Bornholm

Oplev en af Danmarks dejligste øer på en kør-selv ferie til Bornholm

Bornholm, som ligger i Østersøen, er en ø med en helt særlig stemning. Den er kendt for sine hyggelige byer, enestående natur og historiske attraktioner. Solskinsøen tiltrækker derfor mange gæster fra nær og fjern hvert år og er en oplagt destination til den perfekte kør-selv ferie.

Den storslåede natur på Bornholm er en seværdighed i sig selv. Øen byder på tætte skove og grønne marker, dramatiske klippeformationer og skønne, hvide sandstrande. Kig forbi en af Bornholms mest kendte strande, Dueodde Strand, hvor I kan bygge slotte i det fine sand og bade i det klare vand. Eller tag på en udflugt ud i det grønne og nyd et par hyggelige timer i naturen. Der er et stort udvalg af udendørsaktiviteter og naturoplevelser for hele familien. I kan bl.a køre på mountain bike, sejle i kajak eller løbe en tur i de flotte omgivelser.

Bornholm egner sig også rigtig godt til en cykeltur, så tag endelig cyklen med. I kan cykle rundt på øen i eget tempo, besøge de forskellige byer og opleve de tætte skove og det smukke landskab tæt på. Eller hvad med en vandretur på en af de mange stier? Øen er et fantastisk sted til en aktiv ferie i Danmark.

På en kør-selv ferie til Bornholm er det oplagt at besøge den idylliske by Svaneke, som for nogle år siden blev kåret til Danmarks smukkeste købstad. Her kan I slentre omkring i de hyggelige gader og beundre de flotte bindingsværkshuse og gårde. Kig gerne forbi den gamle bolsjefabrik som ligger på torvet. Her er det nemlig stadigvæk muligt at se hvordan de forskellige bolsjer bliver lavet.

På Jeres tur rundt på øen kan I besøge de mange spændende bornholmske seværdigheder såsom Rundkirkerne. Der er ialt 4 Rundkirker på øen. De flotte rundkirker er bygget som kombinerede kirker og forsvarsværker og de har hver deres eget særpræg. Hvis I er interesseret i dansk historie, så er Hammershus Slotsruin ved Allinge helt sikkert også et besøg værd. Det er nemlig Nordeuropas største borgruin. I Hammerhus Besøgscenter er det muligt at se en udstilling om Hammershus og få et godt indblik i historien omkring ruinen.

Der er også rigtig mange gallerier og museer, hvor I kan gå på opdagelse i øens historie. Bornholms Museum i havnebyen Rønne rummer samlinger om Bornholms historie, mens Oluf Høst Museet i Gudhjem fremviser hans malerier. De fleste museer er meget børnevenlige, så børnene kan komme helt tæt på kunsten – og måske finde inspiration til en ny tegning!

Hvis I trænger til en forfriskning midt i alle de spændende oplevelser, så er der mange gode spisesteder og cafeer at vælge imellem. Husk at besøge et af røgerierne, hvor det er muligt at få nyrøget sild. En rigtig bornholmsk specialitet!

På en miniferie eller længere sommerferie til Bornholm, kan I holde en aktiv ferie eller vælge bare at slappe af og hygge Jer. Her er der masser af oplevelser for hele familien. Så tag en pause fra den travle hverdag og book et ophold på denne populære ø.

Læs mere ...
5
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.