Miniferie til Nordtyskland på Hotel Apfelblüte

Dansk | DKK

Hotel Apfelblüte

Bo tæt på UNESCO-byen Stralsund, stranden og naturskønne Rügen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt hotel tæt på stranden
 • Oplev UNESCO-listede Stralsund
 • Udforsk naturskønne Rügen
1.488,-
3~8 dage fra
599,-

Inkl. halvpension

Tæt på Stralsund

3 dage
Fra 599,- / spar op til 346,-
SPAR
4 dage
Fra 879,- / spar op til 539,-
SPAR
5 dage
Fra 1.149,- / spar op til 741,-
SPAR
6 dage
Fra 1.419,- / spar op til 944,-
SPAR
7 dage
Fra 1.619,- / spar op til 1.216,-
SPAR
8 dage
Fra 1.819,- / spar op til 1.489,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotel Apfelblüte ligger bare 5 km. fra hansebyen Stralsund og den nærmeste sandstrand, ved østersøkysten, i det nordøstlige Tyskland. Stralsunds gamle bydel har været at finde på UNESCO’s verdensarvsliste siden 2002, og byen er desuden kendt for, at være porten til den naturskønne og klippeprægede nordtyske ø, Rügen.

Hotellet tilbyder

Hotellet, som er fra 1994, ligger i Gross Lüdershagen, få kilometer syd for Stralsund, og tilbyder hyggelige og komfortable rammer for et oplevelsesrigt ophold i Nordtyskland. Beliggenheden giver jer alletiders base for, at udforske UNESCO-byen, Stralsund, med sine mange butikker og museer, såvel som de smukke omgivende kystområder. Og ikke mindst har I et godt udgangspunkt for herlige udflugter til den smukke ø Rügen, som byder på masser af dejlig natur, hvide klipper langs kysterne og et utal af muligheder og seværdigheder.

En af de største seværdigheder i nærheden er det store akvarium, ’Ozeaneum’, som i 2010 modtog prisen for Årets Museum i Europa. Overnattende gæster får rabat på besøget her, når I køber billetterne i hotellets reception.

I får den perfekte start på dagen med en god omgang morgenmad i hotellets hyggelige omgivelser. Senere serveres gode retter i restauranten, som har plads til op til 70 personer. I sommermånederne er det også helt oplagt at nyde maden på terrassen.

Hotellet tilbyder udlejning af cykler, så I let og bekvemt kan lade bilen stå, og drage ud i de idylliske omgivelser på to hjul. Har I egne cykler med og trænger til en lapning eller reparation, findes der også en cykelsmed inden for kort afstand af hotellet.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Apfelblüte har 19 hyggelige værelser, som er fordelt over to etager. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Alle hotellets værelser har eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord, komfortable senge, garderobe og satellit-TV.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelserne er udstyret med en 180 cm dobbeltseng med læselampe, satellit-tv, skrivebord, garderobeskab og gratis WiFi. Der er også et badeværelse med brusebad / toilet og hårtørrer. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne er udstyret med en 100 cm enkeltseng med læselampe, satellit-tv, skrivebord, garderobeskab og gratis WiFi. Der er også et badeværelse med brusebad / toilet og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Rostock, Tyskland
270 km fra
Puttgarden, Tyskland
350 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hiddensee (52.6km)

Hiddensee er en lille ø vest for Rügen, blot ca. 19 km² stor. Øen er totalt bilfri og kan nås med en kort færgetur. Hiddensee er fredet og har siden 1990 været en del af nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Her kan I bl.a. være heldige at få et glimt af en af de udrydningstruede fuglearter såsom Dværgternen. Mellem Juni og September er der regelmæssige guidede ture på øen. Hiddensee huser også et lille fiskerimuseum, som det er værd at kigge en tur forbi, når I holder sommerferie i Nordtyskland.

HanseDom (5.2km)

På familieferie i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom. Her findes sjove oplevelser for både børn og voksne. Der findes endda mulighed for massage- og spabehandlinger. Der er også et sportscenter, hvor I kan få pulsen op med aktiviteter inden for boldsport, klatring og mere til.

Ozeaneum (6.8km)

Besøg det interessante Ozeaneum med hele familien, og oplev de fantastiske havdyr helt tæt på. En ekstraordinær rejse gennem den undersøiske verden. Det er samtidig også den største Østersøsudstilling i Europa. Børnene kan lege sig til viden ved at udforske de mange hemmeligheder og mysterier, som havet byder på i ´Sea for Children´. Besøg også de store hvaler der hænger, og selvfølgelig Humboldt pingvinerne på museets tagterrasse.

Stralsund (5km)

Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum".

I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

Marienkirche (6km)

Stralsunds største kirke er Marienkirche, og det er svært ikke at få øje på den prægtige bygning midt i Stralsund. Det er også den næststørste gotiske murstenskirke i hele den baltiske region. På en ferie i egen bil kan I nemt gøre et stop og tage en tur op i det høje tårn via den smalle vindeltrappe, der bare bliver ved og ved. Endelig slutter de høje trin men afløses af endnu en gang ´trappebestigning´ indtil udsigtsplatformen i det 104 meter høje kirketårn endelig nås, en tur på lidt over 366 trin. Men det kan virkelig betale sig, fordi udsigten over byen og vandet er imponerende. Kan dog ikke anbefales, hvis nogen i familien lider af højdeskræk. På ferier i bil er det nemt at komme ud og opleve en masse og hos Risskov Bilferie kan I bestille et billigt hotelophold til turen.  

Barth (31km)

Oplev Nordtyskland på en billig ferie og læg vejen forbi Barth, som ligger ved sydkysten af bugten Barther Bodden, som igen er forbundet med Østersøen. Byen har haft en lidt omtumlet tilværelse. Under 30-årskrigen havde byen flere forskellige magthavere, men efter den westfalske fred tilfaldt Barth Sverige, og byen forblev svensk indtil 1815, da byen tilfaldt Preussen.

Byen hørte til det gamle Østtyskland men har siden murens fald udviklet sig til en lille hyggelig by med gode restauranter og caféer. Tag en tur langs havnepromenaden og nyd den friske havduft fra Østersøen. Prøv en billig miniferie og gå på opdagelse i den charmerende by. Ferie i egen bil er en god måde at opleve og udforske omegnen. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag børnene med.

Rügen (39.5km)

Rügen, Tysklands største ø, som også kaldes for Tysklands Riviera. Øen er et yndet turistmål, først og fremmest på grund af de billedskønne fiskelandsbyer, den lækre natur og de kilometerlange sandstrande på øens sydøstlige bred. Oplev hvide kridtklinter samt pragtfulde søer og bøgeskove. Spender en aktiv dag med cykling, vandring, fiskeri eller kobl af i Østersøens friske vand.

På øen finder I naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor I kan nyde øens lokale specialiteter. Besøg også Binz, den største kurby på Rügen. Langs byens billedskønne gågade kan I besøge nogle af de butikker, som findes i byen. Ved den lange strandpromenade finder I spahuse og pensionater.

Technik Museum Pütnitz (43.7km)

Gemt i en stor skov ligger det store militæranlæg, som oprindeligt var en vandflyverlufthavn og anlagt af den tyske Værnemark. Anlægget huser et ret specielt museum med vitterlig alt hvad der kan skrabes sammen af østeuropæiske og russiske transportmidler. De spændende og gamle hangarer der står i lettere men yndefuldt forfald.

Der afholdes også et årligt træf, hvor tusinder af entusiaster besøger stedet og forvandler det til et kæmpe marked med salg af gamle DDR-koryfæer, et sandt mekka for det kitche.

Vogelpark Marlow (42.4km)

Er I interesserede i fugle bør I kigge forbi denne fuglepark med et tvist i Marlow. Tvistet består i, at parken udover spændende fuglearter som flamingoer, isfugle, papegøjer og pingviner også byder på andre dyr som f.eks. aber, lemurer, kænguruer og præriehhunde. Derudover er der daglige opvisninger i form af falkoner- og flyveshow hvor man får lov at se de store imponerende rovfugle sprede vingerne.

Ribnitz-Damgarten (45km)

Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen, som ligger ved søen Ribnitzer See.

Det er en lille by, der ligger på et skønt sted med en forrygende udsigt over Ribnitzer-søen, og byen gemmer på en lille perle af et museum kaldet ´det lille Vineta-Museum´, som på sine tre etager har skiftende og interessante særudstillinger, samt en fast udstilling der handler om byens historie.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Rügen Park

Populær ferie-ø i Østersøen

Rügen

Oplev Rügen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 flaske vin

189,-
Fra kun
1.049,-

Vis kort

Oplev smukke Rügen

Læs mere

Hotel Hafenresidenz Stralsund

Lige ved strandpromenaden

Østersøkysten

Oplev smukke Stralsund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Bykort med byvandringsruter

161,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Hotel med fitnesscenter og restaurant

Læs mere

Hotel Rügenblick

Inkl. halvpension

Rügen

Stralsund tæt på havet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 x 1 glas vin eller øl
 • Gratis internet og parkering

191,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Tæt på stranden og centrum i Stralsund

Læs mere

Soibelmanns Hotel Rügen

Inkl. halvpension

Mecklenburg-Vorpommern

Miniferie på Rügen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis internet

237,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Familievenligt sportshotel på Rügen

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.