Tag på kør-selv ferie til Harzen og Waldhotel am Ilsestein

Betaling

Betaling

Gavekort

Waldhotel am Ilsestein

Naturskønne omgivelser og udflugter i Harzen

 • 410 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 400 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 350 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna

Hotellet

Det tre-stjernede Waldhotel am Ilsestein ligger lige ved Harzen nationalpark og ved vandrestien til toppen af bjerget Brocken. Her finder I fine omgivelser for en rolig og afslappende ferie, da vejen til hotellet er lukket for gennemkørende trafik.

Hotellet tilbyder

På Waldhotel am Ilsestein gør hotellets personale deres yderste for at sikre, at I får en rolig og afslappende ferie. Hver dag serveres en morgenbuffet med kødpålæg, ost, æg, yoghurt, juice og brød. I hotellets restaurant og bar kan I nyde et måltid og en drink efter dagens oplevelser.  

I hotellets wellnessafdeling finder I indendørs swimmingpool, sauna, massagestol og en infrarød sauna. For et ekstra gebyr, kan massagebehandlinger bookes, så I rigtig kan blive forkælet. Wellnessafdelingen er åben 8:00-20:00. I kan også udfordre hinanden til et spil pool eller dart eller bare slappe af med læsning i tv-stuen. Der er gratis parkering på hotellet, og hotellet har også et bagagerum. 

Der er gratis WLAN i hotellets lobby, men forbindelsen kan være svingende grundet hotellets beliggenhed. Hotelpersonalet er glade for at hjælpe jer med booking og tips om ture og attraktioner.

Værelser

Waldhotel am Ilsestein råder over 47 værelser. Alle værelser har eget badeværelse med bruser, hårtørrer, sminkespejl, satellit-tv, radio og telefon.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under
opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Hotellets wellnessområde er åbent kl. 8:00-20:00.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Nationalpark Harz (27.4 km)

  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

  Nationalpark Harz
  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på
 • Goslar (31.9 km)

  Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber. I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

  Goslar
  Charmerende Goslar med de små gader, det imponerende Kaiserhaus og Goslar er mindst lige så betagende i julen med dens julemarked.
 • Bloksbjerg (Brocken) (35.0 km)

  Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

  Bloksbjerg (Brocken)
  Bloksbjerg
 • Rammelsberg Minen (34.0 km)

  Harzen var før i tiden kendt for sine mange mineraler og metaller. Herunder sølv, guld, kobber, kul og jern. I området er der mange udtjente miner. Hvis I kunne tænke jer at udforske en mine er Rammelsberg Minen et besøg værd. Her kan I se, hvordan man arbejdede i miner i de gamle dage, og se hvordan man gør i moderne tid med sprængstoffer. I kan tage et lille bjergtog dybt ind i minen, hvor de små selv kan få hjelm med pandelygte på, og prøve sig som minearbejdere. Minen har desuden et museum og en restaurant.

  Rammelsberg Minen
  Udforsk Rammsberg Minen og se hvordan man udvandt metaller før i tiden.
 • Quedlinburg (41.5 km)

  Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

  Quedlinburg
  Tag en tur rundt i den smukke middelalderby Quedlingburg.
 • Liebesbankweg (43.9 km)

  Find en aktiv ferie til Harzen hvor der er et utal af smukke vandreområder, hvoraf en af de nok smukkeste er, “Liebesbankweg.” Stien løber syv kilometer og er også kendt som kærlighedsruten, da der er små kærlighedsbænke og hytter langs ruten, en garanteret sund oplevelse for hele familien. Oplev blandt andet lagerbassinerne og de farverige enge i Upper Harz, en meget smuk tur som hele familien kan være med på. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv ferie til Harzen i Tyskland.

  Liebesbankweg
  Der er mange smukke vandreture ved Liebesbankweg.
Vis flere

Kort

Waldhotel am Ilsestein
Ilsetal 9 38871 Ilsenburg/Harz

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~13 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~100 år i ekstra opredning 30% rabat