Kør-selv til Ziba Hotel and Spa med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Ziba Hotel & Spa

Det 4-stjernede Ziba Hotel & Spa har en uovertruffen beliggenhed

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Udendørs swimmingpool og wellness-center med spa
 • Tæt på Sirmione, Gardaland og Verona
 • Centralt beliggende tæt på Gardasøen
436,-
5 dage kun
1.769,-

Velværeophold inkl. massage

Wellness ved Gardasøen

5 dage
Kun 1.769,- / spar op til 436,-
SPAR
* Pris pr. person i superior værelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 1 x massage
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til swimmingpool
Risskov Pakken

Ziba Hotel & Spa er et 4-stjernet hotel, som ligger i byen Peschiera del Garda i Verona-provinsen. Hotellet har en rigtig dejlig beliggenhed på hovedvejen mellem Verona og Brescia ikke langt fra Gardasøens perle Sirmione. Fra hotellet er der er mindre end 1 km ned til Gardasøen. 

Hotellet tilbyder

Ziba Hotel & Spa ligger i en historisk bygning fra 1800-tallet, som er placeret lige uden for Peschiera del Gardas gamle fæstningsmure. Hotellet er først og fremmest et sted, hvor I kan slappe af og nyde det at være på ferie. Der er en skøn udendørs pool, et stort wellness-center på 400 m² med sauna, spa, tyrkisk bad samt fitness. Wellness-området har åbent fra 15.00 - 20.00 og der er områder. hvor børn under 15 ikke har adgang. Der er også en skøn udendørs swimmingpool flankeret af en bar fyldt med forfriskninger og snacks.

Hotellets restaurant Zibo' Bistro' byder på italiensk gastronomi med selekte vine fra vinkælderen. Især Amarone-vinene fra vindistriktet Valpolicella er efterspurgte, og om aftenen kan I prøve nogle af de gode cocktails, som bartenderen er ekspert i at mikse. Om morgenen serveres der en morgenbuffet med frisklavet kaffe, så I er klar til at møde dagens udfordringer.

Der er mange smukke steder at besøge i området og Peschiera del Garda, som ligger ca. 10 minutters gåtur fra hotellet er en lille perle i sig selv. Den gamle fæstningsmur fra det 15. århunderede er delvist bevaret, og byen er fyldt med hyggelige barer, små butikker og flere dejlige restauranter. 

Der er heller ikke langt til den historiske by Verona, som ligger i hjertet af regionen Veneto. Det var her at Shakespeares drama om Romeo og Julie udspillede sig og efter en tur rundt i byen er det svært ikke at blive forelsket. 

Læg vejen forbi Piazza San Zeno og besøg den berømte Arena og Piazza delle Erbe, som i oldtiden var Veronas forum. Der er et hav af muligheder i den skønne by og der kan nemt bruges et par dage på at udforske alle byens hemmeligheder. 

Kør op til Sirmione og besøg den smukke by der ligger på en halvø i Gardasøens sydlige ende. Byen er kendt for sine termiske kurbade og borgen Rocca Scagliera, som også er indgangen til den gamle og antikke del af Sirmione.


Børnene kan hygge sig i Gardaland, som kun ligger 10 minutters kørsel fra hotellet. Det er en af de største og bedste forlystelsesparker i Italen og der er fuld fart på. Her er der alt fra langsomme karruseller til de vildeste rutsjebaner og hele familien og især børnene, er sikret en skøn dag i parken. 

Det er gratis at benytte hotellets parkeringsgarage og der er gratis adgang til WiFi.

Værelser

Samtlige værelser på dette 4-stjernede hotel har en moderne og lækker indretning. Der er gratis trådløs internetadgang, aircondition, kabel-TV, minibar og pengeskab. Alle værelserne har eget badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer, badekåber og selvfølgelig tøfler.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1200 km fra
Rostock, Tyskland
1300 km fra
Puttgarden, Tyskland
1325 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gardaland (4.7km)

Italiens største forlystelsespark, Gardaland, kan sagtens underholde jer i en hel dag! Rigeligt med forlystelser, delfinshow, restauranter og meget mere. Et godt sted at tage hen, hvis I har børn og barnlige sjæle med på ferien!

Sirmione (9.7km)

Sirmione helt ude på spidsen af Benaco-halvøen, som igen ligger placeret i den allermest sydlige ende af Gardasøen. Besøg Catullus-grotterne og ruinerne fra en af de nok største romerske villaer i den nordlige del af Italien. Den berømte villa skulle have tilhørt den romerske digter, Caius Valerius Catullus, og det var her at han skrev nogle af sine smukke digte om blandt andet den indflydelse som det smukke sted havde på ham. Tag turen langs de smukke stier og mærk duften fra cypresserne, oliventræerne og magnolier, der pryder området.

Verona (31km)

Verona er kendt for sine middelalderlige huse, som præger bybilledet. Desuden er det også her at Shakespeares kendte værk Romeo og Julie udspiller sig på den berømte altan. Verona er også kendt for det gamle colosseum fra 1400-tallet.

San Zeno di Montagna (33.7km)

San Zeno di Montagna huser omkring 1.400 indbyggere og er placeret på Monte Baldo eller Baldobjerget. Fra den historiske by er der en helt utrolig udsigt over Gardasøen, de mange grønne olivenlunde og de omkringliggende og meget majestætiske bjerge. Derfor er San Zeno di Montagna også et godt sted for vandre-, trekking- og klatreture.

Byen er fyldt med spændende seværdigheder, besøg for eksempel Skt. Bartholomew-kirken, som stammer tilbage fra det 16. århundrede, eller den smukke sognekirke, som er rejst til ære for San Zeno. Det smukke klokketårn blev bygget i 1788 og kirken har løbende undergået en række ombygninger og fornyelser, blandt andet i 1914, hvor kirken fik et nyt og meget imponerende alter.

Der er gode muligheder for at shoppe lidt rundt i den gamle by eller måske blot nyde en Turbiana på en af byens caféer.

Malcesine (47.3km)

Tilbring dagen i Malcesine, som de fleste omtaler som Gardasøens mest charmerende by. Gamle velholdte huse, små snævre og snørklede brostensbelagte gader og stræder med et flot udvalg af butikker og mange udendørs caféer og restauranter skaber den helt specielle atmosfære og stemning. Perfekt til en sommerferie og familieferie. Ud over det dejlige bymiljø er der fine seværdigheder som Palazzo dei Capitani og især den gamle borg Scaligeri, opkaldt efter en af dens mange ejere i tidens løb. Borgen rummer nu et museum for egnens flora og fauna samt et museum med billeder malet af Goethe. Malcine er et oplagt udflugtsmål på en billig bilferie i Italien. 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Massimo D'Azeglio

Centralt i Montecatini Terme

Toscana

Kurby i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x toskansk middag
 • 1 x velkomstdrink

374,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Afslapning, velvære og toscansk charme

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Hotel Puccini

Ophold med morgenbuffet

Toscana

Ferie i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 æske Montecatini Cialde pr. vær.
 • Tæt på centrum

579,-
Kun
1.049,-

Vis kort

Luksuriøse omgivelser i toscansk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse