REGIONER

» 
Kvarner

BYER

» 
Lovran
» 
Medveja
» 
Opatija
» 
Zadar

Vores destinationer

Kroatien

Sol og strand er oftest blandt hovedtemaerne når I vælger en sommerferie i Kroatien. En rigtig badeferie ved Adriaterhavet bringer glæder til hele familien. Hos Risskov Bilferie har vi hoteller ved flere af Kroatiens populære områder som f.eks. Istrien og Kvarnerbugten. Uanset om det er en ferie med børn eller en afslappende miniferie for to, så er Kroatien det ideelle feriemål. Besøg den smukke badeby Opatija med det azurblå hav og børnevenlige sandstrande eller udforsk oldtidsbyen Pula.

Tag på kør-selv ferie til den smukke halvø Istrien i det nordvestlige Kroatien og tilbring en sommerferie i Istriens charme og bliv inspireret af den fantastiske natur, de spændende byer eller den smukke klippebeklædte kyst i Kvarnerbugten. Adriaterhavskysten er et populært badeferiemål, men er også ideelt til de kulturinteresserede. I området kan I besøge byen Pula og her kan I blandt andet opleve det smukke amfiteater, der blev bygget 81 e.Kr. under kejser Titus. I oldtiden blev det brugt til gladiatorkampe, i middelalderen blev det brugt til ridderturneringer og i dag gives der koncerter, opera- og teaterforestillinger. Området er også perfekt hvis I ønsker en aktiv ferie med sejlsports muligheder samt jogging, vandreture, tennis og cykelture.

Byen Opatija ligger også på halvøen Istrien, ved Kvarnerbugten og er en smuk badeby. Opatija er en af Kroatiens ældste turistdestinationer, men byen er på trods af det stadig nogenlunde uberørt og har formået at bibeholde dens unikke charme. Karakteristisk ved byen er dens grønne haver og parker, den 12 km lange strandpromenade, som bærer navnet Lungomare, samt byens mange springvand. Byen er et populært turistmål både sommer og vinter på grund af de relativt stabile temperaturer.

I kan også tage på besøg i Kroatiens tredje største by, Rijeka, der er landets vigtigste havneby. Byen har masser at tilbyde, som shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, der er museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere.

Har I børnene med på sommerferie er det også oplagt at lægge vejen forbi den kæmpestore vandpark, Aquapark Istralandia, på næsten 81.000 m2, hvor der er noget for alle, der kan lide vand. Her finder I et utal af vandrutsjebaner, forskellige rafting ture, hvor hele familien kan komme med, og meget mere. I kan også tage familien med til Glavani Park hvor I kan kravle rundt oppe i højderne, prøve diverse glidebaner, gynge i bjælker eller blive pakket ind i en stor gummibold og rullet ned ad en bakke.

Kroatien består også af et utal af smukke øer, der indbyder til sommerferie og afslapning. I kan f.eks. besøge øen Rab hvor I kan bade ved Paradise Beach, der er den mest kendte af strandene på øen, da den med sine 1,5 kilometer har rigeligt med plads. Desuden er der lavvandet, hvorfor den er ideel for børnefamilier. I kan også besøge den smukke ø, Lošinj, hvor I finder mange spændende byer og forskellige aktiviteter ved vandet for hele familien.

Klimaet I Kroatien er behageligt hele året. Det solrige land er ikke for varmt om sommeren og vinteren er mild. Det er derfor også muligt at tage på vinterferie eller en miniferie i foråret eller efteråret. Kroatien har udover de smukke sandstrande og utallige spændende øer også en enestående natur, som I kan udforske, hvis I ønsker en aktiv ferie. Kroatien er perfekt til en ferie for hele familien.

Læs mere ...
10
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.