Billigt Weekendophold i Nordsjælland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendophold Nordsjælland

Bestillingskoden er nu aktiv

Weekendophold Nordsjælland

Tag på weekendophold i Nordsjælland, der byder på fantastiske naturoplevelser og spændende attraktioner.

Nordsjælland byder på smukke naturoplevelser. Nyd en forfriskende spadseretur i en af de mange grønne skove. Besøg eksempelvis den eventyrlige Troldeskoven med krogede og knortede gamle skovfyr eller Grib Skov der er blandt landets største skove og omfatter en rest af det vildnæs der dækkede hele Nordsjælland i oldtiden. Nyd også de flotte omgivelser ved Nordsjællands smukke søer, eksempelvis Arresø og Esrum Sø der er Danmarks henholdsvis største og næststørste sø. Naturreservatet Alsønderup Enge som er en national fuglelokalitet med et udsigtstårn med flot udsigt over vådområdet er bestemt anbefalelsesværdigt for naturelskere. Nordsjælland byder også på rigtig mange dejlige badestrande, eksempelvis Hornbæk Strand, Liseleje Strand og Tisvildeleje Strand.

Læg turen forbi havnebyen Helsingør med hyggelige gader og gamle huse. Besøg det prægtige renæssanceslot Kronborg Slot fra det 13. århundrede der ligger så smukt ved Øresund. Her kan I tage en rundtur på slottet og se de mange spændende rum dekoreret med møbler fra renæssancen og barokken. Glem ikke at besøge kasematterne under slottet, hvor sagnhelten Holger Danske sidder og sover. I Helsingør finder I også det spændende M/S Museet for Søfart, der formidler søfart i Danmark gennem tiderne.

Kør til Hillerød og besøg det smukke Frederiksborg Slot fra det 17. århundrede der ligger så smukt omgivet af slotssøen og slotshaven. I Frederiksborg Slot finder I også Det Nationalhistoriske Museum, der formidler 500 års af Danmarks historie fra middelalderen frem til det 21. århundrede gennem en stor samling af malerier, portrætter, møbler og kunstindustri.

Læg også turen forbi Esrum Kloster der blev grundlagt tilbage i 1151 af Cistercienserordenen. Her finder I en række oplevelser der formidler stedets kultur- og naturarv, heriblandt den permanente udstilling ”Mennesket i Klosteret – Klosteret i landskabet” der beretter om cisterciensermunkenes liv.

På Danmarks Tekniske Museum møder I både ny og gammel teknik i den imponerende samling der blandt andet omfatter dampmaskiner, biler, flyvemaskiner og elektriske opfindelser. Museet råder også over et kandestøberværksted fra omkring 1920 samt en brand- og redningsstation fra cirka 1960.

For de kunstinteresserede er det et must at besøge Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk der råder over en imponerende samling af over 3000 kunstværker.

Nordsjælland byder på mange spændende oplevelser, fra skønne naturoplevelser og storslåede slotte til spændende museer og kunst. Med noget for enhver smag udgør Nordsjælland en ideel destination for et dejligt weekendophold.