REGIONER

BYER

» 
Čatež ob Savi

Vores destinationer

Slovenien

En bilferie til Slovenien er en drømmeferie for hele familien. Hos Risskov Bilferie tilbyder vi et bredt udvalg af spændende oplevelser. Landet byder på kontrastfyldte alpelandskaber, solrige og børnevenlige sandstrande, bølgende vinmarker og imponerende bjerghuler. Besøg et af landets mange slotte eller kig forbi middelalderbyen Piran, der ligger omgivet af Adriaterhavet. En familieferie er oplagt, men det kan også være en romantisk kurferie for to eller et spaophold med veninderne.

Tag på kør-selv sommerferie til Sloveniens kyst, der ligger i den sydvestlige del af landet og grænser op til Italien og Kroatien. Her er der lagt op til badeferie ved Adriaterhavet og besøg i de charmerende kystbyer, som byder på kulturelle og historiske oplevelser. I kan blandt andet besøge byen Piran der er fuld af smukke bygningsværker og samtidig i tæt kontakt med naturen og middelhavet. Her får I følelsen af at træde direkte ind i et postkort. Byen har smukke gallerier, butikker og charmerende caféer og I kan spise frokost helt ned til vandet i byens havneområde. I kan også besøge den pulserende kystby, Koper. Oplev resterne af den engang så mægtige bymur, de historiske monumenter og også den største katedral i Slovenien, som står centralt i byen. Vil I opleve et fantastisk naturfænomen skal I tage til hulerne i Skocjan, der er nogle af verdens mest kendte underjordiske huler. Her finder I den største og dybeste underjordiske kløft i verden.

I kan også tage på en skøn familieferie i den østlige del af Slovenien. Tag eksempelvis på sommerferie til Čatež ob Savi, der er en by beliggende ved floden Sava. Catez byder på mange aktiviteter og ligger i smukke omgivelser. Landsbyen er især berømt for det velbesøgte Therme Catez, der er fantastisk med sit kæmpe udvalg af vand- og spa-faciliteter. Ikke langt fra Catez finder I også byen Brezice der er kendt for sine mange slotte. Tag en kulturel tur gennem byen, kryds den 527 meter lange jernbro over floderne Sava og Krka og se det stolte vandtårn i centrum af byen. På Brezice Slot kan I besøge det kulturhistoriske museum med udstillinger om områdets arkæologiske og etnografiske historie samt en samling af moderne historie. Byen er samtidig omkranset af bølgende vinmarker og her er gode muligheder for at smage regionens velsmagende vine.

I kan også køre en tur til Ljubljana, der er Sloveniens hovedstad. Byen er beliggende ved floden Ljubljanicas udløb i floden Sava i det centrale Slovenien, mellem Alperne og Adriaterhavet. Byen har 280.310 indbyggere og byder på mange spændende seværdigheder. Her kan I blandt andet besøge Ljubljana Slot der er et slotskompleks stående på en bakketop over byens centrum. Oprindeligt var slottet bygget som en middelalderlig fæstning i det 11 århundrede og igennem tiden har adelige boet på slottet, men i dag er det udelukkende en kulturhistorisk seværdighed. I kan også se den smukke drage bro fra år 1900, der går over floden og er kendt for sine mange dragestatuer. Det er også muligt at se hovedstaden fra en anden vinkel, I kan nemlig leje kajakker eller paddle board og se på byen fra floden.

Slovenien er dejlig året rundt og I kan her nyde en sommerferie med hele familien ved kysten, eller tage på vandreferie i den smukke natur, I kan også besøge hovedstaden Ljubljana og udforske den spændende by. Slovenien byder på mange oplevelser og er en skøn destination til jeres kør-selv ferie.

Læs mere ...
3
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.