Rejsebestemmelser


Generelle vilkår og betingelser


Bestilling

Ekspeditionsgebyret er kr. 89,- for online bookinger og kr. 129,- for telefon/e-mail bookinger. Der pålægges et forsendelsesgebyr på kr. 40,- når der vælges levering af rejsepapirer med post. Eventuel bestillingskode skal oplyses ved booking. Når du bestiller accepterer du vores generelle vilkår og betingelser samt vores privatlivspolitik.

 

Særlige ønsker

Særlige ønsker til bestillinger (f.eks. allergier, vegetarisk menu, gangbesvær, udsigt etc.) videregives til hotellet og imødekommes i det omfang, det er muligt.

Risskov Bilferie kan dog ikke garantere eller holdes ansvarlig for manglende opfyldelse af særlige ønsker, uanset om disse er meddelt Risskov Bilferie eller direkte til hotellet.

 

Faktura og kundeforpligtelser

Faktura er inkluderet i de rejsepapirer, der sendes til dig, når hotellet har bekræftet din booking. Fakturaen specificerer alle ydelser, der er købt og bekræftet af hotellet, herunder varighed, antal deltagere, antal og type af værelser samt måltider. Andre ydelser skal betales direkte til hotellet, f.eks. miljøskat, turistskat og parkeringsafgifter. Hvis der er obligatoriske miljø- eller turistskatter på hotellet, anføres et anslået beløb på fakturaen.

Flere hoteller beder om et depositum eller kreditkortoplysninger som dækning for ekstra indkøb under dit ophold. Nogle ydelser og deres pris kan være angivet på fakturaen fra Risskov Bilferie, men skal betales direkte på hotellet.

 

Kundens forpligtelser: Kontrollér, at alle oplysninger er korrekte, før du betaler for bookingen, og vær opmærksom på betalingsdatoen. Ved betaling accepteres alle forhold, der gælder for bookingen, samt generelle vilkår og betingelser, vores privatlivspolitik, hotelbeskrivelsen og bemærkninger på vores hjemmeside.

 

Hotel Voucher

Hotel voucher er inkluderet i de rejsepapirer, der sendes til dig, når bookingen er bekræftet. Denne voucher skal udskrives og afleveres i receptionen ved ankomst. Uden voucheren kan hotellet nægte check-in. På voucheren oplyses hotellets adresse, telefonnummer og opholdets indhold.

 

Børnerabatter

Børnerabat træder først i kraft efter 2 fuldt betalende rejsende i et dobbeltværelse. Barnets alder på ankomstdagen skal oplyses. Hvis et barns alder er angivet forkert, har hotellet ret til at opkræve en eventuel prisdifference.

 

Rejseannulleringsbeskyttelse

Vi anbefaler, at der tilkøbes en rejseannulleringsbeskyttelse, som berettiger til, at opholdets pris kan refunderes (ekskl. ekspeditionsgebyr og rejseannulleringsbeskyttelsen). Rejseannulleringsbeskyttelsen dækker afbestilling i tilfælde af akut opstået sygdom, dødsfald (herunder dødsfald i nærmeste familie) eller ulykkestilfælde såsom indbrud og brand hos rejsedeltageren selv. Rejseannulleringsbeskyttelsen dækker indtil afrejse fra hjemmet og kan kun bruges én gang. Afbestilling skal straks foretages til Risskov Bilferie og behørig dokumentation (f.eks. lægeerklæring, politirapport m.v.) skal i alle tilfælde fremsendes med angivelse af bookingnummer og kontonummer til refusion. Eventuel udgift til fremskaffelse af dokumentation er for egen regning. Prisen for en rejseannulleringsbeskyttelse er 6% af opholdets pris og skal tilføjes før betaling af bookingen.

I tilfælde af en rejsendes død eller akut opstået sygdom, kan familie samt op til 4 andre rejsedeltagere afbestille deres ophold.

 

Betaling

Bestillingen er bindende, når faktura fra Risskov Bilferie er modtaget.

