forgængeren til skiene og blev udviklet for mange tusind år siden af nordfolket, som også havde behov for at komme over sneen på to ben, i et rimeligt tempo.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

676,-
Kun
1.399,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat