Bilferie i Danmark til Best Western Hotel Royal Holstebro

Dansk | DKK

Best Western Hotel Royal Holstebro

Miniferie i Holstebro med oplevelser ved Vesterhavet og Limfjorden

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.3 / 5

Highlights

 • Kendt for sine kunstværker og kulturelle oplevelser
 • Se skulpturen til 553 mio. kr. Maren på en vogn
 • Elegant hotel på Den røde Plads og ved Stor-åen
509,-
3~4 dage fra
699,-

Oplevelserne venter i Vestjylland

Miniferie i Holstebro

3 dage
Fra 699,- / spar op til 281,-
SPAR
4 dage
Fra 979,- / spar op til 491,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Rabatkupon til drinks
 • 1 x Træning i Motion og Trivsel
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Inkl. middag på Jensens Bøfhus

Miniferie i Holstebro

3 dage
Fra 879,- / spar op til 299,-
SPAR
4 dage
Fra 1.159,- / spar op til 509,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu på Jensens Bøfhus
 • 2 x Rabatkupon til drinks
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Tæt på Limfjorden, tæt på Vesterhavet og tæt på noget af det smukkeste, den danske natur kan præstere. Hotel Royal ligger lige hvor det skal, hvis Nordvestjylland skal besøges med stil. Det elegante hotel lever bestemt også op til den fornemme plads ved at kunne tilbyde sine gæster et både aktivt og afslappende ophold i skønne og hyggelig omgivelser.

Hotellet tilbyder

Fra hotellet er der en skøn udsigt enten ud til den smukke Storå, som løber lige ved siden af hotellet, eller ud mod den livlige byside, tæt på den Røde Plads, der er fyldt med små butikker og en summen af liv og handlene. Dagen starter også nogenlunde tidligt i det vestjyske, og morgenmadsbuffet serveres derfor fra 7:00 - 9:30. Her bydes blandt andet på hjemmebagt brød, ost og marmelade, yoghurt og økologisk kaffe. Efter morgenbuffeten er der lagt god bund til dagens udfordringer, som jo sagtens kunne tage sit udgangspunkt i værtsbyen, Holstebro, men mere om det senere. I hotellets lobbybar kan I med fordel slutte dagen med en drink.

Værelser

Hotel Royal tilbyder velindrettede værelser, der alle har kabel-tv og internetforbindelse. Alle værelserne har enten badekar eller bruser og glem bare hårtørren derhjemme, der hænger nemlig allerede en i badeværelset.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Værelserne er på minimum 26m2 og indrettet med enkeltsenge. De har alle kabel-tv og internetforbindelse. Værelserne har enten badekar eller bruser.

Dobbeltværelse

1 / 1
Alle værelserne er på minimum 26m2. De er enten indrettet med enkeltsenge eller dobbeltsenge på 160cm. Nogle værelser har 180cm senge. De har alle kabel-tv og internetforbindelse. Værelserne har enten badekar eller bruser. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 

Business dobbeltværelse

1 / 2
Værelserne er 26 m2 og har King Size dobbeltseng Alle business-værelser har eget badeværelse med badekar/dusch, hårtørrer, strygecenter, tlf., tv og gratis wifi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Holstebro (0km)

Holstebro er en livlig handelsby, som ligger i det nordlige vestjylland. I hjertet af byen finder I hyggelige gader samt Danmarks næstældste gågade (anlagt 1962), hvor der er et stort udvalg af butikker, specialforretninger, caféer og restauranter såsom Det Gamle Apotek, Støberiet eller Under Klippen. Men byen byder også på museer, fine kunstværker og kulturelle oplevelser. Gå ikke glip af bronzeskulpturen Kvinde på kærre, der er placeret foran Det Gamle Rådhus i gågaden. Skulpturen er nu så værdifuld, at den skal sænkes i jorden hver aften for ikke at blive stjålet. Holstebro og omegn byder på mange seværdigheder, aktiviteter, kultur- og naturoplevelser for hele familien og det er en oplagt destination på en kør-selv ferie til Jylland.   

Møllesø (15.3km)

Ved Møllesø er der 3 anlagte stier til en smuk gåtur. NATURSTIEN er flisbelagt og strækker sig knap 2 km. rundt om Møllesøen i et afvekslende terræn. En dejlig tur, hvor stien flere steder går helt ned til søkanten. På denne tur kan I nyde udsigten til svanerne, der glider forbi på søen eller være heldige at se en af svanerederne. JUNGLESTIEN er godt 2 km. lang og anlagt omkring golfbanen og tørvemosen. Dette er en hyggelig og lidt udfordrende sti, der byder på meget sjov undervejs, da der er opstillet forskellige opgaver langs ruten. Det er også på denne tur, I finder "jorden er giftig"- banen, naturfitness området, som består af 8 forskellige natur fitnessredskaber, samt trækfærgen til øen i søen. HJERTESTIEN bruges som en forlængelse af Naturstien og er på yderligere 3 km. En dejlig tur for dem, der gerne vil gå lidt længere eller have en god løbetur. Stien følger små mark- og skovveje i området og passerer den meget smukke Borbjerg Holmgård Sø.