Betalingsfristen fremgår af fakturaen. Betaling skal ske online på vores hjemmeside med Visa eller MasterCard. For bookinger med betalingsfrist minimum 7 dage før ankomstdato kan betaling også ske via bankoverførsel til følgende konto: Reg. nr.: 7118 Kontonr.: 0001444101 i Sydbank med angivelse af bookingnummeret som reference eller ved brug af det vedlagte indbetalingskort. Kvittering fremsendes pr. email, når indbetalingen er registreret. For bookinger der overstiger kr. 8.000,- tilbydes en betalingsordning med depositum på 20 % 5 hverdage efter modtagelse af faktura og restbeløb senest 45 dage før ankomst.

 

Ankomst og afrejse

Check-in- og check-out-tider er angivet på hotel voucher sammen med adresse og kontaktoplysninger for hotellet. Hvis du forventer at ankomme senere end kl. 18.00, anbefaler vi, at du kontakter hotellet inden ankomst for at aftale nærmere.

 

Ændringer og afbestilling

Alle ændringer, såsom datoer, varighed, valgte værelser, navn osv. eller afbestilling af bookinger skal godkendes af hotellet og Risskov Bilferie, og der opkræves et gebyr herfor. Gebyret afhænger af antallet af dage til ankomst i henhold til nedenstående gebyrtabel.

Gebyrniveau

Dage indtil ankomst*

Ændringsgebyr, dog minimum kr. 150

Afbestillingsgebyr, dog minimum kr. 150

Niveau 1

30+ dage

10% af forskelsbeløbet

10% af opholdsprisen

Niveau 2

14 – 29 dage

30% af forskelsbeløbet

30% af opholdsprisen

Niveau 3

8 – 13 dage

40% af forskelsbeløbet

40% af opholdsprisen

Niveau 4

0 – 7 dage

Ændring ikke mulig

100% af opholdsprisen

* For nogle hoteller kan gebyrniveauerne afvige fra standardbetingelserne angivet i tabellen her. I disse tilfælde er niveauerne specificeret på fakturaen og vil tilsidesætte de niveauer, der er angivet her.

 

Forskelsbeløb = samlet gammel opholdspris minus samlet ny opholdspris.

Opholdsprisen defineres som fakturabeløbet minus alle gebyrer (ekspeditionsgebyr, ændringsgebyr, forsendelsesgebyr, omkostninger til rejseannulleringsbeskyttelse).

Hvis en booking annulleres, beregnes ny opholdspris til 0,-  

Alle gebyrer samt omkostninger til rejseannulleringsbeskyttelse kan ikke refunderes.

Ved ændring af en booking overføres alle eksisterende gebyrer til den nye booking, og der opkræves et ekstra ændringsgebyr.

Ved udeblivelse fra første nat på opholdet, betragtes dette som en annullering.

Rejseannulleringsbeskyttelse og bestillingskoder kan ikke tilføjes eller ændres efter betaling.

 

Arrangørens ansvar

Risskov Bilferie er ikke ansvarlig for mangler, ændringer og/eller aflysninger, der skyldes force majeure eller force majeure-lignende hændelser, dvs. hændelser, som Risskov Bilferie på bestillingstidspunktet ikke havde mulighed for at forudse, afhjælpe eller afværge. Risskov Bilferie påtager sig intet ansvar for aflysninger, ændringer eller forsinkelser, der skyldes aftalebrud, hotelfejl, tekniske problemer, problemer med bilen eller anden transport, vejrforhold, epidemier m.v., som vi ikke har indflydelse på. Ændringer, der ønskes på grund af disse omstændigheder, er underlagt ovenstående betingelser for ændringer. Risskov Bilferie og hotellet påtager sig intet ansvar for gæsten under opholdet, ligesom der ikke er nogen forsikringsdækning for gæsten eller dennes ejendele. I er forpligtet til at følge hotellets regler. Brydes hotellets regelsæt, er Risskov Bilferie ikke ansvarlig for evt. omkostninger, I kan blive pålagt som følge deraf.  Risskov Bilferie garanterer ikke internetadgang på hotellerne, som normalt kun er tilgængelig i og omkring lobbyområdet.

 

Prisændring

Risskov Bilferie forbeholder sig ret til at ændre priserne på vores hjemmeside fra dag til dag, eksempelvis som resultat af uforudsete ændringer af valutakurser, moms, skatter og miljøafgifter. Der ydes ikke prisgaranti på priser i annoncer og på hjemmesiden.

 

Forbehold

Risskov Bilferie tager forbehold for eventuelle tryk- og tastefejl på vores hjemmeside, i annoncer og nyhedsbreve samt individuelt tilsendte tilbud.

 

Rejseforsikring

Risskov Bilferie anbefaler, at du køber en rejseforsikring, der dækker sygdom, hjemtransport og bagage under din rejse. Vi påtager os intet ansvar for manglende forsikringsdækning.

Medbring dit blå EU-sygesikringskort for at få adgang til offentlige sundhedsydelser, når det er nødvendigt under et besøg i et EU/EØS-land.

 

Transport

Medbring altid jeres pas, når I rejser udenfor Danmark. Når I rejser i bil, skal bilens originale registreringsattest og forsikring, advarselstrekant og gul sikkerhedsvest medbringes. I mange europæiske lande er der også lovkrav til visse ting i bilen. Det anbefales, at du tjekker reglerne for de lande, du rejser til. I nogle lande betales vejskat i form af en mærkat/vignet, der sættes på bilens forrude, eller ved kontant betaling undervejs. Dette købes normalt ved grænsen. Flere europæiske lande har miljøzoner i byerne og kræver derfor et miljømærke i bilen. Information om parkeringsafgifter kan findes i hotelbeskrivelsen på www.risskov-bilferie.dk. Bemærk venligst, at Risskov Bilferie kun sælger ophold. Transportmidler er kundens eget valg og ansvar.

 

Uudnyttede ydelser

Refunderes ikke.

 

Reklamation

Skulle der være uoverensstemmelser i forbindelse med opholdet, skal I altid straks kontakte hotellet, så de har mulighed for at afhjælpe eventuelle fejl og mangler på stedet. Hvis det fortsat ikke er tilfredsstillende, kontaktes Risskov Bilferie. Vi bestræber os på at hjælpe, mens I stadig er på opholdet. Venter I med at kontakte os til efter hjemkomsten, har vi desværre ikke mulighed for at udbedre skaden og I har som udgangspunkt ikke krav på erstatning. Øvrige reklamationer skal være Risskov Bilferie (info@risskov-bilferie.dk) i hænde senest 2 uger efter hjemkomst med en beskrivelse af forløbet og så vidt muligt med vedhæftning af visuel dokumentation i form af billeder. Vi vil herefter tage kontakt til hotellet og behandle reklamationen. Herefter vil du modtage vores afgørelse.

 

Gavekort

Gavekort er gyldige i 36 måneder fra udstedelsesdatoen og kan kun bruges til køb af ophold på www.risskov-bilferie.dk. De kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges til køb på hoteller. Ubrugte købte gavekort kan refunderes inden for 14 dage efter modtagelsen.

Bonusgavekort skal benyttes individuelt og kan ikke kombineres med andre gavekort. Bonusgavekort er gyldige i 12 måneder fra udstedelsesdatoen, medmindre andet er angivet.

 

Privatlivspolitik

Risskov Bilferie indsamler data i form af cookies og personoplysninger i overensstemmelse med gældende love og regler. Data indsamles til forskellige formål, herunder bestilling og levering af køb, kunderegistre, fakturering, inkasso, markedsføring, statistik mv. En detaljeret forklaring af Risskov Bilferies Privatlivspolitik kan findes på https://www.risskov-bilferie.dk/persondata/. Ved booking af ophold og andre ydelser accepteres Risskov Bilferies Privatlivspolitik.

 

 

Gældende lov og værneting

Ethvert søgsmål mod Risskov Autoferien AG afgøres efter schweizisk ret, og anlægges ved schweizisk domstol eller voldgift. Værneting er Retten i Cham, Kanton Zug, Schweiz.

Tlf. 70 22 77 17
Handelsregister CH-170.3.035.097-7

Hjemmeside: www.risskov-bilferie.dk

 

01.01.2024, version 1.1.9

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.