Billigt Weekendophold i Frederikshavn

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Frederikshavn

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Frederikshavn

Tryk på pauseknappen og nyd et weekendophold i hyggelige Frederikshavn nær toppen af Danmark. Her kan I nyde en skøn weekend i smukke omgivelser med spændende seværdigheder i området.

Frederikshavn er en hyggelig by beliggende ud til Kattegat. Oplev det atmosfæriske havnemiljø og den charmerende gamle bydel Fiskerklyngen der daterer tilbage til 1568 med brostensbelagte gader, bindingsværkshuse og gulkalkede huse med røde tegltag. Nyd også den storslåede udsigt over Kattegat og de mange spændende seværdigheder i byen.

Under et weekendophold til Frederikshavn er det et must at gå en tur op i byens vartegn, Krudttårnet fra 1690. Krudttårnet er et museum med krudt og kugler der formidler historien om Fladstrand og flådens historie. Besøg også det historiske Bangsbo Fort fra 2. verdenskrig. Tag på rundvisning i de åbne bunkere og terrænet og nyd den fantastiske udsigt over Kattegat. Skal den stå på mere historie, kan I også besøge Nordre Skanse, der er Fladstrands første fæstningsanlæg bygget af tyskerne i 1627-29, hvor I blandt andet kan se de udstillede kanoner.

For de kunstinteresserede er det oplagt med et besøg på Frederikshavn Kunstmuseum og Exlibrissamling der råder over en stor samling af lokal kunst, samt skiftende udstillinger af dansk og international nutidskunst.

Besøger I Frederikshavn om sommeren må I ikke glemme at lægge turen forbi Palmestranden, hvor 100 palmer er plantet i sandet langs stranden.

Tag et par overnatninger i Frederikshavn og nyd et dejligt weekendophold med spændende nye oplevelser og sanseindtryk i vente.