Billigt Weekendophold i Herning

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Herning

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Herning

Er I på udkig efter et begivenhedsrigt weekendophold fyldt med nye sanseindtryk er Herning et oplagt valg med mange spændende oplevelser i vente. Herning er nemlig en by med kultur og kunst i højsædet og har samtidig mange spændende attraktioner, så her er rig mulighed for mange nye spændende oplevelser.

Både Jyske Bank BOXEN og MCH Herning Kongrescenter lægger hus til mange koncerter i løbet af året, så tjek programmet og vælg eventuelt at kombiner jeres weekendophold med en enestående koncertoplevelse. Gadebilledet i Herning præges af spændende kunstværker som eksempelvis ’Fuglen’ og ’Seated Woman’ og er I sultne efter mere kunst kan det anbefales at lægge turen forbi Herning Museum of Contemporary Art der råder over en udstilling af samtidskunst, samt Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum der råder over tusindvis af de to kunstneres værker.

Er I på weekendophold med børnene er det oplagt at lægge turen forbi forlystelsescenteret Baboon City der byder på mange sjove aktiviteter for hele familien eller kom ud i naturen i WOW-Park, der byder på sjove aktiviteter i trætoppene, på skovbunden og under jorden. Tæt på Herning finder i også Jyllands Park Zoo, hvor hele familien kan komme tæt på de mange spændende dyr. Eller besøg Løvbakke Dyrehave og se de mange dådyr i naturskønne omgivelser.

Af spændende museer kan nævnes Frilandsmuseet, hvor I kan rejse 200 år tilbage i tiden til den autentiske gamle landsby og opleve bondens liv i 1800-tallet i Jylland. På Tekstilmuseet kan I få et bedre indblik i tekstilindustrien, mens AutoGalleriet råder over en fascinerende udstilling af over 100 klassiske biler og veteran motorcykler. Besøg også Herningsholm Museum i Hernings ældste bygning fra 1579 og bliv klogere på forfatteren Steen Steensen Blicher og livet på heden.

Herning byder på noget for enhver smag, så med et weekendophold til Herning kører I bestemt ikke galt i byen.