REGIONER

» 
Bøhmen

BYER

» 
Plzen
» 
Prag

Vores destinationer

Tjekkiet

Tjekkiet er et land spækket med mange oplevelser. Tag på storbyferie i hovedstaden Prag, oplev historie på en forlænget weekend i Plzen eller tag på spaweekend i en af landets mange kurbyer. Tjekkiet er verdenskendt for deres øl og en god pilsner kan nydes overalt. Tag på familieferie i den mangfoldige region Moravia (Mæhren) eller nyd en aktiv ferie i et af landets utallige skønne naturområder.

Tjekkiets hovedstad, Prag, beliggende ved Moldaufloden, er kendt som Europas kulturby nr. 1 med historie, kultur, et spændende køkken og gode shoppingmuligheder. Byens historiske centrum på over 860 hektar, har været på UNESCO’s liste siden 1992 og byder på mange spændende seværdigheder. Oplev den gamle bydel, Stare Mesto, med statuen af Skr. Johannes af Nepomuk og den Gamle Rådhusplads, Staromestske Namesti. I kan også tage en tur forbi "mini-Eiffeltårnet" ved Petrin-højen og opleve den enorme Borg der ligger midt i byen, der er det største slotskompleks i Europa. Naturligvis må I heller ikke gå glip af et besøg ved Karlsbroen, der er den mest kendte seværdighed i byen. Har I børnene med er et besøg i Prag Zoo et oplagt udflugtsmål. Prags Zoologiske Have ligger i et naturskønt område, nord for centrum og den smukke zoo blev i 2015 kåret som verdens 4. bedste zoologiske have.

Besøg den historiske region Mæhren i den sydøstlige halvdel af Tjekkiet. Regionen er opkaldt efter floden Morava og byder på fantastiske naturoplevelser, som det fredede naturområde ved Thaja eller Palava. I kan også her i regionen besøge kurbadene og de klimatiske kursteder som f.eks. Jeseník, Luhacovice og Teplice nad Becvou, der tilbyder mange forskellige helse- og wellness programmer. Slottet Pernštejn er et af de mest besøgte slotte i Moravia og den imponerende bygning har blandt andet været kulisse til flere film. Det blev bygget for 800 år siden og er et af Europas bedst bevarede gotiske renæssanceslotte. Vil I ud i den smukke natur kan I besøge det beskyttede naturområde Žďárské Vrchy i De Moravske Bjerge. Her kan I nyde stilheden, tage på smukke vandreture eller svømme i Milovský søen. I byen Brno kan I opleve byens smukke katedral, Skt. Peter og Paul. Katedralen blev bygget tilbage i 1200-tallet og fremstår som et af Tjekkiets nationale kulturmonumenter.

I kan også tage på kør-selv ferie til den vestlige halvdel af Tjekkiet, til regionen, Bøhmen. Her er der gode muligheder for en aktiv ferie med vandre- og cykelture i den smukke natur, I kan også opleve den spændende kulturhistorie eller forkæle jer selv i en af de mange kurbyer. Besøg blandt andet kurbyen, Karlovy Vary, der med sine mere end 60 varme kilder, er en af de største og mest berømte kurbyer i Tjekkiet. I kan også tage ud i den friske luft og besøge, Ulve Gruben, der oprindeligt var en gammel mine, hvor de gamle hulrum nu er kollapset og dermed har dannet imponerende kløfter. Vil I på skiferie kan I tage til Keilberg, der ligger i Erzgebirge-bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Keilberg er det største skiresort i området og takket være det gode udvalg af pister er skiresortet for både begyndere og øvede.

Uanset hvilken type kør-selv ferie I leder efter, om det er sommerferie, skiferie, storbyferie eller en forlænget weekend med wellnessophold, så finder I hvad I leder efter i Tjekkiet, her er udvalget stort og det smukke land er et besøg værd året rundt.

Læs mere ...
5
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.