Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Ribe

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Ribe

Tag på weekendophold i Sønderjylland og besøg den dejlige domkirkeby Ribe, Danmarks ældste by. Nyd en stille og rolig spadseretur igennem Ribes gamle bydel, der bærer præg af middelalder med gamle klostre og Ribes vartegn, den storslåede Ribe Domkirke.

Ribe er ligeledes rig på historie fra vikingetiden og I finder her to interessante museer der formidler vikingernes historie. Museet Ribes Vikinger beretter om vikingerne og deres markedsplads der lå ved Ribe år omkring år 700, samt om byens historie fra middelalderen frem til det 18. århundrede. I Ribe VikingeCenter kan I rejse tilbage i tiden og prøve at være viking for en dag og blandt andet prøve at skyde med langbue, deltage i krigertræning og bage fladbrød. Se også vikingernes huse og kalkmalerier, mød håndværkerne og se dyrene på Ribe VikingeCenter.

Med en beliggenhed ved Vadehavet indbyder Ribe og omegn også til smukke naturoplevelser. Vadehavet har en dynamisk natur med et rigt dyreliv og den helt store attraktion er fænomenet sort sol, hvor store sværme af stære og andre fugle flyver over himlen. Det optimale indbilik i Vadehavets liv fås ved et besøg til Vadehavscentret, hvor I kan se den spændende udstilling Trækfuglenes Vadehav, hvor I møder hele spektret af vadens liv lige fra mikroskopiske alger til sæler. På Vadehavscentret er der ydermere mulighed for guidede ture, heriblandt østerssafari, sælsafari og ørkenvandring med mulighed for at spotte lokale sælbanker på Mandø.

Nyd et weekendophold i Ribe-omegnen der indbyder til spændende historiske oplevelser og smukke naturoplevelser.