REGIONER

BYER

» 
Luxembourg by

Vores destinationer

Luxembourg

Det lille landfaste land Luxembourg, der grænser op til Belgien mod vest og nord, Tyskland mod øst og Frankrig mod vest. Det gør dette lille land tilgængeligt for at nyde en kør-selv-ferie eller weekend væk fra næsten hvor som helst i Nord- eller Vesteuropa. Når du først kører gennem de bølgende bakker og skove, hvor du støder på små, maleriske byer og maleriske scener, vil du snart forstå, hvor charmerende Storhertugdømmet Luxembourg er.

Det kan være at Luxembourg by er landets omdrejningspunkt, din base og den perfekte storbyferiedestination. Men det er skønheden i landskabet, de middelalderlige slotte, der har udsigt over de små byer spredt over hele landet, der gør dette land til det perfekte køreferiested.

Der er Moseldalen, en region, der dyrker landenes fine vine til at udforske, eller de klippefyldte kløfter i Müllerthal-regionen, hvor de mange tilgængelige vandrestier giver dig mulighed for at nyde det barske landskab og frisk luft.

Luxembourg by er det charmerende midtpunkt. Et af Europas økonomiske centre og landets bankende hjerte. Med sin maleriske gamle bydel, fremragende museer og pulserende moderne atmosfære, er der ingen tvivl om, at du bør gøre byen til din base for din kør-selv-ferie.

Luxembourgs skønhed kombineret med dets størrelse betyder, at du kan dække en hel del selv på få korte dage. Der er virkelig ingen bedre kør-selv-destination end Luxembourg.
Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.