Wellnessophold på Wyndham Garden Bad Malente Dieksee

Betaling

Betaling

Gavekort

Wyndham Garden Bad Malente Dieksee

Nyd et weekendophold på wellnesshotel med god beliggenhed ned til Dieksee i Nordtyskland

 • 130 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 70 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 190 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad

Om hotellet

Helt ud til vandet ved Dieksee ligger det 4-stjernede Wyndham Garden Dieksee. Med en beliggenhed midt i naturparken Holsteinische Schweiz er I omgivet af skønne naturoplevelser og fra hotellet kan I nemt nyde udsigten eller en spadseretur ved søen.

Hotellet tilbyder

I hotellets restaurant kan I både sidde indenfor, men også udenfor på hotellets terrasse med skøn udsigt over søen, hvis vejret selvfølgelig tillader det. På en køligere aften, kan I nyde et glas rødvin eller måske en kop kaffe foran kaminen.

I hotellets wellness afdeling (åben kl. 7:00-22:00) finder I en swimmingpool og spabad med udsigt udover søen, mens der samtidig er dampbad, sauna (åben 16:00-22:00 samt på forespørgsel) og flere afslapningsområder. Sauna kan benyttes mod et gebyr. Desuden er der mulighed for at bestille forskellige andre behandlinger mod et gebyr.

Værelser

De hyggeligt indrettede dobbeltværelser er indrettet med eget bad og toilet, safebox, tv og telefon. Der er mulighed for værelser mod landsiden og mod søsiden. Nogle værelser mod søsiden har adgang til balkon. Værelserne tildeles løbende og vi kan derfor ikke garantere et værelse med balkon.

Bemærk at

Børn t.o.m. 6 år har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Der skal betales kurskat på 1 Euro i perioden 01.01-30.04. + 01.11-31.12. og 2 euro i perioden 01.05 - 31.10. Kurskat betales direkte til hotellet for personer fra 18 år

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Eutin (10.2 km)

  Eutin er en mere end 1000 år gammel by, hvor flere af husene i den indre by er mere end 300 år gamle. Byens markedsplads ved gågaderne er et naturligt centrum i byen, hvor I kan slappe af på en af de mange caféer. Herfra kan I gå på shopping i gågaderne, hvor I finder flere butikker. Når I befinder Jer i byen, skal I også besøge Eutiner slottet, der er et museum i dag, hvor I kan få en spændende rundvisning. Derudover kan I kigge forbi den lille kurpark, hvor tusindvis af roser og rododendron pryder. Eutin er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie eller billig miniferie i Tyskland. Lidt udenfor byen kan det også anbefales at se jagtslottet ved Ukleisee.

  Eutin
 • Kiel (40.2 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og besøg Kiel i Nordtyskland, ikke langt fra den danske grænse. Kiel egner sig glimrende til en billig familieferie og har samtidig meget at byde på. Find familievenlige rejser til området, og kør-selv afsted på ferie i eget tempo. Kiel har meget at byde på selv om den ikke virker stor, men det er en universitetsby, flådebase og samtidig en vigtig havneby. Tysklands største færgehavn ligger i Kiel og her forenes maritim livsfølelse og byliv, kultur og historie. Byen er en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen. Byens stolthed er Kielerfjorden. Her finder I strande, hvor årets højdepunkt finder sted - "Kielerugen", den verdenskendte regatta og folkefest. I kan besøge den gamle bydel, hvor I finder Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Resten af fjordarmen danner en halvcirkel rundt om den gamle bydel. Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. Find en sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv sydpå og oplev Kiel og Østersøen.

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
 • Hansapark (29.7 km)

  Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

  Hansapark
  Tag på miniferie i Nordtyskland og besøg Hansapark, som er Nordtysklands største forlystelsespark.
 • Lübeck (54.1 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen. Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

  Lübeck
  Besøg den historiske by Lübeck på en ferie sydpå.
Vis flere

Kort

Wyndham Garden Dieksee
Diekseepromenade 13-15 23714 Bad Malente

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi boede på Wyndham Garden Dieksee. Vi var overordentligt tilfredse med opholdet. Hotellets betjening var venlig og personlig. Værelset var super. Søen var ganske vist frosset til, men det kan hotellet jo ikke gøre ved. Faciliteterne på hotellet var også helt i top og især tilbuddet om massage var fremragende. Da nogle af vore venner skal til Bad Malente, overvejer vi, om vi skal tage en tur til..."
  Lola og Peder Lindbjerg fra Åbyhøj.

  Anne Holm Martinussen fra Grenå:
  "...Vi er netop kommet hjem efter et dejligt miniophold på Wyndham Garden Dieksee i Bad Malente. Det var rigtig godt! - værelse med dejlig udsigt, fantastisk lækker mad og god og venlig betjening. Alt i alt har vi været meget tilfredse med turen og med at rejse med Risskov Bilferie..."

  "...Personalet var meget venligt og maden super... Vi var meget overraskede og glade, og vi hørte også fra de andre danske familier, der var der, at man var supertilfredse..."
  Jette Danielsen fra Lejre.

  "...Lige hjemkommet fra 3 dage på Precise Hotel Dieksee ønsker vi bare at rose dette Hotel for alt fra a til z. Skøn beliggenhed, fantastisk mad og betjening og en udsigt fra værelset over søen helt fantastisk, kan kun anbefales til alle. Vi kommer garanteret igen..."
  Familien Skotte Henriksen.

Priser fra 999,-

Spar op til 256,-