Bilferie i Danmark på Ebsens Hotel

Dansk | DKK

Ebsens Hotel Maribo

Bo centralt i Maribo og oplev Lollands mange seværdigheder.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Midt på Maribo´s hovedstrøg
 • Intimt familiedrevet hotel
 • Tæt på strand og natur
451,-
2~3 dage fra
699,-

Én nat inkl. halvpension

Centralt i Maribo

2 dage
Fra 699,- / spar op til 350,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse med eget bad og toilet

2 dage inkl.

 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 3 retters dansk menu/buffet
 • 1 x velkomstkaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink før middagen
 • 1 fl. vin på vær. til deling
Risskov Pakken

Bo centralt i byen

Miniferie i Maribo

3 dage
Fra 999,- / spar op til 451,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse med eget bad og toilet

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Wild Offer

Dette familiedrevne hotel ligger midt på strøget i Maribo med kort afstand til togstationen, butikker, restauranter og caféer, Maribo Domkirke og det naturskønne område omkring Maribosøerne. Der er heller ikke langt til den 30 meter lange sandstrand ved Søndersø eller Maribo Sø Golfklub. Ebsens Hotel tilbyder gæsterne en hyggelig og intim atmosfære og et suverænt udgangspunkt til at udforske denne smukke gamle købstad såvel som det øvrige Lolland-Falster.

Hotellet tilbyder

Hotellets hyggelige restaurant byder på dansk morgenmad og et spændende frokostkort. Om aftenen serveres der som udgangspunkt menu søndag til torsdag og buffet fredag og lørdag. Restauranten er åben 12:00-21:00 og middag serveres kl. 18:00. Udover en ægte omgang dansk hygge i rolige omgivelser, tilbyder dette familiedrevne hotel også gratis trådløst internet og fri parkering. 

Værelser

Ebsens Hotel har 14 værelser. Værelserne er mellem 10 og 12 m2 i størrelsen, og de er simpelt indrettet med TV og eget bad og toilet. Badeværelset er lille på de fleste værelser, og er forsynet med bruser. Nogle af værelserne har ¾ seng (140 cm bred seng). 

Der fås ikke værelser i stueetagen, og man skal ad en trappe for at komme op til værelserne. Nogle af værelserne er kaldes ’kombi-værelser’. Dette består af 2 sammenhængende dobbeltværelser, der deler et bad og toilet i mellem sig. Disse værelser er velegnet til vennepar, der rejser sammen.

Hunde er velkomne mod et tillæg.


Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Maribo Domkirke (0.3km)

Tag på en billig bilferie i Danmark og besøg Maribo Domkirke, der oprindeligt var en birgitinsk klosterkirke, skænket til godset Grimstrup af Dronning Margrethe I. Kirken blev bygget i løbet af 1400-tallet, men blev faktisk først en domkirke i 1803. Inde i kirken kan I se Leonora Christines grav. Hun boede i det gamle munkekloster syd for kirken. 

Frilandsmuseet i Maribo (1km)

Tag en tur til Danmarks tredjeældste frilandsmuseum i Maribo. Museet består af 13 genopførte huse, som tidsmæssigt strækker sig fra slutningen af 1600-tallet og op til begyndelsen af 1900-tallet. Beliggende, omgivet af skov, i et yderst naturskønt område, er det en fornøjelse at gå rundt mellem de gamle huse som f.eks. smedjen og sprøjtehuset. I kan også se en gammel dampmaskine fra Nysted Savværk og en fascinerende lokomobil fra 1872, som har været anvendt til pløjning. Rundt omkring er der anlagt en række forskellige smukke haver som f.eks. en rosenhave og en medicinhave med lægeurter.

Maribo Sø Golfklub (2.8km)

Er I til aktiv ferie og golf så ligger Maribo Sø Golfklub blot 2 km. fra Maribo bymidte og byder på en utrolig smuk bane placeret mellem Maribosøerne. Banens sidste 9 huller er anlagt langs Søndersøens bredder, og der er skåret adskillige panoramiske huller i randbevoksningen, hvilket giver nogle formidable udsigter over søen på jeres vej rundt. Nap en billig bilferie i Danmark og tag en runde golf på denne smukke bane på Lolland.  

Knuthenborg Safaripark (4.5km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev Nordeuropas største safari- og landskabspark med over 1.000 vilde dyr fra alle fire verdenshjørner. Kør på safari mellem næsehorn og andre farlige dyr og kom tættere på end nogensinde før. Oplev nogle af de mest interessante dyrefodringer I har set i en dyrepark og tag en tur med abebussen og kom helt tæt på de sjove aber. Som noget nyt, tilbyder parken nu også sjov og spænding i Limpoland med Europas stejleste vandrutsjebane og masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne. Oplagt til bilferien og med børnevenlige hoteller i området, Knuthenborg Safaripark er en af de mange oplevelser der ligger og venter.

Dodekalitten (21.6km)

På Lollands nordlige kyst ved Kragenæs, er et spændende kunsterisk projekt under opbygning. Billedhugger Thomas Kadziola og komponist Gunner Møller Pedersen vil skabe et storslået monument, bestående af 12 store stenfigurer af granit, som stående i en rundkreds, dagligt vil lade elektroakustisk musik og sang strømme ud. Dette gennem et skjult højtalersystem som bygges ind i de enorme stenfigurer. Når dette interessante monument står færdigt, vil man få en helt speciel oplevelse, når man stiller sig midt i cirklen. Arbejdet er stadig i gang, men nogle af figurerne er allerede sat op og tiltrækker allerede mange interesserede mennesker.

Fuglsang Kunstmuseum (27.1km)

Fuglsang Kunstmuseum har til huse i en smuk ny bygning fra 2008. Museet rummer dansk maleri, skulptur og kunst på papir fra ca. 1780-1980, og huser desuden samlinger af de væsentligste kunstnere og strømninger i dansk kunsthistorie – heriblandt Jens Juel, Skagensmalerne og Fynboerne. Museet har, udover samlingerne, 2-3 særudstillinger årligt.

Guldborgsund Zoo og Botanisk Have (29.5km)

Guldborgsund Zoo og Botanisk Have gennemgik, i årene op til 2016, en stor forvandling, i form af nyrenovering og oprettelse af helt nye anlæg. Parken lægger stor vægt på dyrenes mulighed for, at udfolde deres naturlige adfærd, samtidig med at gæsterne skal kunne komme helt tæt på.

Middelaldercentret (28km)

Nyd en billig weekendferie eller miniferie og oplev lidt af Danmark. I Nykøbing Falster finder I Middelaldercentret, som byder på oplevelser for hele familien. Kom tilbage i tiden og få et spændende indblik i middelalderlivet, med bragende kanoner, ridderturneringer, købstader og meget mere. I Middelaldercentret får I en, vel afmålt, blanding af spænding, historie og aktiviteter. Det er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie i Danmark. 

Femø (36.9km)

Den lille ø Femø ligger i Smålandsfarvandet nord for Lolland, men hører til Lolland Kommune. De to største byer hedder Nørreby og Sønderby. Fra øens vestside er det muligt lige at skimte Storebæltbroens pyloner, der står omkring 50 km væk og fra øens nordspids er det muligt at se den gamle Storstrømsbro, der ligger ca. 30 km væk.

Femø tilbyder alt det, der er godt for sjælen og kroppen. Ro og fred, men vigtigst af alt muligheden for at få genopladet batterierne. Der er masser af muligheder for at udforske øen på cykel og der er skønne strande med gode bademuligheder. Der kan også fiskes, padles eller surfes. Naturen gør det oplagt at tage kameraet med, en enestående chance for at få fyldt hjemmearkiverne op med de idylliske scenarier, som bare ligger og venter på at blive ”skudt” – så glem ikke kameraet.

Nyd en gåtur langs Pigmosevej ned til havnen, hvor der er udskænkning og en god og hyggelig stemning blandt gæster og sejlere.

Danmarks Traktor museum (31.5km)

Oplev mere end 200 gamle traktorer og motorer på Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup på Falster. Museet blev grundlagt i 1988 og er indrettet i en gammel pakhusbygning fra 1918. I dag huser museet bl.a. en næsten komplet samling af den danske Bukh-traktor med særudgaver og prototyper. I finder også en fantastisk dampdrevet traktormaskine fra 1901. Danmarks Traktormuseum har løbende forskellige særudstillinger. I 2011 havde man f.eks. en særudstilling hvor temaet var sjældne traktorer.

Falster Golfklub (38.5km)

Hos Falster Golfklub kan I spille golf på en af de bedste skovbaner i Danmark. Hvis Falster Golfklub havde ligget nærmere en storby, havde den været internationalt kendt – så god er banen. Den 40 år gamle bane byder på en utrolig smuk og afvekslende natur. Golfbanen ligger naturskønt og omkranset af skov. Golfklubben tilbyder en 9-hullers og 18-hullers bane, som er kendt for smalle fairways.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Bandholm Hotel

Inkl. halvpension og 1 glas bobler til maden

Lolland

Miniferie på Bandholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 2 x 1 glas bobler til maden
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • Gratis internet og parkering

1.291,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Et skønt hotel med flere priser på bagen

Læs mere

Milling Hotel Søpark Maribo

Inkl. halvpension, kaffe og kage

Lolland

Tæt på Maribo centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x Eftermiddagskaffe & kage samt popcorn
 • Gratis parkering

778,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Lige ned til Søndersø

Læs mere

Hafen Hotel Schützenhof

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Solskinsøen Fehmarn

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Gratis internet og parkering
 • 2 x coffee to go 7:00-10:30

429,-
Kun
749,-

Vis kort

Sandt ferieparadis midt i Østersøen

Læs mere

Hotel Burg-Klause

Ophold med halvpension

Østersøkysten

Wellness på Femern

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Sauna og gratis lån af badekåbe
 • Gratis internet og parkering

251,-
Kun
1.069,-

Vis kort

Moderne hotel på Femern

Læs mere

FF&E Hotel Dania

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Solskinsøen Fehmarn

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x voucher til 1 glas øl, vin eller sodavand (inden 18:00)
 • Gratis internet og parkering

149,-
Kun
819,-

Vis kort

Perfekt til en familieferie ved stranden

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.