Tag på familieferie til Wyndham Stralsund HanseDom

Betaling

Betaling

Gavekort

Wyndham Stralsund HanseDom

Oplev hyggelige Stralsund og bo på 4-stjernet hotel ved populært badeland

Ubegrænset adgang til HanseDom
4-stjernet ferie til uhørt pris
Badeland, wellness og masser af udflugtsmål
 • 380 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 320 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 80 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Stralsund er en hyggelig by beliggende ved Østersøkysten ved overgangen til den populære ø Rügen. Wyndham Stralsund HanseDom er et flot 4-stjernet hotel beliggende lige udenfor centrum af Stralsund. Hotellet tilbyder en perfekt placering ved siden af det store HanseDom, hvor I finder sjov for hele familien. Entréen er inkluderet i jeres pris.

Hotellet tilbyder

Wyndham Stralsund HanseDom ligger blot 3 km. udenfor Stralsund og i forbindelse med forlystelses- og vandparken Hansedom, som I har ubegrænset adgang til. 

På hotellet findes den dejlige Vineta restaurant med middelhavsinspireret mad. Efterfølgende kan I nyde en drink i Vinetas bar. Desuden har HanseDom yderligere en restaurant og bar. 

I HanseDom finder I indendørs og udendørs pool (åben ved godt vejr), vandland, vandrutschebaner, børnebassin, boblebad, saunaer, solarium, welnessafdeling, tyrkisk bad samt mulighed for at tilkøbe massage og fysioterapi. Sauna kan benyttes mod gebyr. De fleste wellnessfaciliteter er åbne kl. 9:30-22:00. 

Det 4-stjernede Wyndham Stralsund HanseDom er et perfekt hotel for dem, som planlægger en ferie for hele familien. Parkering ved hotellet koster 6 euro, ca. 45 kr., mens parkering ca. 100 m. væk ved HanseDom er gratis. Ved ledighed er der mulighed for sen check-ud.

For børn

Wyndham Stralsund Hansedom er et fantastisk hotel for børn. I har ubegrænset adgang til vandparken Hansedom, hvor der venter et utal af spændende vandforlystelser. Her er bølgebad, børnebassin, en skatteø med pirater og rutsjebaner. Udenfor er der også en stor eventyrlegeplads og bordtennis og hængekøjer. Indenfor på hotellet er der et legerum for børn. Fra hotellet er der desuden kun 500 m. til Stralsund Zoo.

Værelser

Alle værelserne er maritimt indrettede for at symbolisere Stralsunds betydningsfulde søfartshistorie. Værelserne har eget toilet/bad, fjernsyn, gratis internet og minibar. Alle værelser er røgfrie.

Bemærk at

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter, udvalgt af hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Stralsund (7.4 km)

  Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum". I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

  Stralsund
  Stralsund er en bedårende by som er oplagt til badeferie såvel som wellnessophold
 • Ozeaneum (5.3 km)

  På Ozeaneum, et af Nordtysklands største museer, kan I tage på opdagelse i livet under havets overflade i museets store akvarier.

  Ozeaneum
 • Marienkirche (3.7 km)

  Stralsunds største kirke er Marienkirche, og det er svært ikke at få øje på den prægtige bygning midt i Stralsund. Det er også den næststørste gotiske murstenskirke i hele den baltiske region. På en ferie i egen bil kan I nemt gøre et stop og tage en tur op i det høje tårn via den smalle vindeltrappe, der bare bliver ved og ved. Endelig slutter de høje trin men afløses af endnu en gang ´trappebestigning´ indtil udsigtsplatformen i det 104 meter høje kirketårn endelig nås, en tur på lidt over 366 trin. Men det kan virkelig betale sig, fordi udsigten over byen og vandet er imponerende. Kan dog ikke anbefales, hvis nogen i familien lider af højdeskræk. På ferier i bil er det nemt at komme ud og opleve en masse og hos Risskov Bilferie kan I bestille et billigt hotelophold til turen.  

  Marienkirche
  På en ferie i egen bil kan I besøge Marienkirche.
 • Ozeaneum (4.0 km)

  Besøg det interessante Ozeaneum med hele familien, og oplev de fantastiske havdyr helt tæt på. En ekstraordinær rejse gennem den undersøiske verden. Det er samtidig også den største Østersøsudstilling i Europa. Børnene kan lege sig til viden ved at udforske de mange hemmeligheder og mysterier, som havet byder på i ´Sea for Children´. Besøg også de store hvaler der hænger, og selvfølgelig Humboldt pingvinerne på museets tagterrasse.

