Romantisk miniferie på Kragerup Gods

Dansk | DKK

Kragerup Gods

Nyd et ophold med pool og god mad i smukke og historiske rammer

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Historisk gods i smukke grønne omgivelser
 • 2 x 2-retters middag i Restaurant Blixen
 • Gratis adgang til indendørs swimmingpool og sauna
776,-
3 dage fra
1.299,-

Inkl. halvpension

Godsophold – ank. mandag - fredag

3 dage
Fra 1.399,- / spar op til 776,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Inkl. 2-retters menu

Godsophold – ank. lørdag - søndag

3 dage
Kun 1.299,- / spar op til 651,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 flaske cava og chokolade på værelset
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering
Wild Offer

Hold ferie i unikke og historiske omgivelser på det smukke Kragerup Gods fra 1800-tallet. Idyllisk beliggende på Vestsjælland, omgivet af frodig grøn natur tilbyder godset nogle helt fantastiske rammer for ethvert ophold. I samme øjeblik I krydser broen på vejen ind mod hovedbygningen vil det stå klart, at I går en helt speciel oplevelse i møde. Nyd et romantisk ophold med udsøgt mad, afslapning, sauna og masser af spændende historie og smukke naturomgivelser.

Hotellet tilbyder

Kragerup Gods ligger i skønne grønne omgivelser ca. 15 km. nord for Slagelse på Vestsjælland. Den smukke bygning er fra 1800-tallet, men selve grundens historie går helt tilbage til 1327.

Kragerup Gods har været drevet af familien Dinesen siden 1801 og kører idag på 8. generation. Det var den nuværende godsejerinde, Birgitte Dinesen, som tilbage i 1998 renoverede godset og forvandlede det til hotel med konference- og festlokaler. Som en lille bonusinformation skal det naturligvis lige nævnes at den kendte danske forfatter, Karen Blixen, faktisk hører til familien Dinesen og godsets restaurant er da også opkaldt efter hende.

Det er som en tidsrejse at gå ind i godsets smukke stuer. Flere af stuerne er holdt i deres autentiske stil og rummer personlige ejendele såsom bøger og fotografier, hvilket virkelig bidrager til den charmerende atmosfære, og giver gæsterne et ganske unikt indblik i bygningens historie og sjæl. Da godset er et populært sted for bryllupper og andre større selskaber, kan nogle af godsets stuer ind imellem være reserveret.

Under opholdet kan I forkæle jer selv i den flotte lille wellnessafdeling som byder på opvarmet indendørs swimmingpool og sauna. Det er den helt perfekte cocktail af velvære og som overnattende gæster har I gratis adgang til wellnessområdet.

Godsets store udendørs arealer omfatter bl.a. en smuk park som sammen med det omgivende skovområde, giver jer gode muligheder for vandre- eller cykelture i nærområdet. Grunden byder derudover på en lang række forskellige selskabs- og teambuildingsaktiviteter såsom fodboldgolfbane, bueskydning, ridebane, rapelling og meget andet.

Godset driver også en udendørs klatrepark ’Go High’ og en udendørs trampolinpark ’Go Bounce’, som er en sjov og udfordrende oplevelse for alle aldre. Det koster et gebyr, og kan bookes på godset.

Kragerup Gods har stor fokus på bæredygtighed og det er en helt naturlig del af visionen, at der gøres en stor indsats for at skåne og beskytte miljøet. Således er godset CO2-neutralt og selvforsynende med elektricitet fra egne vindmøller, vand fra eget vandværk og varme fra eget halmfyr.

Hver dag kan I stå op og få den helt perfekte start på dagen med en velsmagende og godt varieret morgenbuffet i godsets hyggelige rammer.

Den flotte restaurant ’Blixen’ åbnede i 2015 og er, som tidligere nævnt, opkaldt efter selveste Karen Blixen som i sine unge år, selv har haft sin gang på godset. Som en ekstra lille hyldest til forfatteren serverer restauranten Karen Coffee fra Kenya ligesom mange af vinene på vinkortet stammer fra Sydafrika. Maden i restauranten tilberedes med årstidens friske råvarer og urter fra egen køkkehave, kød fra egen avl og delikatesser indhentet fra forskellige lokale landmænd. Der serveres både danske og internationale retter. Bemærk at restauranten er lukket på søndage, og der serveres derfor ikke middag denne dag. I stedet for middag får I en flaske Cava og chokolade på værelset.

Der tilbydes gratis parkering, herunder også ladestation til elbiler og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Kragerup Gods har 57 forskellige værelser som alle er pæne og velholdte og går i skøn harmoni med resten af godset. I kan vælge mellem ophold på et af godsets enkeltværelser, et dobbeltværelse eller et dobbeltværelse med en ekstra opredning. Alle værelser har eget bad og toilet, TV, telefon og hårtørrer. Pakken tilbyder ophold i godsets standardværelser, som er placeret i de renoverede avlsbygninger, som er adskilt fra hovedbygningen.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 5
Rummeligt dobbeltværelse, beliggende enten i 'Mejeriet', 'Forvalterboligen' eller 'Fodermesterboligen', indrettet med eget badeværelse med toilet og hårtørrer. Kun enkelte værelser har badekar. Værelset er udstyret med behagelig seng, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 1
Hyggeligt enkeltværelse, beliggende enten i 'Mejeriet', 'Forvalterboligen' eller 'Fodermesterboligen'. Værelset er indrettet med eget badeværelse med toilet og hårtørrer. Kun enkelte værelser har badekar. Værelset er udstyret med behagelig seng, telefon og TV.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Birkegårdens Haver (10.3km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange skønne ting der foregår, også i børnehøjde. Her kan I nyde dagen i de smukke haver, der er legeplads til børnene og en hyggelig lille café. Planlæg en ferie i egen bil og find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie.

