Badeland Danmark

Tag børnene med på en uforglemmelig ferie, med herlige stunder i et af de mange badelande i Danmark. Der er lagt op til vandsjov for hele familien, både indendørs og udendørs, med vilde vandrutsjebaner, udspring, undervandstuneller, bølgebassiner, vandtrampoliner og meget andet. Uanset hvilken landsdel I har i kikkerten for jeres næste familieferie, så finder I helt sikkert et badeland eller vandland i nærheden.


De fleste kender jo Lalandia som har ’aquadomes’ i Billund og Rødby, og må siges at være toppen af poppen, men faktisk er der herlige badelande over hele Jylland, på Fyn, på Sjælland og endda på Bornholm (i forbindelse med Brændegårdshaven). Find et billigt hotelophold og udforsk f.eks. det substropiske badeland i Øster Hurup, Vandkulturhuset i DGI Huset Herning, Fredericia Badeland, Køge Svømmeland, Viborg Svømmehal eller Nyborg Badeland. Derudover må man selvfølgelig ikke glemme, at de fleste danske sommerlande også omfatter vandland, såsom f.eks. Fårup Sommerland, Sommerland Sjælland og Djurs Sommerland. Her på siden har Risskov Bilferie samlet alle de bedste hotelpakker i nærheden af de danske badelande, så dyk ned i udvalget og find den perfekte badelandsferie for netop jeres familie.

Læs mere ...
3
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.