Bilferie til Hotel am Schloss Ahrensburg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel am Schloss Ahrensburg

Kulturel miniferie imellem Hamborg og Lübeck

Se Schloss Ahrensburg
God mad og hygge
Tæt på Hamburg
 • 170 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 130 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 170 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Hund

Hotellet

Glæd jer til at holde ferie på Hotel am Schloss Ahrensburg, hvor I vil blive mødt af en venlig og afslappet atmosfære, som indbyder til at nyde livet og slappe af. Herfra kommer I nemt til nogle af Nordtysklands mest interessante byer såsom f.eks. Hamburg.

Hotellet tilbyder

Hotellet serverer en morgenmadsbuffet, der sikrer jer en god start på dagen og i hotellets elegante og moderne restaurant Söbentein, kan I spise jeres aftensmad. Hotellets køkken er dygtigt og erfarent, og serverer både internationale og lokale retter efter årstiden. Om aftenen inviterer hotellets stilfulde bar jer desuden ind til en hyggelig stund, hvor I kan få et glas vin eller en cocktail som afslutning på dagen. 

I kan nyde en bayersk snack eller drink i hotellets biergarten – Biergarten am Alten Markt - om sommeren. Her sidder I under smukke gamle træer, direkte ved den gamle slotskirke.

Hotellet har desuden sauna og fitnessrum, der kan benyttes mod et mindre gebyr. En badekåbe kan I låne mod et depositum i receptionen. Der er adgang til gratis internet på hotellet. Der forefindes få gratis parkeringspladser nær hotellet. Alternativt er der mulighed for parkering i garage mod gebyr. Der er ikke langt til togstationen, så I kan let lade bilen stå på hotellet og tage en dagstur til Hamburg med offentlig transport. I kan købe togbilletter i receptionen.

Værelser

Hotellets værelser er hyggeligt indrettede med friske farver og enkelt design. Alle værelser har eget bad/WC, hårtørrer, telefon, fladskærms-TV og enkelte værelser har egen terrasse eller balkon.

Bemærk at

*Såfremt I har bestilt et ophold med 1 glas rød- eller hvidvin (før kl.18) får i udleveret 1 Voucher per person og ophold til 1 glas vin, øl eller sodvand som skal anvendes inden kl.18.
I kan vælge mellem følgende drikkevarer: Fadøl 0.3l, husets rød- eller hvidvin 0,2l eller sodavand 0,33l.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

På forespørgsel:
50% rabat på Green Fee til Golfclub Siek og Golfclub Sülfeld. I skal selv bestille tid hos golfklubberne. Ved ankomst til hotellet udleveres en rabatkupon, som skal afleveres til golfklubben ved ankomst.

Der er gratis udendørs parkering ved hotellet samt mulighed for parkering i garage mod gebyr.

Ahrensburg Slot er åbent 11.00-17.00 på følgende dage: November-februar: onsdag, lørdag og søndag. Marts-oktober: tirsdag-torsdag og lørdag-søndag.

Vis flere

Værd at se

 • Ahrensburg (0.3 km)

  Smukke Ahrensburg daterer helt tilbage fra det 13. århundrede og har dermed en masse interessant historie at byde på. Borgen, “Arx Arnsburga,” som blev bygget til forsvar af byen, er der ikke meget tilbage af, men det er stadigvæk muligt at besøge den gamle borgruin og lade fantasien arbejde sig tilbage i tiden. Den hyggelige by har masser af små butikker med et rigt udvalg af keramik og kunst blandet med caféer og restauranter og et hyggeligt men også pulserende byliv. Også det smukke slot i Ahrensburg, fortjener et besøg. Få en rundtur i de prægtige sale og smukke rum i rokokostil, og især de nyrestaurerede værelser i den vestlige del af slottet fremstår helt fantastiske med parketgulve, stuklofter og meget smukke og fine møbler fra perioden.

  Ahrensburg
  Ahrensburg
 • Schloss Ahrensburg (0.5 km)

  Hovedseværdigheden i Ahrensburg er det smukke, hvide renæssanceslot, Schloss Ahrensburg. Det ligger i midten af den grønne slotspark – på en lille ø i midten af en sø. Slottet blev bygget sidst i 1500-tallet, og blev i 1955 indrettet som museum, hvor der i dag udstilles møbler, porcelæn og kunst. Desuden fortæller en del af museet om slottet og områdets historie.

  Schloss Ahrensburg
  Det smukke Schloss Ahrensburg byder bl.a. på spændende udstillinger som kan ses under en ferie nær Hamburg
 • Badlantic Ahrensburg (1.0 km)

  Badlantic Freizeitsbad er et badeland med et alsidigt udbud af vandaktiviteter. Her er der svimmingpool, bølgebad og wellnessoase. Alternativt kan I besøge Saltoasen. Dette er et rum med flere ton salt på gulv og vægge, der er indrettet til at slappe af i. I rummet er der skabt et klima og en luftfugtighed i lighed med det, man finder ved Det Døde Hav. Ved indånding af luften i rummet indtager I værdifulde mikroelementer og mineraler fra salten. Et 45 minutters besøg er akkompagneret af lysterapi og afslappende musik. Så forkæl dig selv med en forkælelsestur og en ægte wellnessferie på en kør-selv ferie.

  Badlantic Ahrensburg
  Badlantic Ahrensburg
 • Hamborg (34.5 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Hamborg
  Hamburg
 • Tierpark Hagenbeck (28.2 km)

  Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet. Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

  Tierpark Hagenbeck
  Tierpark Hagenbeck er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium.
 • Holstentor (29.0 km)

  Den ikoniske byport, som sikrede den gamle by's centrum fra vest, betragtes af mange som symbolet på Lübeck. I dag fungerer byporten også som museum, hvor I rigtig kan opleve historien og den fantastiske bygning. Lübeck er en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold!

  Holstentor
  Hold miniferie i Lübeck og se den ikoniske byport, som af mange betragtes som symbolet på Lübeck.
 • AlsterTour (32.7 km)

  Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv sommerferie til Hamborg. Prøv at tage på sightseeing på Alster-floden og se byen og dens mange spændende facetter fra en unik vinkel. Har I lyst til en mere romantisk tur tilbydes en speciel ”Twilight Tour” hvor I vil kunne nyde solnedgangen mellem Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tændes rundt om i byen. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

  AlsterTour
  Tag på sightseeing på Alster-floden med hele familien.
 • Lübeck (42.9 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen. Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

  Lübeck
  Besøg den historiske by Lübeck på en ferie sydpå.
 • Timmendorfer Strand (55.3 km)

  Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand, den længste strand i Schleswig-Holstein.
 • Outlet centret McArthurGlen Neumünster (64.1 km)

  Tag en shoppe dag til outlet centret McArthurGlen i Neumünster, hvor I kan shoppe jeres favorit designer-varemærker nedsat med 30-70 % rabat hele året rundt. Her finder I et stort udvalg af tøj, tilbehør og fodtøj, elegante ting til hjemmet og smart sportstøj. Udforsk fantastiske mærker og masser af nye trends.

  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
Vis flere

Kort

Hotel am Schloss Ahrensburg
Am alten Markt 17 22926 Ahrensburg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat