Polen

Polen er et spændende land, der byder på mange gode feriemuligheder. Det smukke land mod øst er en del af EU og har både skøn natur, gode strande og interessante byer med kulturelle oplevelser. De mange traditionsrige byer som Krakow, Poznan og Gdansk rummer essensen af den polske kultur og tilbyder en unik atmosfære.

Den nordlige del af Polen byder på dejlige oplevelser og et behageligt klima langs de flotte sandstrande ved Østersøkysten. Rigtigt mange af hotellerne langs kysten tilbyder fantastiske wellnessfaciliteter og den nordligste del af landet er derfor en perfekt destination hvis I ønsker en afslappende ferie. Nyd en vandretur på de lange stande i eget tempo og er I heldige kan I her finde ravstykker. Ved havet ligger også de gode badebyer Kolobrzeg og Stettin, der er populære turistdestinationer. Stettin er desuden, tæt ved den tyske grænse, den største havneby ved Østersøen. Langs kysten finder I også byen Darlowo og her kan I besøge det imponerende Darlowo slot, der tilhørte Kong Erik af Pommern, der tilbragte de sidste 10 år af sit liv her. Er I til en anderledes oplevelse, kan I nyde en orgelkoncert i den smukke, gotiske domkirke i Kamien Pomorski. Kirken kan spores helt tilbage til 12. århundrede og under kirkens gulv er flere vestpommerske fyrster og biskopperne af Kamien begravet. I kan også tage en tur til Gdańsk, der er en gammel pommersk havneby ved floden Wislas tidligere munding. Gdańsk er hovedstaden i voivodskabet Pommern regionen og har knap en halv million indbyggere. Byen er grundlagt tilbage i år 997 og har mange smukke bygninger og seværdigheder. I kan blandt andet besøge den store Mariakirke, byens imponerende rådhus eller den berømte kran på havnefronten.

Tager I på kør-selv ferie til det sydlige Polen kan I opleve den flotte natur, de storslåede bjerge og denne del af landet byder blandt andet på mange muligheder for bjergvandring og andre fysiske udfoldelser i naturen. I kan blandt andet besøge Bieszczady National Park, der er landets tredje største. Her er dyrelivet rigt, med flere arter af truede dyr, der trives i området, blandt andet bjørne, ulve, vildkatte, vildsvin, bævere, oddere og rådyr, samt elge og europæiske bisoner. Parken indeholder også interessante fuglearter, herunder ørne og ugler, og er også hjemsted Aesculapian slanger. I kan også tage på storbyferie og besøge den smukke gamle storby Krakow. Byen er den tidligere hovedstad i Polen, landets næststørste by og har tidligere været kåret til årets kulturhovedstad i Europa. Krakow byder på en smuk gammel bydel, som er utroligt velbevaret og rummer bygninger helt tilbage fra 1100-tallet, byen er også en gammel konge by, der byder på et væld af kulturelle oplevelser og I kan nemt komme rundt i byen med sporvogn. Kun 15 km udenfor Krakow finder I den spændende Wieliczka saltmine, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Det er et meget populært rejsemål, med over 1 million besøgende hvert år. I minen finder I smukke træ udskæringer og tre meget smukke underjordiske kapeller. Er I til historiske oplevelser, kan et besøg til KZ-lejren Auschwitz anbefales. Auschwitz ligger vest for Krakow og er en af de mest kendte indenfor bevarede koncentrationslejre og står som et tydeligt bevis på de uhyggelige udryddelser af jøder og forbrydelser mod menneskeheden.

En kør-selv ferie til Polen byder både på kulturelle, naturlige og smukke oplevelser. Mulighederne i Polen er mange. Så uanset om I ønsker en kulturhistorisk ferie, en storbyferie eller et wellnessophold ved vandet finder I mulighederne her. Besøg det dejlige land og kom hjem rig på kulturelle oplevelser.

Læs mere ...
16
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.