Badeland

Få ting i livet bringer børnefamilien sammen, som et par afslappende og bekymringsfri dage fyldt med sjov og hygge, vandplaskeri og action. Badelandsferien har en forunderlig evne til, at lade gæsterne glemme hverdagen og ofte bliver de ferieminder der skabes siddende i både børn og forældre i mange år frem. Badelandet tilbyder med andre ord en ganske unik form for kvalitetstid, hvor ungerne vil hygge sig i stor stil og hvor mor og far, i fulde drag, kan nyde en tiltrængt omgang afslapning.

Mange af de store badelande tilbyder noget for både store og små med vilde vandrutsjebaner, bølgebassin og vandlegetøj til de store og mellemstore børn, babybassiner og børnepools til de mindste og rendyrkede svømmebassiner, boblebad, wellnessbassiner, massage og saunalandskaber til de voksne – altsammen ofte i et herligt tropisk klima, som giver følelsen af at være langt væk hjemmefra. En anden god ting er, at badelandene som oftest er indendørs, eller i det mindste har en indendørs afdeling, så ferien aldrig påvirkes af vejrforholdene.

Særligt herhjemme i Skandinavien og i Tyskland har vi nogle af Europas bedste badelande og ’Erlebnisbäder’ (direkte oversat fra tysk: Oplevelsesbade). Lalandia er nok noget af det første man tænker på, når man siger badeland i Danmark, og det er slet ikke så mærkeligt endda, for den i Billund er faktisk Nordeuropas største af slagsen. Lalandias herlige AquaDome tilbyder faciliteter i verdensklasse og man behøver ikke bo på stedet for, at besøge vandlandet – hverken i Billund eller i Rødby. I stedet kan I spare gode penge og finde et billigt hotelophold i nærheden og købe adgang til AquaDome for en dag ad gangen.

I de seneste årtier er der kommet flere til og Danmarkskortet har i dag et rigt antal af forskellige badelande, som f.eks. The Reef i Frederikshavn, Blåvand Badeland nær Esbjerg, Nyborg Badeland på Fyn samt adskillige vandparker under Dayz-kæden, som for nylig skiftede navn til Landal Greenparks.

Både i Norge og Sverige finder I også flere gode badelande som f.eks. Sørlandsbadet og Aquarama i det sydlige Norge og vandlandet, Lost City, i det kolossale oplevelsesscenter, Gustavsvik, i Örebro i Sverige. Der er gode muligheder for, at kombinere de herlige familieoplevelser i de norske og svenske badelande med andre aktiviteter såsom skiferie, vandreture i naturen og skærgårdseventyr.

Syd for grænsen findes et sandt hav af det tyskerne kalder Erlebnisbäder (oplevelsesbade) som, ligesom vi kender det fra de danske badelande, kombinerer vilde vandrutsjebaner og wellness i nogle af Europas største og flotteste vandparker. I Nordtyskland kan I f.eks. besøge HanseDom i Stralsund eller badelandet Wonnemar i den charmerende havneby og hansestad, Wismar. De nordtyske badelande er ideelle for en kør-selv familieferie, i det køreturen ikke er så lang og samtidig kommer I ned i nogle ganske anderledes omgivelser og får et afbræk fra hverdagen. Men I kan også køre en tur lidt længere ned til det naturskønne Harzen hvor det enorme badeland, Vitamar, ligger, eller køre østpå og opleve Tropical Islands, syd for Berlin.

Mulighederne er mange, og Risskov Bilferie har et godt udvalg af hoteller i nærheden af nogle af Europas bedste badelande. Så find et tilbud på et hotel her på siden, som passer lige til Jer, og tag hele familien med på en herlig ferie i nærheden af et af Europas mange skønne badelande.

Læs mere ...
6
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.