Billigt Weekendophold i Ebeltoft

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Ebeltoft

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Ebeltoft

Kør en tur til Djursland i Østjylland og tilbring et par overnatninger i populære Ebeltoft og nyd et dejligt weekendophold på Djursland der byder på spændende museer og attraktioner og fantastiske naturoplevelser.

Ebeltoft er en populær destination og ikke uden grund. Byen emmer af charme, med hyggelige brostensbelagte smalle gader og gamle bindingsværkshuse og en dejlig badestrand under to kilometer fra centrum.

I Ebeltoft finder i flere interessante museer. Stig om bord på verdens længste træskib, museumsskibet Fregatten Jylland, der var en del af slaget ved Helgoland 9. maj 1864. Ombord på skibet og i museumshallens udstillinger kan I gennem historier og aktiviteter blive klogere på Danmarks maritime historie. Blandt andet kan I kravle op i masten eller prøve kræfter med at lave jeres eget reb. Fregatten Jylland byder på spændende aktiviteter for alle aldre. Besøg også Glasmuseet Ebeltoft, Danmarks internationale museum for moderne glaskunst. Her kan I besøge værkstedet og bevidne glasmagerne transformere den 1100 grader varme glasmasse til smukke glasgenstande.

Læg turen forbi det lokalhistoriske Museum Ebeltoft, der er spredt over flere forskellige bygninger. I det gamle rådhus kan I blandt andet se Tingstuen og Molbostuen, samt fangehullet i kælderen. I hovedgaden finder I Farvergård, hvor bønder før i tiden fik farvet deres garn og klæder. Midt I byen finder I også Siamesisk Samling, en spændende udstilling af udstoppede dyr og etnografiske genstande fra Siam (nuværende Thailand). Besøg også Ebeltoft Militærhistoriske Samling, der råder over danske og tyske håndvåben og militaria fra 1700-1945 samt antikviteter.

Ebeltoft omegn indbyder også til mange spændende oplevelser. Pak bilen og udforsk nogle af de spændende seværdigheder i området under jeres weekendophold. Er I på udkig efter uforglemmelige naturoplevelser er det oplagt at køre en tur til den nærliggende Nationalpark Mols Bjerge med særpræget istidslandskab, der indbyder til cykel- og vandreture i billedskønne omgivelser. Nyd eksempelvis udsigten fra Agri Bavnehøj eller Trehøje, se om I kan få et glimt af en havørn fra fugletårnet ved Stubbe Sø, oplev vilde heste ved Mols Bjerge og rejs 700 år tilbage i tiden og besøg Kalø Slotsruin.

Er I på weekendtur med børnene kan det anbefales at besøge nogle af de mange spændende attraktioner for alle aldre i området. Oplev både dyr og natur i Ree Park Safari, hvor I kan se dyr fra hele verden i smukke omgivelser. I Skandinavisk Dyrepark kan I også møde mange spændende landdyr, mens Kattegatcentret indbyder til et indblik i havdyrenes verden. Et besøg til Djurs Sommerland vil helt sikkert også være et rent hit hos børnene.

Ebeltoft og omegn indbyder til mange forskellige oplevelser for alle aldre. Tag en tur på stranden, oplev de historiske seværdigheder, nyd naturen og mød spændende dyr og fornøj jer med sjove forlystelser. I Ebeltoft og på Djurs finder I noget for enhver smag, så nyd en uforglemmelig weekend rig på nye og spændende oplevelser.