Billigt Weekendophold i Østjylland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Østjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Østjylland

Er I på udkig efter en spændende destination for et weekendophold, vil I bestemt ikke blive skuffet hvis I vælger et weekendophold i Østjylland, som byder på skønne naturoplevelser, hyggelige byer og mange spændende seværdigheder samt mulighed for et smut til storbyen Århus.

Nyd den fantastiske natur under et weekendophold i Østjylland. Her kan I eksempelvis vælge en kanotur på Gudenåen, Danmarks længste å, og en frisk vandretur i de grønne skove, eksempelvis kan I besøge Gludsted Skov, som udgør Danmarks største skovområde. Besøg også en af de mange dejlige strande og få frisk havluft i lungerne mens I nyder en hyggelig gåtur eller fornøjer jer med en dukkert.

Besøg smilets by, Århus, hvor I finder et væld af spændende attraktioner, heriblandt de historiske Den Gamle By og Moesgaard Museum, det videnskabelige Stenomuseet, ARoS Kunstmuseum, Marselisborg Slot og forlystelsesparken Tivoli Friheden.

Læg turen forbi Djursland og besøg Ebeltoft og Grenå. Besøg museumsskibet Fregatten Jylland, nationalparken Mols Bjerge og Kattegatcentret. Kør til Silkeborg og nyd en sejltur på Silkeborgsøerne og ’bestig’ Himmelbjerget og se om I kan finde vej gennem labyrinterne i Labyrinthia – Labyrinternes Land.

Kolding er også en spændende by beliggende smukt ved Kolding Fjord, hvor I blandt andet kan besøge Jyllands sidste kongeborg Koldinghus, se effekter fra KZ-lejrene i Besættelsestidssamlingen og besøge Danmarks smukkeste miniby, Kolding Miniby. Læg også turen forbi de interessante og informative museer Landbo Museet Kolding og Dansk Sygeplejehistorisk Museum.

Østjylland byder på noget for enhver smag, med et væld af forskelligartede seværdigheder, skønne naturoplevelser, storbyen Aarhus samt mange andre spændende byer, så vælg et weekendophold i Østjylland der passer til lige netop jeres ønsker.