Nordsjælland

Smukke slotte, museer og skønne badestrande på en kør-selv ferie til Nordsjælland

Nordsjælland byder på mange spændende kultur og naturoplevelser hele året rundt. På en ferie i egen bil kan I opleve flotte slotte, kunstmuseer og et smukt landskab med grønne skove, store søer og dejlige strande. Det er en oplagt destination til den perfekte kør-selv ferie.

Besøg nogle af Sjællands smukkeste kyststrækninger og bedste badestrande, som indbyder til skønne badeture og hyggelige gåture i solnedgangen. Eller tag på en udflugt i Dyrehaven eller til kysten langs Øresund og nyd den flotte udsigt over sundet til Sverige. Denne del af Danmark byder på et stort udvalg af ferieoplevelser. 

På en kør-selv ferie til Nordsjælland er det oplagt at besøge byen Helsingør med de hyggelige gader og gamle huse. En af hoved attraktionerne er det eventyrlige renæssanceslot Kronborg, som ligger smukt placeret med udsigt over Øresund. Slottet er åbent for gæster og byder på masser af sjove oplevelser for hele familien. Der tilbydes flere forskellige guidede ture rundt på slottet. Indenfor kan I se den flotte dansesal mens I udenfor kan opleve de gamle kanoner. Husk også at besøge sagnhelten Holger Danske, der sover i Kasematterne under slottet.

M/S Museet for Søfart er et andet oplagt udflugtsmål på en familieferie til Nordsjælland. Museet ligger i smukke omgivelser i Helsingør og det fortæller om Danmark som søfartsnation gennem tiderne. Det er børnevenligt, så børnene kan komme helt tæt på historien og lære rigtig meget om søfart og handel. De kan også tage på spændende eventyr med Drømmeskibet – og hjælpe kaptajnen med at navigere!

Hvis moderne kunst har Jeres interesse, så er kunstmuseet Louisiana i Humlebæk helt sikkert et besøg værd. Det populære musem ligger i naturskønne omgivelser med udsigt over Øresund og rummer en stor kunstsamling samt skiftende særudstillinger. Gå en tur i parken, som omgiver Louisiana, og nyd de mange kunstværker, som synes ét med omgivelserne. Der er ligeledes et stort udvalg af aktiviteter og arrangementer og masser af plads, hvor børnene kan boltre sig.

Den charmerende by Hillerød byder på masser af kultur, historie og shopping. Faktisk har byen lidt af det hele; gode spisesteder, en dejlig gågade med mange forretninger samt det eventyrlige Frederiksborg Slot. Slottet blev bygget af Christian den 4. i begyndelsen af 1600-tallet og det ligger midt i slotssøen, omgivet af den smukke slotshave. Siden 1878 har Frederiksborg Slot også dannet rammerne om Det Nationalhistoriske Museum, som fortæller 500 års danmarkshistorie.

På Jeres ferie kan I også besøge en eller flere af de hyggelige byer på nordkysten. Gilleleje, Tisvilde og Liseleje byder på hyggelige caféer, små butikker og badestrande så langt øjet rækker. På de lækre strande kan I slappe af, bygge sandslotte og tage en dukkert i bølgerne. I Frederiksværk kan I hoppe ombord på turbåden M/S Frederikke og tage en sejltur på Arresø, mens den idylliske by Hundested byder på en hyggelig havn, små butikker og skøn natur.

På en kør-selv ferie til Nordsjælland kan I kombinere spændende kultur oplevelser med skønne natur aktiviteter. Så pak bilen og tag hele familien med på en uforglemmelig bilferie. Det er nemt at bestille en hyggelig miniferie eller lækre spa ophold til Jeres tur hos Risskov Bilferie.

Læs mere ...
5
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.