Billigt Weekendophold i Midtjylland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Midtjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Midtjylland

Tag en tur til Midtjylland og nyd et dejligt weekendophold i denne spændende del af Danmark der byder på skønne landskaber i form af smukke søer og grønne skove, hyggelige byer og spændende seværdigheder.

Skive i Midtjylland ligger ved Limfjorden og et ophold i dette område indbyder til fantastiske naturoplevelser ved Limfjorden. Ikke langt fra Skive finder I Daugbjerg Kalkgruber, der er Skandinaviens ældste kalkmine, hvor I kan udforske de underjordiske minegange helt ned til 60 m under jorden.

I Midtjylland finder I også kulturbyen Herning, hvor mange spændende oplevelser venter. I gadebilledet bliver I mødt af interessante kunstværker og på Herning Museum of Contemporary Art finder I en spændende udstilling af samtidskunst, mens Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum råder over en stor samling af de to kunstneres værker. På Frilandsmuseet kan I rejse tilbage i tiden og opleve en typisk jysk landsby, mens AutoGalleriet har en spændende udstilling af klassiske biler og motorcykler og Tekstilmuseet byder på et indblik i tekstilindustrien.

Silkeborg-området byder på mange spændende oplevelser, både i form af natur og seværdigheder. Silkeborg Søhøjlandet indbyder til vandreture i skønne omgivelser, kanoture på Gudenåen og en smuk sejltur på Silkeborgsøerne med hjuldamperen Hjejlen. ’Bestig’ Himmelbjerget og indtag den pragtfulde udsigt over landskabet med stille søer og grønne skove. Læg turen forbi Labyrinthia – Labyrinternes Land, en park med fascinerende og forskelligartede labyrinter. Besøg også Papirmuseet og Museum Jorn og tag børnene med i Silkeborg Ørnereservat og AQUA Akvarium.

Af andre spændende seværdigheder i Midtjylland kan nævnes Døllerup Bakker, Hald Ruin og Hald Ege Mini Regnskov syd for Viborg, Frisenborg Skulpturpark ved Ikast og Jysk Automobilmuseum.

I Midtjylland venter mange forskellige oplevelser for enhver smag, så nyd et weekendophold i denne dejlige del af Danmark.