Struer Museum (16.3km)

Det kulturhistoriske museum ligger i Struer by og byder på noget af det, som har været med til at præge Struer og omegn i både nationalt og internationalt regi. Museet stammer helt tilbage fra 1930, men blev i 2006 ombygget og udvidet. Museet har flere permanente udstillinger. Start med at opleve radio- og fjernsynseventyret, Bang & Olufsen, og kulturhistorien bag lyd- og billedmedierne. Det er også muligt at besøge forfatteren Johannes Buchholtz´ hus, som står som et ikon fra 1930´ernes forfattermiljø.

Struer - et jernbaneknudepunkt, fortæller om den første jernbane, der forbandt Århus, Randers og Struer samt om den indflydelse jernbanen havde på Struers udvikling, og hvorfor var det nu lige at Struer blev kaldt for ´uniformsbyen´. I udstillingen ´Limfjorden på lærred´kan de besøgende nyde de mange landskabsmalerier fra den vestlige del af Limfjorden, der altid har været en stor inspirationskilde for mange kunstnere. Mød kendte kunstnere som Jens Søndergaard, Knud Agger, Povl Povlsen og mange flere i Struer Museum. Leg, oplev og bliv klogere på lyden og høresanserne i ´Lyduniverset´. Prøv nogle af de mange sjove eksperimenter som for eksempel at lægge lyd på en tegnefilm eller find ud af fra hvilken retning løvens brøl kommer. Der er masser af oplevelser til enhver smag for hele familien på Struer Museum.

Hjerl Hede (25.3km)

Frilandsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling af små kulturmiljøer og elementer af det danske landsbyfællesskab. Her kan I gå på opdagelse i regionale variationer af byggeskik, boligindretning og se hvordan man boede og levede som for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks ældste kendte bondegård, Vinkelgården fra år 1546, som bestemt er værd at tage på udflugt til, når I holder sommerferie eller familieferie i det jydske.

Mønsted Kalkgruber (39.4km)

Mønsted Kalkgruber ligger ved Mønsted, syd for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruberne er huler i et overfladenært kalklag, hvor der i mange århundreder er blevet brudt kalk, bl.a. til fremstilling af mørtel til opbygning af kirker og klostre. Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkmine og en endeløs labyrint af minegange. Prøv minetoget om sommeren eller se, hvor mange flagermus, du kan spotte.

Herning (34.9km)

I midten af Midtjylland ligger Herning og stråler med et utroligt udbud af alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art hører klart til en af byens stoltheder og her kan der opleves eksperimenterende kunst fra 1930 op til nutiden. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 værker af kunstnerægteparret, der også havde tilknytning til Cobra-gruppen. Ydersiden af museet prydes af en 90 m lang stentøjsfrise af Carl-Henning Pedersen. Den store Elia skulptur, kan med en samlet højde på 32 meter og 60 meter i diameter godt virke pænt imponerende.

Oplev historien og udviklingen af fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskab med de forskellige fotoudstillinger, som pryder Fotomuseets vægge. Men ellers er der også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hvad med en spændende tur i Tekstilmuseet. Er der benzin i blodet, så kunne AutoGalleriet måske friste med sin samling af mere end 100 klassiske biler og veteranmotorcykler og meget mere. Eller tag en svingom i toppen af trækronerne i Wow Park og husk endelig at gå amok i Baboon City, der kan prale af mere end 200 interaktive forlystelser på et kæmpe område ladet med sjov og underholdende øjeblikke.

Herning er kendt for sit natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor der ligger en række pubs, restauranter og diskoteker og derfor ofte en lystig stemning i gaderne. Trænger i til oplevelser for hele familien, så er Herning det oplagte udflugtsmål for en billig miniferie eller et weekendophold.

Thorsminde Strand (42.9km)

Dejlig sandstrand ud til Vesterhavet. På Thorsminde Strand bliver der lagt flydeliner ud i Vesterhavet om sommeren. De danner et gigantisk "badebassin", som giver dig større tryghed end ved andre strande langs Vestkysten. Thorsminde er en sandstrand med klitter. Stranden har en handicapsti, hvor gangbesværede og kørestolsbrugere kan komme tættere på vandet. Lige ved stranden er der p-pladser, toiletter, restaurant, kiosk og grill. I få minutters afstand er der også havn, sommerhuse og campingplads og Strandingsmuseum St. George, som bl.a. fortæller den dramatiske historie om den største strandingskatastrofe nogensinde, hvor 1300 søfolk omkom i 1811.

Kystcentret Thyborøn (55.6km)

Tag på bilferie i Danmark og find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Find hele familierejsen med børnevenlige hoteller og masser af aktiviteter og kør-selv til Kystcentret Thyborøn. Der er både uden- og indendørs aktiviteter på Kystcentret, og deres slogan er “Sand, vand og forstand”, så de mange udstillinger drejer sig om den jyske vestkyst, dyrene, naturen og hvad der ligger bag ved bevaringen af både kysten og dyrebestanden. Der er også en krybdyrs-zoo, hvor mange af de dyrearter der færdes i naturen på den jyske vestkyst udstilles. I kan også se et spændende tema om uddøde dyrearter som f.eks. Æskulapsnogen og Glatsnogen, der desværre er forsvundet fra den danske natur inden for de sidste 150 år. Hils også på sumpskildpadden, der var en fast bestandel af vores forfædres kost, altså for ca. 2500 år siden, velbekomme. Tag på ferie i egen bil og find et hotel med børnerabat hos Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. 3-retters menu

Midtjylland

Natur, shopping og golf

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

157,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

723,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat