Billigt Weekendophold i Gråsten

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Gråsten

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Gråsten

Gråsten er en hyggelig by i Sønderjylland beliggende i smukke omgivelser ved Flensborg Fjord omgivet af grønne skove. Nyd et afslappende weekendophold i dejlige Gråsten, der byder på smuk natur og spændende oplevelser.

Den største attraktion i Gråsten er det storslåede Gråsten Slot og Slotshave, der fungerer som sommerresidens for kongefamilien. Her er det muligt at overvære vagtskifte og parade gennem byen når kongefamilien residerer her.

For de historieinteresserede vil det være oplagt at køre en tur til det nærliggende danske symbol Dybbøl Mølle og historiecenteret Dybbøl Banke og blive klogere på den del af Danmarkshistorien der omhandler de slesvigske krige og slaget ved Dybbøl i 1864.

Med sin beliggenhed ved Flensborg Fjord og omkranset af grønne skovområder, indbyder et ophold i Gråsten til friske cykelture og vandreture i smukke og alsidige omgivelser.

Tryk på pauseknappen og tilbring et afslappende weekendophold i Gråsten rig på nye sanseindtryk fra de smukke omgivelser og de spændende seværdigheder i området.