Billigt Weekendophold i Silkeborg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Silkeborg

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Silkeborg

Silkeborg og omegn byder på smuk natur og spændende attraktioner og aktiviteter for alle aldre og udgør en dejlig destination for et begivenhedsrigt weekendophold.

Silkeborg Søhøjlandet byder på enestående natur og indbyder til en aktiv ferie med vandreture på Hærvejen, kano- og kajakture på Gudenåen, golfklubber i naturskønne omgivelser og afmærkede cykelruter omkranset af smuk og rolig natur væk fra trafikken. Stig om bord på verdens ældste kulfyrede hjuldamper Hjejlen og nyd en smuk sejltur over Silkeborgsøerne til Himmelbjerget. Oppe på toppen i 147 meters højde kan I nyde den pragtfulde udsigt over det omkringliggende landskab med fredfyldte søer og grønne skove.

Tag hele familien med til Labyrinthia – Labyrinternes Land. Parken indeholder blandt andet Europas største 3D-labyrint og en hjerteformet vandlabyrint med flisegange der snor mellem 900 rosenbuske og har vandporte det intervalvis sprøjter med vand. Tag også børnene med på AQUA Akvarium, en park fyldt med pattedyr, fugle og planter, som nok skal holde hele familien interesseret. Læg også turen forbi Silkeborg Ørnereservat med rovfugleshow og bisonfarm. Her kan I bevidne ørne og falke på jagt efter bytte og tage en tur med prærievognen og se bisonokser.

Besøg Papirmuseet, et levende specialmuseum for papir og papirfremstilling, hvor I blandt andet har mulighed for selv at prøve kræfter med papirfremstilling. Snyd ikke jer selv for at besøge på Museum Silkeborg, der huser den 2.400 år gamle Tollundmand, et af verdens ældste og bedst bevarede moselig.

For de kunstinteresserede er det oplagt at besøge Museum Jorn. Her finder I verdens største samling af den berømte kunstner Asger Jorns værker, samt værker fra andre danske samt internationale kunstnere.

Silkeborg og omegn byder på fantastisk natur og mange spændende seværdigheder både for børn og voksne. Så nyd et dejligt weekendophold til Silkeborg med mange spændende oplevelser i vente.