Slagelse (13.5km)

Slagelses hyggelige indre by tilbyder bl.a. gode shoppingmuligheder. Den meget livlige bymidte har meget at byde på og I kan gå på opdagelse og udforske de mange stræder og smågader, der afvekslende bliver til små pladser og torve, hvor det altid er nemt at finde en masse små specialbutikker. Slagelse har også en historisk stemning, og den mærkes bestemt, når Skt. Mikkelskirken aflægges et besøg. Den ligger midt i Slagelse og er en af Danmarks ældste teglstenskirker med aner helt tilbage til det 14. århundrede.

Slagelse Museum (13.9km)

Slagelse Museum skal næsten besøges når man er i området. Det er et egnsmuseum, der rummer en interessant samling af gammelt håndværk, og samtidig giver besøget et enestående indblik i hvordan både handlen, håndværket og industrien har udviklet sig i det sidste århundrede.

Slagelse Lystanlæg (15.3km)

Tag børnene i hånden og brug en eftermiddag på at besøge Slagelse Lystanlæg, som er en stor park med et rigt dyreliv. Lystanlægget har en stor legeplads til børnene, som blandt andet kan prøve 'Labyrinten', lavet af bøgehæk og 'Mulighedernes Felt', hvor der kan grilles og hygges på et område, omkranset af smukke hotensiaer.

Antvorskov Klosterruin (18.6km)

Besøg ruinerne der er tilbage af Antvorskov Kloster, som ligger i den sydlige ende af Slagelse. Klosteret blev opført helt tilbage i 1164 af Valdemar 1. og det var Danmarks første johanniterkloster. Bestil et weekendophold og tag hele familien med på ferie og opdagelse i Slagelse.

Vikingeborgen Trelleborg (25.8km)

Vikingeborgen Trelleborg er en af Danmarks helt store kulturskatte, da det er en af de bedst bevarede ringborge, der findes i det ganske land. Trelleborg blev bygget af Harald Blåtand i år 980 og de mange rester i terrænet er forsat til skue. Det er helt gratis at blive en del af den spændende historie. Tag familien med og oplev, hvordan vikingerne arbejdede både som landmænd og krigere, en rigtig god oplevelse for hele familien.

Kalundborg (33.3km)

Oplev det smukke Kalundborg på Vestsjælland med Risskov Bilferie. Snyd ikke jer selv for at opleve denne skønne danske perle af en by som oveni købet også er en krydstogtdestination for blandt andet britiske cruiseskibe. Den gamle del af Kalundborg kaldes for 'Højbyen', og er en af Danmarks bedst bevarede middelalderbyer med bygninger, der kan dateres helt tilbage til både det 15. og 16. århundrede. I centrum af byen finder I mange restauranter og caféer og har I lyst til at købe lidt ind, så kan en tur op ad Kordilgade eller Skibbrogade bestemt anbefales. Her findes der nemlig et rigtigt godt og varieret udvalg af forskellige specialforretninger med alt fra cykler til helseoste. Lidt udenfor shoppestrædet ligger den smukke Vor Frue Kirke.

Borreby Slot (38.9km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder som ligger og venter. En af dem er Borreby Slot som ligger ca. to km fra centrum af Skælskør og stammer helt tilbage fra ca. 1345. Slottet er en befæstet herregård i Magleby Sogn og er opført ved et dobbelt voldsted og har et et areal på omkring 675 hektar. Slottet er et imponerende syn og er bestemt et besøg værd. I 2012 slog Borreby Teater dørene op på slotsgrunden og er med tiden blevet et afholdt sted at opleve dansk skuespil, når det er bedst. Find børnevenlige hoteller i tæt på Skælskør hos Risskov Bilferie og kør-selv ud til det smukke Borreby Slot på Sjælland.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comwell Sorø

God mad og flotte omgivelser

Vestsjælland

Ferie på Midtsjælland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Ferie under Danmarks største stråtag

Læs mere

Comwell Korsør

Afslapning på Vestsjælland

Vestsjælland

Miniferie i Korsør

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

339,-
Fra kun
1.399,-

Vis kort

Velvære i dejlige omgivelser

Læs mere

Hotel Vinhuset

Miniferie på Sydsjælland

Sydsjælland

Centralt i Næstved

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe m. sødt
 • 1 velkomstdrink

527,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Historisk hotel fra 1700-tallet

Læs mere

Hotel Strandparken

Miniferie i dejlige omgivelser

Vestsjælland

Besøg Holbæk

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Tæt på stranden

246,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Smuk beliggenhed ved Holbæk Fjord

Læs mere

Hotel Hørby Færgekro

Inkl. 2-retters menu

Vestsjælland

Ferie ved Holbæk Fjord

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

701,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Naturskønt kroophold ved Isefjorden

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.