Romantisk miniferie på Waldhotel Altenbrak i Harzen

Dansk | DKK

Waldhotel Altenbrak

Lad jer omgive af Bodentals fantastiske omgivelser i Harzen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fantastiske naturomgivelser
 • Oplev 'Harzens Grand Canyon'
 • Romantik, hygge og oplevelser
2.641,-
3~9 dage fra
479,-

Ophold med morgenbuffet

Miniferie i Harzen

3 dage
Kun 479,- / spar op til 391,-
SPAR
4 dage
Kun 699,- / spar op til 546,-
SPAR
5 dage
Kun 919,- / spar op til 701,-
SPAR
6 dage
Kun 1.129,- / spar op til 866,-
SPAR
7 dage
Kun 1.319,- / spar op til 1.051,-
SPAR
9 dage
Kun 1.319,- / spar op til 2.641,-
EKSTRA NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til sauna og relax afdeling
Risskov Pakken

Tilbring nogle afslappende feriedage med romantik og naturskønne omgivelser i Harzen. Beliggende midt i det vidunderlige dalområde, Bodental, omgivet af idyllisk natur og spændende byer, tilbyder Waldhotel Altenbrak alletiders udgangspunkt for afslapning, vandreture og bybesøg i Harzen.

Hotellet tilbyder

Waldhotel Altenbrak har en idyllisk beliggenhed i Bodental i Harzen og Bodental er et pragtfuldt dalområde, som ofte kaldes for ’Harzens Grand Canyon’, på grund af de smukke og dramatiske omgivende bjerge.

Hotellet, som er indrettet i en mere end 100 år gammel bygning, har et dejligt wellnessområde med bio-sauna, finsk sauna, og infrarød termisk hytte med lysterapi.

Derudover kan I slappe af i hotellets lille søde have omgivet af natur og på terrassen på 2. sal hvor der både er siddepladser og liggestole til rådighed.

De romatiske naturomgivelser indbyder til vandreture og vandrestierne starter lige ude foran hotellet. Derudover har I også korte afstande til nogle af Harzens smukkeste og mest populære byer såsom farverige Wernigerode, den UNESCO-listede verdensarvsby Quedlinburg og blomsterbyen Blankenburg.

I får den perfekte start på dagen med en dejlig morgenbuffet som serveres på hotellets 1. sal. Her vil der være et godt udvalg af müsli og cornflakes, brød, yoghurt, syltetøj, honning, ost og pølser samt frugt og grøntsager. Dertil hører sig naturligvis frisk juice, te, kaffe, mælk og kakao.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Waldhotel Altenbrak har 13 nydelige værelser, hvoraf 12 er dobbeltværelser og det sidste er et enkeltværelse. Værelserne er indrettet i en hyggelig, hjemlig stil og tilbyder behagelige rammer for jeres ophold i Harzen. Samtlige værelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, komfortable senge, siddehjørne og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De 16 m²enkeltværelser har eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, håndklæder og gratis hygiejneartikler. Der er også et fladskærms-tv og et siddehjørne. Værelserne har udsigt over haven eller bjergene.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
De 20 m² dobbeltværelser har eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, håndklæder og gratis hygiejneartikler. Der er også et fladskærms-tv og et siddehjørne. Værelserne har udsigt over haven eller bjergene. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

420 km fra
Puttgarden, Tyskland
440 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
440 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Quedlinburg (26.1km)

Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

Wernigerode (27.3km)

"Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

Schierke (29km)

Den lille landsby midt i Harzen rummer omkring 900 indbyggere og ligger ved den skønne Harzen nationalpark lige midt i det prægtige Tyskland. Schierke er placeret omkring 600 meter over havets overflade og leder direkte videre op til Bloksbjerg. Landsbyen ligger i dalen ved floden “Kalte Bode” og er et meget besøgt sted, både på grund af den smukke beliggenhed, men så bestemt også takket være de mange muligheder for friluftsliv, som de omkringliggende bjerge og parker tilbyder. Der er nemlig rig mulighed for vandre- og cykelture i den smukke natur. Parken dækker 24.700 hektar og det kan derfor være en god idé at have forberedt et par ture hjemmefra, da det er et stort område.

Nationalpark Harz (47.8km)

I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

Bloksbjerg (Brocken) (39.4km)

Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

Goslar (60.1km)

Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber.

I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

141,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere

Aparthotel Panoramic

Familie- og wellnesshotel

Harzen

Naturferie i Harzen

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

454,-
Fra kun
1.249,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere

Sunotel Kreuzeck

All inclusive ophold

Harzen

Miniferie i Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 3 x aftenbuffet
 • 3 x kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)

178,-
Fra kun
949,-

Vis kort

En grøn oase midt i Harzen

Læs mere