Billigt Weekendophold i Viborg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Viborg

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Viborg

Tryk på pauseknappen og nyd et dejligt weekendophold i Viborg og omegn i Midtjylland. Her finder I et spændende udvalg af attraktioner i smukke omgivelser.

Viborg er en historisk by, hvor I finder mange interessante attraktioner. Besøg den storslåede Viborg Domkirke, den flotte gamle Sortebrødre Kirke samt den moderne rundkirke Søndermarkskirken. Under jeres weekendophold kan det også anbefales at lægge turen forbi Skovgaard Museet der råder over en spændende udstilling af værker af kunstnerfamilien Skovgaard. Mere kunst kan I finde i Viborg Kunsthal, hvor der udstilles værker af både anerkendte danske og internationale kunstnere. Besøg også Viborg Bryghus under jeres weekendophold, hvor I kan komme på en spændende rundvisning.

Har I børnene med på weekendophold vil det helt sikkert være et hit med et besøg i Legeland Viborg der er spækket med aktiviteter og underholdning for hele familien.

Viborg-området byder på fantastiske naturoplevelser. Tag eksempelvis på kano- eller kajaktur på Gudenåen eller Karup Å. Eller indtag det skønne landskab under en sejltur på Viborgsøerne; I kan enten vælge at gøre det hårde arbejde selv og fornøje jer med en tur i robåd eller på vandcykel, eller I kan blot hoppe ombord på Margrete I og læne jer tilbage og nyde det fantastiske landskab. Fornøj jer også med en forfriskende cykeltur langs Hærvejen, med mulighed for at passere gravhøje og runestene.

Er der tid til flere seværdigheder under jeres weekendophold kan det også anbefales at køre en tur lidt syd for Viborg og besøge Hald Ege Mini Regnskov, Hald Ruin samt Døllerup Bakker.

Sæt kryds i kalenderen og tag på et oplevelsesrigt weekendophold til Viborg, der byder på smuk natur og interessante attraktioner for enhver smag.