Billigt Weekendophold i Horsens

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Horsens

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Horsens

Tryk på pauseknappen og nyd et spændende weekendophold i Horsens, der byder på fantastiske naturoplevelser og interessante seværdigheder. Horsens ligger på Jyllands østkyst og her finder I dejlige strande, hvis I har lyst til en dukkert eller en romantisk gåtur mens solen går ned i horisonten. Eller gå en hyggelig tur langs Horsens Fjord i smukke omgivelser. Ved Den Genfundne Bro finder I mange vandrestier, hvor I kan trække frisk luft i naturskønne omgivelser. Gå også op på toppen af Sukkertoppen og nyd den fantastiske udsigt over Gudenåen, eller oplev Gudenåen fra vandsiden med en kanotur. Ikke langt fra Horsens kan I også bestige Danmarks højeste punkt, Yding Skovhøj.

I Horsens-området finder I også mange spændende seværdigheder. Besøg Fængselsmuseet og få den helt unikke oplevelse af, hvordan det er at sidde bag tremmerne og være indsat i et fængsel. I kan også lære mere om flugtkongen Carl August Lorentzen og hans flugt fra fængslet. Tag på oplevelse i Glud Museum og rejs tilbage i tiden og oplev det typiske landsbyliv fra omkring det 17. århundrede til det 19. århundrede. Besøg også Danmarks Industrimuseum og kom helt tæt på industrien og velfærdssamfundets udvikling.

Rundt omkring i gadebilledet i Horsens kan I se forskellige skulpturer og streetart. For de kunstinteresserede kan det ydermere anbefales at lægge turen forbi Horsens Kunstmuseum, der huser nyere dansk kunst.

Med et weekendophold til Horsens kan I fornøje jer med forfriskende naturoplevelser og unikke attraktioner, så tag et par overnatninger ved Horsens og lad batterierne op igen.