Billigt Weekendophold i Ringkøbing

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Ringkøbing

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Ringkøbing

Ringkøbing i Vestjylland er en charmerende købstad med brostensbelagte gader, gamle røde Plesner-huse og købmandsgårde. Byen ligger smukt ved Ringkøbing Fjord og her finder I mange spændende attraktioner og aktiviteter for alle aldre, hvorfor Ringkøbing udgør en ideel destination for et spændende weekendophold.

Rundt omkring i Ringkøbing er der flere interessante skulpturer i gadebilledet, heriblandt den provokerende skulptur ”Survival of the Fattest”. Midt i byen finder I også Ringkøbing Kirke, der daterer tilbage til det 15. århundrede. Nyd også en hyggelig spadseretur i smukke omgivelser i en af byens blomsterhaver, eksempelvis Lubjergs Rosenhave eller Enemærkets Hostahave.

Ved et weekendophold i Ringkøbing skal I ikke se langt efter smuk natur. Ringkøbing Fjord indbyder til hyggelige gåture i smukke omgivelser. Ved Ringkøbing Fjord finder I også den børnevenlige strand Sorte Bakker, så her er rig mulighed for at tage en dukkert eller hygge jer med at bygge et sandslot.

Af andre spændende seværdigheder kan det anbefales at besøge Jettes Strudsefarm, hvor I blandt andet kan opleve strudse, vandbøfler og emuer i smukke omgivelser og bevidne udrugning af æg og kyllingeopdræt. Læg også turen forbi Ringkøbing Museum der formidler byens interessante historie.

Er I på weekendophold med børnene er det oplagt at lægge turen forbi Adventure Park Ringkøbing, der byder på mange spændende aktiviteter for hele familien.

Nyd et hyggeligt weekendophold i den idylliske købstad Ringkøbing i smukke omgivelser med spændende oplevelser i vente for alle aldre.