Storbyferie i København på Zleep Hotel Copenhagen

Dansk | DKK

Zleep Hotel Copenhagen Airport

Helt nyt og lækkert hotel tæt på Københavns centrum

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Gratis parkering tæt på Københavns centrum
 • Døgnåben reception
 • 30 min. fra centrum med offentlig transport
317,-
3~5 dage fra
799,-

Ophold med morgenbuffet

Lækkert hotel i Kastrup

3 dage
Fra 799,- / spar op til 169,-
SPAR
4 dage
Kun 1.199,- / spar op til 243,-
SPAR
5 dage
Kun 1.599,- / spar op til 317,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Fri entré til fitness
Risskov Pakken

Tag et billigt hotelophold på Zleep Hotel Copenhagen Airport, og få et suverænt udgangspunkt for oplevelser i den levende, danske hovedstad. Hotellet tilbyder moderne og komfortable rammer, og kort afstand til Københavns centrum.

Hotellet tilbyder

Zleep Hotel Copenhagen Airport er et helt nyt og lækkert hotel med en god beliggenhed i Kastrup, få minutter fra Københavns Lufthavn, og bare 7 km fra centrum. Derudover er der også bare 4 km til Royal Arena. Her har I således en helt perfekt base for en storbyferie med masser af oplevelser, shopping og sightseeing i København. Oplev Den Lille Havfrue og Rundetårn, tag en tur i Tivoli, nyd en idyllisk kanalfart, se Amalienborg med egne øjne og tag på shopping på Strøget eller i et af Danmarks største shoppingcentre, Fields.

Hotellets reception er døgnåben, og den hyggelige lounge tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer og snacks. Som gæst hos Zleep Hotel Copenhagen Airport kan I også nyde godt af gratis adgang til fitness under opholdet.

Hver dag kan I stå op og nyde et dejligt morgenmåltid i hyggelige rammer. Aftensmad er ikke inkluderet, men I finder et stort udvalg af caféer og restauranter indenfor kort afstand af hotellet, og selvfølgelig ikke mindst inde i midtbyen. Opholdet inkluderer til gengæld gratis kaffe.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Alle hotellets 126 værelser er indrettet i et moderne design med gode senge, og I kan vælge imellem enkeltværelser, dobbeltværelser, dobbeltværelser med en ekstra seng og familieværelser, velegnet til børnefamilier.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Lyst og rummeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, arbejdsbord, komfortabel seng, WiFi og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Lyst og rummeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, arbejdsbord, komfortabel seng, WiFi og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

3-mandsværelse

1 / 2
Lyst og rummeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, arbejdsbord, komfortabel seng, WiFi og TV. Der er en ekstra sengeplads på dette værelse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Familieværelse komfort

1 / 2
Lyst og rummeligt familieværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, arbejdsbord, komfortable senge, WiFi og TV. Bemærk at køjesengene er 170 cm lange, og derfor er velegnet til børn.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Den Blå Planet (4.7km)

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Med Den Blå Planet har Danmark igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten og et nyt arkitektonisk vartegn. Den Blå Planet har vand på alle sider og skal give de besøgende en fornemmelse af at være under havets overflade. Det nye byggeri består af fem "arme", der går ud fra centrum. Det gør, at gæsterne selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet for at se de eksotiske væsener under vand. Du kan komme tæt på i alt 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier med i alt syv millioner liter vand.

Amager Strandpark (5.9km)

Tag på badeferie i Strandparken på Amager som er Københavns største strand og ligger kun ca. 5 km fra centrum. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med badebukserne til Strandparken. I Strandparken er der aktiviteter året rundt, som dels tager udgangspunkt i de mange faciliteter der ligger langs Amager Strand. Der er parkourtræningsbaner, barrer til styrketræning, muligheder for at spille beachvolley og strandfodbold. Den gode asfaltbelægning gør det også nemt at stå på rulleskøjter og løbehjul. Men der er selvfølgelig også aktiviteter på ´søen´, der kan nemlig lejes kajakker, surfboards, kanoer og vandcykler, og dermed skulle der være sørget for underholdningen på vandet.

Amager Strandpark tilbyder masser af spændende muligheder for udendørsaktiviteter og er samtidig det perfekte sted for en familiepicnic, hvis vejret er til det. Find et billigt hotel tæt på stranden og nyd en sommerferie på stranden.

Dragør (6.5km)

Den gamle bydel har mange velbevarede historiske bygninger, som stammer tilbage fra det 18. og 19. århundrede. De rødteglede og gulmalede huse samt brostensbelagte stræder er et af kendetegnene ved Dragør. Den gamle bydel ligger også ved siden af meget skønne naturlige områder med skov, strandenge og marker.

Dragør er en blanding af kultur og historie, shopping og restauranter og glem endelig ikke prøve en is fra Ishuset i havnen.

