Billigt Weekendophold i Grenå

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Grenå

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Grenå

Tryk på pauseknappen og nyd et afslappende weekendophold i feriebyen Grenå på Djursland. Grenå er en charmerende by der byder på velbevarede bindingsværkshuse og hyggelige havnemiljøer. Med sin beliggenhed ved kysten indbyder Grenå til dejlige oplevelser på stranden. Hop en tur i bølgen blå, byg et sandslot eller nyd en fredsommelig gåtur mens I nyder udsigten over det rolige Kattegat.

Tæt på Grenå finder I flere spændende naturoplevelser. Thorsø Høje Bronzealderpladsen er et interessant naturområde med en gruppe af gamle gravhøje fra bronzealderen. En del af højene er blevet reduceret af landbruget, men man kan stadig ane de svage forhøjninger og få en fin fornemmelse af hvor tæt højene lå i bronzealderen. Nyd udsigten over Djurslands østkyst på det høje bakkedrag vest for Thorsø med 9 gravhøje fra bronzealderen.

Karlby & Sangstrup Klinter udgør nogle smukke klinter langs kysten. Nyd en vandretur med klipperne i horisonten og se om I er heldige at finde spændende fossiler.

Er I interesseret i maskiner må I bestemt huske at lægge turen forbi Dansk Motor- og Maskinsamling, der råder over en imponerende samling af gamle maskiner, med over 350 forskellige motorer.

Læg turen forbi Museum Østjylland i Grenå med udstillinger der formidler 10.000 års historie på Djursland og besøg det flotte Sostrup Slot fra det 15. århundrede. Slottet er en vandborg, belliggende på en menneskeskabt ø omgivet af en voldgrav.

Besøg også det imponerende Kattegatcenteret og bliv fascineret af de mange havdyr i det kæmpe akvarium. Her kan I blandt andet opleve hajer, sæler og fisk.

Nyd et weekendophold i Grenå fyldt med nye sanseindtryk, med fantastiske naturoplevelser og spændende seværdigheder.