  Ozeaneum
 • Hiddensee (0.0 km)

  Hiddensee er en lille ø vest for Rügen, blot ca. 19 km² stor. Øen er totalt bilfri og kan nås med en kort færgetur. Hiddensee er fredet og har siden 1990 været en del af nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Her kan I bl.a. være heldige at få et glimt af en af de udrydningstruede fuglearter såsom Dværgternen. Mellem Juni og September er der regelmæssige guidede ture på øen. Hiddensee huser også et lille fiskerimuseum, som det er værd at kigge en tur forbi, når I holder sommerferie i Nordtyskland.

  Hiddensee
  Hold miniferie ved Hiddensee, en lille ø vest for Rügen, som kan nås med en kort færgetur.
 • Barth (30.6 km)

  Oplev Nordtyskland på en billig ferie og læg vejen forbi Barth, som ligger ved sydkysten af bugten Barther Bodden, som igen er forbundet med Østersøen. Byen har haft en lidt omtumlet tilværelse. Under 30-årskrigen havde byen flere forskellige magthavere, men efter den westfalske fred tilfaldt Barth Sverige, og byen forblev svensk indtil 1815, da byen tilfaldt Preussen. Byen hørte til det gamle Østtyskland men har siden murens fald udviklet sig til en lille hyggelig by med gode restauranter og caféer. Tag en tur langs havnepromenaden og nyd den friske havduft fra Østersøen. Prøv en billig miniferie og gå på opdagelse i den charmerende by. Ferie i egen bil er en god måde at opleve og udforske omegnen. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag børnene med.

  Barth
  Barth ligger ud til vandet
 • Rügen (40.2 km)

  Rügen, Tysklands største ø, som også kaldes for Tysklands Riviera. Øen er et yndet turistmål, først og fremmest på grund af de billedskønne fiskelandsbyer, den lækre natur og de kilometerlange sandstrande på øens sydøstlige bred. Oplev hvide kridtklinter samt pragtfulde søer og bøgeskove. Spender en aktiv dag med cykling, vandring, fiskeri eller kobl af i Østersøens friske vand. På øen finder I naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor I kan nyde øens lokale specialiteter. Besøg også Binz, den største kurby på Rügen. Langs byens billedskønne gågade kan I besøge nogle af de butikker, som findes i byen. Ved den lange strandpromenade finder I spahuse og pensionater.

  Rügen
  Rügen, Tysklands største ø, som også kaldes for Tysklands Riviera
 • Greifswald (39.8 km)

  Den gamle Hanse- og universitetsby Greifswald har cirka 55.000 indbyggere, og er beliggende i den nordtyske delstat Mecklenburg–Vorpommern ved Østersøkysten. Byen ligger i storslåede omgivelser ved vandet mellem øerne Rügen og Usedom og i den hyggelige bymidte finder I mange smukke, gotiske murstenshuse. Greifswald er desuden en gammel universitetsby, og byens unge studerende skaber liv og god stemning i byens gader. Naturligvis findes her meget at se og opleve og byen har foruden et bredt udvalg af butikker også adskillige caféer og restauranter. Greifswald og omegn byder på flere interessante steder, som er et besøg værd. Tag en gåtur igennem den gamle by og besøg markedspladsen med det flotte rådhus. Andre populære seværdigheder er eksempelvis ruinerne fra munkeklosteret Eldena, som ligger omkranset af bedårende natur. I den vestlige bydel finder I Sankt Nikolai-katedralen, en imponerende murstenskatedral bygget med form som en basilika med midterskib og to sideskibe. Katedralen er med tiden blevet et symbol for Greifswald. Hvert år holdes musikfestivalen Nordischer Klang og Greifswalder Bachwoche, som vil glæde den musikinteresserede. For både- og fartøjsentusiaster kan anbefales en tur til Museumhafen, hvor I kan opleve både historiske sejlfartøjer og eventuelt tage del i en guidet rundtur ved vandet og havnen. Ved Pommersches Landesmuseum kan I lære mere om pommersk regional- og kulturhistorie. Museet danner rammen om flere forskellige kulturarrangementer i Østersøområdet, både lokale og internationale arrangementer.  Greifswald
  Greifswald byder på masser af historie, kultur og shopping
 • Ribnitz-Damgarten (43.8 km)

  Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen, som ligger ved søen Ribnitzer See. Det er en lille by, der ligger på et skønt sted med en forrygende udsigt over Ribnitzer-søen, og byen gemmer på en lille perle af et museum kaldet ´det lille Vineta-Museum´, som på sine tre etager har skiftende og interessante særudstillinger, samt en fast udstilling der handler om byens historie.

  Ribnitz-Damgarten
  Ribnitz-Damgarten er en charmerende lille by
Vis flere

Kort

Wyndham Stralsund Hansedom
Grünhufer Bogen 18-20 18437 Stralsund