Havnen bruges flittigt af fritidssejlere og mindre fiskebåde og fungerer også som basehavn for lodsbåde. Dragør er dejlig lille havneby, som bestemt fortjener et besøg.

Christiania (6.6km)

Christiania udgør næsten halvdelen af Københavns bevarede voldanlæg og har dermed en helt unik placering på Christianshavn. Christiania eller ´Staden´, som den også kaldes, blev etableret i 1971 og er altid et besøg værd, når solen skinner. Oplev den alternative levevis, de sjove huse, de mange skulpturer, små butikker, eller besøg en af Christianias mange caféer og spisesteder. Der er ofte koncert samt andre kulturelle oplevelser på tapetet, og er skateboardet kommet med på turen, så gå ikke glip af ´Stadens´ helt egen skaterpark. Ved juletid afholdes der altid et meget stemningsfuldt julemarked i ´den Grå Hal´ med spøjse indslag og masser af boder og små madsteder.

Carlsberg Glyptotek (7.4km)

Glyptoteket i Københavns centrum udstiller en imponerende samling af antik kunst og værker fra 19. og 20. århundrede i storslåede omgivelser. Museet blev stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker fordelt på to hovedsamlinger. Oplev en af Københavns kulturperler, og nyd evt en forfriskning i Glyptotekets café.

Den Kongelige Bibliotekshave (7.4km)

Bibliotekshaven ligger som en lille grøn plet, godt gemt væk i den travle hovedstad. Denne lille grønne oase ligger på Slotsholmen, mellem Christiansborg Slot og det Kongelige Bibliotek og med Christian IV´s gamle Børsbygning i baggrunden.

Haven er i dag fyldt med bede og skønne blomster og omgivet at høje buske og skyggefulde træer. I midten er der et lavt bassin med med en vandskulptur i midten.

Haven blev anlagt i 1920 ovenpå Christian IV´s tidligere krigshavn, Tøjhushavnen. For enden af haven er der stadigvæk indmuret gamle fortøjningsringe i murene, til skibene fra det 17. og 18. århundrede, som lå til kajs på stedet.

Der er også en skulptur af den danske filosof Søren Kierkegaard, der skuer ud i horisonten med et bedrøvet blik. Det forlyder nemlig, at det var her at han måtte byde forlovelse med Regine Olsen, som han var meget forelsket i.

Amalienborg (8.3km)

Tag på sommerferie i København med Risskov Bilferie og oplev Amalienborg som er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig er en del af slottet. På museet kan du snuse til kongehusets historie, og fra den smukke slotsplads kan du hver dag se Livgardens vagtskifte kl. 12.00. Find et billigt weekendophold eller tag på en miniferie til København og oplev Amalienborg og Livgardens vagtskifte kl. 12.00.

Rundetaarn (8.5km)

Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse, og blev i sin tid bygget som et observationstårn i forlængelse af Trinitatis Kirken. Men det var dengang, i dag er det en enestående chance for at opleve København fra oven. Gående er der ca. 210 meter op til toppen af Rundetaarn, og det er selvom, at det kun er 36 meter højt. Turen op går i en spiral rundt om indersiden af tårnvæggene, og derfor vil turen også synes lidt længere. Men oppe fra oberservationsplatformen er der en skøn udsigt ud over hele det gamle København med angivelser af de højeste bygninger, der kan ses med det blotte øje. God motion for hele familien, der belønnes med en enestående panoramaudsigt og nogle uforglemmelige øjeblikke fra Købmagergade.

Tivoli (8km)

Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Prøv parkens mange forlystelser og nyd en oplevelsesrig dag med familien, eller gå en tur i parken og se den smukke opsætning. Tivoli er kendt for sin smukke juleudstilling, som kan nydes i December.

ZOO, København (11.6km)

Med over 3.000 dyr fordelt på over 264 spændende arter er Zoo på Frederiksberg altid en oplevelse i særklasse. Tag turen i ´Den Artiske Ring´ og kom helt tæt på dyrene, der lever i polarcirklens kolde områder. Mød isbjørnene og sælerne, både under og over vandet. Besøg også det berømte Elefanthus, som regnes for et af de bedste i verden. I Børnezoo er der tænkt på de helt små, her kan der klappes dværggeder og børnene kan på nærmeste hold følge med i, hvordan husdyrene bliver fodret. I Tropezoo er der fyldt med slanger, krokodiller, dværghjorte, fugle og masser af smukke sommerfugle, som trives i den smukt indrettede regnskov.

Zoologisk Have på Frederiksberg er en lille fredelig oase, midt i den ellers så travle by, som garanterer gode oplevelser til både store og små, der holder af dyr.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Scandic Sydhavnen

Inkl. dagens ret

Storkøbenhavn

3 km fra byens centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 1-rets menu
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness

129,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Moderne 4-stjernet hotel i København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Sct. Thomas

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Miniferie i København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 1 glas vin eller juice i lobbybaren
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

196,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Unikt byhotel!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbelt superiorværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat