Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Weekendophold og Miniferie

Trænger I til en miniferie eller et weekendophold, så tilbyder Risskov Bilferie et bredt udvalg. Uanset om det er wellness i Tyskland, hygge i Danmark eller storbyferie i Europa.

En miniferie kan bruges til alt, hvad hjertet begærer lige fra den hyggelig kroferie, den romantiske overraskelse til den sjove familietur.

Weekendophold

Weekendophold er en oplagt mulighed for en pulserende storbyferie, et hyggeligt kroophold, en slotsferie eller en mulighed for at få lidt kvalitetstid med familien.

Fantastiske weekendophold med Risskov Bilferie. Vi har over 600 hoteller i 16 lande i Europa, og har derfor mulighed for at tilbyde lige nøjagtig det weekendophold som du søger, uanset om det skal være billigt, luksuriøst, hyggeligt eller med den helt rigtige placering.

Se alle vores weekendophold herunder.

Weekendophold i Danmark

Et weekendophold i Danmark giver mulighed for hyggelige stunder for alle, uanset om I søger en romantisk parferie, en dejlig familieferie, spa- og wellness eller et hyggeligt kroophold.

Uanset hvor I landet i ønsker jeres weekendophold, tilbyder vi hos Risskov Bilferie masser af forskellige hoteller til en fast lav pris.

Vi tilbyder weekendophold i Danmarks største byer, hyggelige hoteller i smukke naturlige omgivelser og lækre spa-og wellnesshoteller. Med Danmarks lille areal er der ikke langt imellem oplevelserne i landet.

Se alle vores weekendophold i Danmark her.

Weekendophold i Tyskland

Et weekendophold i Tyskland tilbyder på et vælg af muligheder. Med sin placering som strækker sig fra Nordsøen i nord og alperne i syd, er mulighederne uanede. I Tyskland finder i historiske byer, med smukke og gamle bygningsværker, pulserende storbyer og traditionelle hoteller placeret i smukke opgivelser.

Se alle vores weekendophold i Tyskland her.

Weekendophold i Sverige

Med et weekendophold i Sverige, er der garanti for store oplevelser. I Sverige findes smukke naturoplevelser og spændende storbyer. Uanset om weekendopholdet skal være romantisk parferie, oplevelser for børnene eller et hyggeligt kroophold.

Se alle vores weekendophold i Sverige her.

Weekendophold i Norge

Et weekendophold i Norge er en oplagt mulighed for at slappe af. Med sin storslåede natur, findes der uendelig mange muligheder for et weekendophold i smukke omgivelser. Hvis I ønsker storbyferie er Oslo også den oplagte destination, med direkte færgeforbindelse fra både Jylland og Sjælland er Norge kun en sejltur væk.

Se alle vores weekendophold i Norge her.

Klik her for at læse mere...
1