Billigt Weekendophold i Holstebro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Holstebro

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Holstebro

Er I på udkig efter en spændende destination til et weekendophold, er Holstebro og omegn bestemt et godt bud, hvor mange spændende oplevelser er i vente, hvad enten I er på udkig efter natur, historie, kultur, shopping eller spændende aktiviteter.

Holstebro er en spændende kulturby, hvor I i gadebilledet bliver mødt af flere spændende kunstværker, heriblandt byens vartegn, bronzeskulpturen Kvinde på kærre.

Skal den stå på skønne naturoplevelser behøver I ikke at køre langt. Holstebro ligger tæt på både Vesterhavet og Limfjorden der hver især indbyder til naturoplevelser i topklasse. Kør en tur på stranden og tag en dukkert eller nyd blot en frisk gåtur og mærk vindens sus i håret mens I nyder den flotte udsigt. Limfjorden byder ligeledes på smuk natur og dejlige strande. I kan også fornøje jer med at jagte skaldyr i Limfjorden, der anses blandt verdens bedste. Oplev også den smukke natur i Flamingo Naturpark tæt på Holstebro.

En af de største attraktioner i Holstebro-området er Mønsted Kalkgruber, som I bestemt ikke må snyde jer selv for at besøge under jeres weekendophold. Mønsted Kalkgruber består af en imponerende labyrint af gamle minegange og huler og her er også rig mulighed for at spotte flagermus, idet tusindvis af flagermus overvintrer i hulerne.

Besøg også de historiske seværdigheder Døeshøjene, Stubber Kloster, Tvis Kloster og rejs tilbage i tiden og oplev fortiden på Frilandsmuseet Hjerl Hede.

Er I på weekendophold med børnene kan det anbefales at lægge turen forbi Wild ’n’ Fun der byder på mange spændende aktiviteter for hele familien.

Holstebro byder også på rig mulighed for shopping, enten i gågaden der huser mange spændende specialforretninger, eller i shoppingcentrene Nørreport Centret og Nyholm Centret.

Holstebro og omegn har noget for enhver smag, og udgør en ideel destination for et begivenhedsrigt weekendophold.